Μετάβαση σε περιεχόμενο

eva96

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    192
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της eva96

  1. Κοιτα την απωλεια δεν την ξεχνας ποτε απλα ζεις με αυτο. Μεχρι να γεννησω το παιδί μου και να το δω ετρεμα μην γινει κατι. Ευτυχως ομως το εχω στην αγκαλια μου. Τωρα θα ξεκινησουμε προσπαθειες για το δευτερο παιδι μας. Και ελπιζω να ερθει συντομα.
  2. Καλε ματι βγαζει.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ!!!! με το καλο το μωρακι και ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.
  3. Εχω παιδακι ειναι 2,5 χρονων πια, ειχα κενο σακο και ενω φαινοταν απο την αρχη οτι δεν παει καλα ο γιατρος μας κοροιδεψε, μας ελεγε οτι παμε καλα για να βγαλει λεφτα απο εμας. Με ειχε δει στις 7 εβδομαδες και μετα με ξανα ειδε στις 10 οπου ειχε ξεκινησει αιμορραγια και δεν ειχε αλλη δικαιολογια για να μην μας το πει. Αλλαξα γιατρο, εκανα αποξεση αλλα εκανα καιρο να ξανα μεινω εγκυος λογω του σοκ που ειχα περασει. Εν τελει ειχα ζαχαρο κληρονομικο και δεν το ηξερα, μετα την αποβολη το εμαθα σε εξετασεις αιματος, το ρυθμισα και μετα απο 1,5 χρονο ξανα εμεινα εγκυος.
  4. Καλημερα κοριτσι μου. Σιγουρα θες ενα διμηνο απο την αποξεση για να προσπαθήσεις ξανα και η περιοδος σου ισως ερθει στις 40 μερες ισως χρειαστει και περισσοτερες μερες ειανι καθαρα θεμα οργανισμου. Εμεις οταν περασαμε την αποβολη καναμε λιγες εβδομαδες για να επανελθουμε ξανα σαν ζευγαρι και να εχουμε επαφες. Για παιδι ξανα προσπαθησαμε μετα απο λιγους μηνες επειδη δεν νιωθαμε ετοιμοι ψυχολογικα.
  5. Υπομονη θελει και να δειξει και εκεινος καλη θεληση. Το καλο ειναι οτι εχεις καλη πεθερα και σε υποστηριζει. Δεν εχω παραπονο ουτε απο τον αντρα μου και ευτυχως εχω καλα πεθερικα. Τελος παντων χρειαζεσαι ηρεμια τωρα για να βγαλεις εις πέρας την εγκυμοσυνη και να τα υπολοιπα θα τα βρειτε.
  6. Α τοσο καλα.. και τωρα σε τι σταδιο εξελιξης ειναι ο συζυγος; 😆😆😆
  7. Ζορισε τον δεν θα παθει τιποτα να κανει καμια δουλεια. Ισα ισα να συνηθιζει για να συμμετεχει μετα και στο παιδι. Απο εδω και περα αλλαζουν τα πραγματα για ολους σας. Ευτυχως με τον αντρα μου δεν εχω τετοιο θεμα. Παντα εκανε δουλειες στο σπιτι οποτε οταν ηρθε το παιδι μονος του κατάλαβε οτι πρεπει να συμμετεχει σε ολα.
  8. Ολες στο λεγαμε κοριτσακι μου οτι θα παει καλα. Κοιτα να το χαρεις γιατι η εννια μηνες περνανε σαν νερο.
  9. Μην προδικαζεις τιποτα μπορει να γινει το θαυμα και να παει καλα. Αλλα και αυτο να μην γινει θα ξανα προσπαθήσεις και θα τα καταφερεις. Μακαρι να αλλαξει η κατασταση.
  10. Ειμαι 28 χρονων, εχω διαβητη τυπου 2, ηρθαν με φυσικη συλληψη και οι δυο εγκυμοσυνες μου. Στην πρωτη εμεινα στους δυο μηνες προσπαθειας και στην δευτερη προσπαθούσα 1,5 χρονο. Τωρα ο ταρζαν μου είναι 2,5 χρονων.
  11. Κοριτσια μου καλησπερα. Εχω ηδη ενα παιδι ειναι αγορι και θα προσπαθησουμε σιγα σιγα για το δευτερο. Ο γιος μου δεν ηρθε ευκολα. Ειχα μια αποβολη και προσπαθουσα 1,5 χρονο για να ξανα μεινω. Πειτε καποιο τιπ για να μην τρελαθω παλι απο την αγωνια αν θα μείνω.
  12. Κοριτσακι μου λυπαμαι για την απωλεια σου. Το περασα και εγω πριν 4 χρονια και εκανα αποξεση στην 11η εβδομαδα. Δεν είναι κατι η διαδικασια, θα σε κοιμισουν, θα κανουν την διαδικασια και μετα θα σε ξυπνησουν. Για μενα μετα την επεμβαση ηταν το δυσκολο κομματι αυτο τις ψυχολογιας. Εκανα καιρο να το ξεπερασω και να ξανα μεινω εγκυος. Μετα απο 1,5 χρονο ξανα εμεινα εγκυος και γεννησα ενα υγιεστατο παιδι.
  13. Μην ζητας συγνωμη εδω ειμαστε για να εμψυχωνουμε η μια την αλλη.. αυτο το σταδιο ολες το περασαμε. Ξερεις κατι μην του λες για ωορρηξια και γονιμες μερες αγχωνονται λες και τι πρεπει να κανουν. Εμεις εναν μηνα ξεχαστηκαμε και ηρθε ο γιο μας. Τωρα στο δευτερο μακαρι να ερθει πιο χαλαρα.
  14. Τρεχα για χοριακη κατι γινεται εδω.. εχει αχνη γραμμουλα αλλα φαινεται. Με το καλο μα ερθει το μωρακι ❤️❤️❤️❤️❤️
  15. Μου θυμισες τον πρωτο γυναικολογο που ειχα που ενω πηγαινα για αποβολη δεν μας το ειπε, μου εδινε χαπια να μην αποβαλω για να μην χασει τα λεφτα απο την επεμβαση και οτι αλλο ειχε στο μυαλο του και μας την ειπε και απο πανω οταν εμαθε οτι εκανα παιδι και γεννησα με αλλον γιατρο. Εκει να δεις πανηγυρια..
  16. Αλλαξε γιατρο και παρε αλλη γνωμη. Ο γιατρος σου ειναι περα βρεχει. Ποσες απωλειες πρεπει να εχεις για να το ψαξετε;
  17. Φαινεται πολυ αχνη. Περιμενε λιγες μερες και ξανα κανε ενα τεστ. Μακαρι να εισαι.
  18. Λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου. Εχεις επικοινωνήσει με τον γιατρο σου; Τις εκανες στο ιδιο εργαστηριο;
  19. Κατι ομορφο εχει ξεκινησει κοιτα να το απολαυσεις. Ηρθε το ουρανιο τοξο σου 🌈🌈🌈
  20. Τι να πω.. χαρα στην υπομονη σου πραγματικα. Ευτυχως σπο θεμα πεθερα ειμαι καλα.
  21. Εχω κανει την κλασικη σαλπιγγογραφια με σκιαγραφικο στο ιασω πριν τρια χρονια.
  22. Εχει καταλαβει οτι ειναι ο μπαμπας τον παιδιων και οτι πρεπει να ασχολειται και αυτος η περα βρεχει; Αθανατη κλασικη πεθερα κανει τα παντα για να τραβηξει την προσοχη του γιου απο την οικογενεια του και εννοειται δεν βοηθάει πουθενα και σε τιποτα. Να σου πω την αληθεια ειμαι τυχερη επειδη ο αντρας μου εβαλε νωρις τα ορια του απεναντι στους γονεις του οποτε δεν ξεπερνουν αυτα τα ορια που εχει βαλει, η μαμα μου δυστυχως δεν ζει και ο μπαμπας μου ειναι διακριτικος οποτε υπάρχει ισορροπια. Και απο την αλλη συμμετεχει στο νοικοκυριο μας αλλα και στο μεγαλωμα του παιδιου. Γενικα υπαρχει μια ισορροπια.
  23. Εχετε δοκιμασει να πατε σε συμβουλο γαμου για να δειτε αν σωζεται η σχεση σας; Θελει χρονο μονος του το καταλαβαινω αλλα πρεπει μα περνάει χρονο με το παιδι και με εσενα αλλα και η δυο σας σαν ζευγαρι για να υπαρχει ισορροπια. Διαφορετικα δεν λειτουργει η σχεση. Και εσυ πρεπει να περνάς χρονο με τον εαυτο σου για να ανενεωθεις σαν γυναικα. Δηλαδη τι περιμενει να τρέχεις ολη την ωρα πισω απο το παιδι, να εχεις το σπιτι υπευθυνη σου, αυτος να κανει την ζωη του και μετα να εισαι μια χαρα. Οχι ρε φιλε δεν παει ετσι.. με το παιδι και το σπιτι ασχολειται καθολου;
  24. Θελει ψυχραιμια κοριτσι μου και υπομονη. Επερνα προγεστερονη ολο το πρωτο τριμηνο προκληπτικα και το τριτο τριμηνο γιατι κοντενε ο τραχηλος για να αποφυγουμε τον προωρο τοκετο. Και εννοειται ξαπλα. Υπομονη και ολα θα πανε καλα.
×
×
  • Προσθήκη...