Μετάβαση σε περιεχόμενο

Evoula1985

Δοκιμαστικά Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Evoula1985's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

3

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Καλημέρα. Δεν άντεξα από το άγχος και ρώτησα. Μου είπε ότι μπορεί να επηρεαστεί και να το συνεχίσω. Προσπαθούμε ήδη ένα χρόνο ,έχουμε κάνει ο,τι εξέταση υπάρχει, είναι όλες καλές εκτός από την προλακτινη που είναι λιγο αυξημενη και είμαι σε φάση ρύθμισης με τον ενδοκρινολογο. Πρότεινε την πρόκληση για προγραμματισμενες επαφές. Είμαι και φουλ αγχωμένη με το όλο ζήτημα της εγκυμοσύνης και είπε να το δοκιμάσουμε.
  2. Καλησπέρα κοριτσια. Ο γιατρος είπε να κάνουμε προκληση με λετροζολη -femara. Να τα πάρω από 2η μέρα του κυκλου και για 5 μέρες. Τα ξεκίνησα είμαι στην 3η μέρα που τα παίρνω και η περιοδος μου έχει μειωθεί σχεδόν στο ανύπαρκτο. Έχει καμία εμπειρία αν λειτουργούν ετσι; Γιατί έχω πάθει πανικό και θέλω να τον πάρω τηλέφωνο αλλά λέω μήπως είμαι υπερβολική από την άλλη. Ευχαριστώ πολύ.
  3. Καλησπέρα και πάλι! Θα πάω εννοείται στην ενδοκρινολογο παλι. Δεν το αφήνω. Αγχώνομαι βέβαια με τη μαγνητική και αν θα ρυθμιστει με αγωγή. Τώρα με τον γυναικολογο δε ξέρω τι θα κάνω πραγματικά γιατί θέλει άμεσα να ξεκινήσουμε διαδικασία εξωσωματικής για να μη χανουμε χρόνο. Θέλω να πάω πρώτα στην ενδοκρινολογο και μετα θα το συζητήσω μαζί του. Σχετικά με τις αλλες ορμονες είναι ευτυχώς όλες καλές. Και γενικά ο,τι εξετάσεις έχουμε κάνει με τον αντρα μου. Εύχομαι να ρυθμίζεται και να τα καταφέρουμε!🙏🙏🙏
  4. Καλησπέρα κορίτσι! Λυπαμαι πολυ που δε προχωρησε η εγκυμοσυνη. Ελπιζω να εισαι καλα όσο γίνεται ψυχολογικά γιατί είναι δύσκολο. Δυστυχώς ήμουν φουλ αγχωμένη και με νεύρα οποτε την έκανα αλλά έχουν σπάσει τα νεύρα μου και δε μπορώ να χαλαρώσω.☹️ Να σου πω την αλήθεια αυτό κατάλαβα και εγω με τον γυναικολογο γιατί όταν τον ρώτησα γιατί και τι πρόβλημα υπάρχει αφού ολα είναι όλα καθαρα-εκτος προλακτινης γιατί με αυτό δεν ασχηθηκε-μου είπε για,να μη χάνουμε χρόνο. Βασικά περίμενα να μου πει να κάνουμε κάποιες προσπάθειες με παρακολούθηση υπερήχων κ.λ.π γι κανένα τρίμηνο και έπειτα να μου πρότεινε εξωσωματικη και μου ήρθε λίγο απότομο. Το ξέρω ότι δεν είμαι μπέμπα και για αυτό πήγα να ψαχτω . Όσον αφορά πόσο καιρό προσπαθουμε περίπου χρόνο αλλά όχι να παρακολουθούμε γονιμες κ.λ.π Αυτό το κάνουμε το τελευταίο τρίμηνο για να είμαι ειλικρινής. Είναι,και η δουλειά του άντρα μου τέτοια και λείπει συχνά επαγγελματικά ταξίδια και είμαι τσιτωμενη και με αυτό ότι μπορεί να μην είναι εδώ τις μέρες που πρέπει κ.λ.π Γνκ όπως καταλαβαίνεις δεν είναι καθόλου καλά τα νεύρα μου!
  5. Καλησπέρα! Έχω πολύ σταθερό κύκλο. Εκεί έχει κολλήσει η ενδοκρινολογος. Εχω κάθε 28 μέρες ακριβώς και της κανει εντυπωση να υπάρχει θέμα με την προλακτινη. Αυτή λέει ότι μάλλον έχει κάνει με το άγχος και για αυτό θέλει τη μαγνητική. Για να μη μου δώσει αγωγή αν είναι τλκ από αυτό. Δε ξέρω.Οτι ήμουν πάλι με φουλ άγχος ήμουν.Εχω και πολυ λεπτές φλέβες και όποτε πάνω να δώσω αιμα κάνουμε ένα μεροκάματο για να τα καταφέρουν να παρουν και τσιτωνομαι και κατα τη διάρκεια της αιμοληψίας. Έχουν σπάσει και τα νεύρα μου με τόσες εξετάσεις για να πω την αλήθεια μου.
  6. Ωωωω να σας ζήσει!!!! Μου αναπτερωσες το ηθικό.❤️Ευχομαι γρηγορα και στο 2ο αφου το θελετε και αυτο που ειπες να παει απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!Και εμένα ο γυναικολογος απλά μου είπε πήγαινε αν θες σε ένα ενδοκρινολογο για να το δεις αλλά όχι ότι είναι απαραίτητο!!!Η ενδοκρινολογος που πήγα για να δω τι γίνεται μου είπε ότι αν είναι αυτό ρυθμίζεται με χαπάκι σε αυτές τις τιμές και να χαλαρώσω.Απλα ότι θα χρειαστεί μια μαγνητική για να είναι 100%σίγουρη ακριβως γιατι δεν εχω συμπτωματα.Δε ξέρω.Απο Δευτέρα θα φανει.Εχουν γίνει κροσια τα νεύρα μου γιατι έχουμε κάνει ενα σωρο εξετάσεις και κανεις δε μας λέει υπάρχει αυτό το πρόβλημα.Τωρσ που εντοπίσαμε την προλακτινη ελπίζω να βγάλουμε άκρη.🙏🙏🙏
  7. Καλησπέρα κορίτσια!Αποφάσισα να γράψω γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου!Είμαι 38 ετών ετών και εχουμε ξεκινήσει με το σύζυγό διαδικασίες για παιδι.Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και όλες είναι καλές εκτός από την προλακτινη μου που είναι αυξημενη.Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα όπως γαλακτοροια ,αστατο κυκλο κ.λ.π. όμως επιμενει.3 διαφορετικές μετρήσεις 65.5 /55 και 63 με όριο του μικροβιολογικου το 35.Θα επισκεφτώ ενδοκρινολογο παλι αλλα ήθελα όμως να ρωτήσω με αυτές τις τιμές αν τλκ χρειαστεί αγωγή που λγκ θα πρέπει να ακολουθήσω υπάρχει δυνατοτητα για φυσική συλληψη όταν ρυθμιστεί ή πάμε απευθείας για εξωσωματικη; Εχει καμια αναλογη εμπειρια;Ο ενδοκρινολογος οταν πηγα που ζήτησε επανάληψη είπε ότι λγκ θα κανω και μαγνητική γιατί αγωγή έτσι δε μπορεί να δώσει γιατί 1ον είμαι φουλ αγχωδης και 2ον δεν έχω κανένα σύμπτωμα.Το θέμα μου είναι ότι ο γυναικολογος μου είπε να πάω σε ενδοκρινολογο παλι αλλα να παμε για εξωσωματικη λόγω ηλικίας. Μου ήρθε λίγο απότομο επειδή όλες οι άλλες εξετασεις είναι πολύ καλές και περίμενα να μου πει να δούμε αν μπορεί να ρυθμιστει να προσπαθήσουμε λίγους μήνες και έπειτα να το δούμε.Συγγνωμη για το μακροσκελές κείμενο!!!
×
×
  • Προσθήκη...