Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας! Σήμερα ήταν η μέρα της πρώτης "λαχτάρας". Στις 6 εβδομάδες είδα λίγη καφέ βλέννα και βέβαια τα έβαψα τελείως μαύρα μέχρι να κάνω υπέρηχο, καινούρια χοριακή και να μιλήσω με τρεις (ω ναι, τρεις) γιατρούς! Όλοι καθησυχαστικοί μέχρι αηδίας.

Και περνάω στο ψητό: ok, είμαστε "προγραμματισμένες" να ανησυχούμε, αλλά τόσο άγχος; Δηλαδή πραγματικά μόνο τα κλάματα δεν έβαλα το πρωί μέχρι να πάρω τα αποτελέσματα. Είναι και οι ορμόνες; Ή είμαι υπερβολική; Και πώς στο καλό το καταπολεμά κανείς το άγχος; Ναι, λέω στον εαυτό μου "μη φρικάρεις, δεν κάνει καλό", αλλά στην πράξη δεν μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα μέχρι να περάσει το πιο "επικίνδυνο" διάστημα.

Πείτε τι κάνατε! Γιόγκα και διαλογισμό; Αγκαλίτσες και φιλάκια; Κάτι άλλο; :huh:

Δημοσίευση

καλησπερα κοπελα μου και με το καλο να περασουν αυτοι οι μηνες κ να παρεις στην αγκαλια σου ενα υγιεστατο μωρακι!!

κοιτα ειναι φυσιολογικο να εχεις αγχος ..και ποια μελλουσα μητερα δεν εχει!!

τοσο πολυ ομως δεν κανει καλο..ηρεμησε οσο μπορεις..σκεψου την ευλογια που εχεις μεσα σου και για εκεινο προσπαθησε να χαλαρωσεις λιγο..κανε μονο θετικες σκεψεις..

στο λεω εγω που μονο αγχος ειχα ειδικα στην αρχη κ π το μονο που καταφερα ηταν να μην απολαμβανω την εγκυμοσυνη μου..

ολα καλα θα πανε..

η κουμπαρα μου, σε λιγες μερες μπαινει στον 6ο και καθε μηνα ειχε αιμα..οχι καφε..αιμα! κ ομως ολα καλα πηγαν!!ακολουθα τις οδηγιες του γιατρου κ εμπιστεψουτον!!

ολα καλα θα πανε..χαμογελααααααααααα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...