Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγώ πάλι καταλαβαίνω πολύ έντονα τις κινήσεις του όταν είμαι αγχωμένη, κάνει σαν παλαβό!!!

Όταν είμαι ήρεμη το καταλαβαίνω απλά σαν να γυρίζει, όχι κάτι έντονο αλλά μια συνεχή αναστάτωση στην κοιλιά!!! Βέβαια αν ακουμπήσω πάνω στην κοιλιά μου όλο και και καμιά θα μου δώσει ή όταν καταλαβαίνω που είναι και το ακουμπάω αυτό τσουπ πάει απο την άλλη! Την ενοχλούμε την κυρία!!!:silly: :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Εγώ πάλι καταλαβαίνω πολύ έντονα τις κινήσεις του όταν είμαι αγχωμένη, κάνει σαν παλαβό!!!

Όταν είμαι ήρεμη το καταλαβαίνω απλά σαν να γυρίζει, όχι κάτι έντονο αλλά μια συνεχή αναστάτωση στην κοιλιά!!! Βέβαια αν ακουμπήσω πάνω στην κοιλιά μου όλο και και καμιά θα μου δώσει ή όταν καταλαβαίνω που είναι και το ακουμπάω αυτό τσουπ πάει απο την άλλη! Την ενοχλούμε την κυρία!!!:silly: :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

• 4 months later...
Δημοσίευση

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΦΛΕΒΙΤΣΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΕΧΕΙ 2ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΕΙΔΙΚ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΕΙΝΑ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΩΝΑΞΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΙΩΘΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΙΚΑ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ 4 ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ

Δημοσίευση

FILOS IFIGEN ναι ειναι δυνατον,

ιδιαιτερα αν εισαι αδυνατη. Ο γιατρος μου ειπε πως οσο λιγοτερο λιπος

εχεις στην κοιλια τοσο πιο νωρις και πιο πολυ το νιωθεις.

Γιαυτο λοιπον νομιζω δεν πρεπει να αμφιβαλεις οτι οι κλωτσιες

ειναι απο το μικρο σου και οχι απο το εντερο σου :laugh: :laugh:

(εκανα και ποιημα:laugh: )

Δημοσίευση

Beverly αυτό για το λίπος δεν ισχύει νομίζω. Εγώ που νομίζω ότι είχα αρκετό λίπος στην κοιλιά το ένιωσα νωρίς το μωρό, 16 εβδομάδων και μάλιστα ανταποκρινόταν όταν χτυπούσα την κοιλιά! Και το κάνει και τώρα κορίτσια! Απίστευτο είναι! Πάντως στην αρχή filos ifigen είναι σαν φτερουγίσματα στην κοιλιά και όντως αν είσαι ξαπλωτή το νιώθεις καλύτερα!

Δημοσίευση

Τινα σου πω katrina μπορει να εχεις και δικιο.

Αυτο μου ειπε αυτο λεω:)

Παντως τελικα δεν υπαρχουν και πολλα standards στην εγκυμοσυνη.

Φαντασου οτι εγω το νιωθω (ειμαι 25 εβδ.) πολυ καλυτερα οταν καθομαι και ιδιαιτερα στο γραφειο οπου καπως διπλωνεται λιγο η κοιλια, και το νιωθω πολυ λιγοτερο ξαπλωμενη.

Αντε να βγαλουμε ακρη λοιπον, μαλλον το καθε σωμα συμπεριφερεται

διαφορετικα:)

Δημοσίευση

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΕΓΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ 20 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ.ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ?ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΜΟΥ?ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧ?ΚΛΠ.ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑΚΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΗ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΕΝΙΩΣΕ.ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

Δημοσίευση

Eγω πάντως το μωράκι μου το ένιωσα με σιγουριά τον έκτο μήνα. Μέχρι τότε υπήρχαν κάτι ανεπαισθητες κινήσεις οι οποίες δε μπορούσα να καταλάβω αν ηταν του μπέμπη ή του εντέρου μου! Ασε που σε όσους το έλεγα απορούσαν που δεν το είχα νιώσει ακομη. Τώρα όμως...με εχει ταραξει! Irenekante πλησιάζει ο καιρος που θα νιώθεις συνέχεια το μωράκι σου!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!

Εμένα ο μικρός μου με χτύπησε πρώτη φορά την 17η εβδομάδα, βέβαια τον ένιωθα και πιο νωρίς σαν φτερούγισμα, σαν αέρια, δεν θυμάμαι ακριβώς από πότε, απλά θυμάμαι χαρακτηριστικά τη μέρα που μου έδωσε ένα διπλό χτυπηματάκι στην 17η, δεν χτυπουσε κάθε μέρα αλλά σιγά-σιγά μέχρι και την 19η άρχισα να τον νιώθω κάθε μέρα όταν ξάπλωνα. Τώρα γίνεται χαμός κλοτσάει ολη μερά είτε είμαι όρθια είτε καθομαι και ειδικά όταν του μιλάω ή του βάζω τραγούδια. Δεν είμαι πολυ αδυνατη απλά είμαι κανονική, ήμουν δηλαδη,και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό με το λίπος. Η καθεμιά μας το βιώνει διαφορετικά, το σίγουρο είναι οτι όλες το απολαμβάνουμε!

Δημοσίευση

Κορίτσια και γω την 20η εβδομάδα έκανε αισθητή την παρουσία του!!Πριν ένιωθα κάτι σαν φτερούγισμα..και ανησυχούσα πάρα πολύ..αν και ο γιατρος με καθυσήχαζε συνέχεια!Τωρα δεν σταματάει!!!

Δημοσίευση

ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΡΟΛΟ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΚΛΩΤΣΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ...

Δημοσίευση

κοπέλα μου μια απο τα ίδια και εγω...

και όλοι με θεωρούν παράλογη ( τι μάνα θα γίνω)...

Ούτε όταν το έμαθα που τα είχα πάρει που όλοι έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ απο την χαρα, ούτε στον πρώτο υπέρηχο (??? γιατι φαίνεται τίποτα???)

και τώρα την Τρίτη θα πάω για την αυχενική.

Αλήθεια στην αυχενική φαίνεται κανονικά σαν παιδάκι???

Είναι τόσο καθαρο?

Εσυ το φύλο το έμαθες στην αυχενική???

Δημοσίευση

ΑΧ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΑΝ ΕΝ ΨΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΑΤΝ ΕΚΑΝΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΕΙΔΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΠΑΔΑΡΑΚΙΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΥΤΗ ΟΛΑ ΧΕΙΛΗ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΛΕΩ ΠΟΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 20 ΜΕΡΕΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ...ΦΟΒΕΡΟ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΚΛΑΙΓΑ...ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ

Δημοσίευση

Χαχαχαχαχα

καλά, δεν το συζητάω, θα είναι σαν να βλέπω τηλεόραση έτσι? ¨οχι οτι μέσα μου είναι ένα ζευγάρι πόδια, ένα ζευγαρι χέρια μια μύτη, κεφάλι κλπ κλπ....

Είναι δύσκολο να το πιστέψεις....

Πόσων εβ΄δομάδων είσαι? Και πόσων όταν έκανες την αυχενική?

Δημοσίευση

Kalhmera koritsia!

h auxenikh diafaneia einai ontos o pio teleios uperhxos...einai h proth fora kai h teleutaia mexri na gennhseis) pou vlepeis to moraki sou oloklhro plhros sxhmatismeno me xerakia kai podarakia. einai ki toso mikro pou o giatros to kanei oi 8elei to kanei apo edo to kanei apo ekei to kanei toumpes exei polu gelio!! ston epomeno megalo uperhxo yon b epipedou den to pianei pleon oloklhro to moro o uperhxos kai to vlepeis tmhmatika!! na deis 8a ksetrela8eis!!! den 8a 8es na teleioseis!!

Δημοσίευση

ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 25 ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟΝ 3 ΜΗΝΑ ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ 3 ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 4 ΚΑΙ ΚΑΤΙ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΜΠΡΕΔΕΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΗΤΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ..ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...