Μετάβαση σε περιεχόμενο

Blue Lilly

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Blue Lilly

  1. Δεν ξέρεις πόσο με συγκινείς! Έγραφα και παλιότερα σε αυτό το φόρουμ και πάντα με εξέπληττε τόσο ευχάριστα αυτή η αλληλεγγύη και η ενσυναίσθηση που υπάρχει ανάμεσα στις γυναίκες που βιώνουμε τον ίδιο πόνο, το ίδιο άγχος και αγωνία. Όσα ευχαριστώ και να σου πω θα είναι λίγα!! Ότι μπορείς να μου στείλεις, θα είναι μεγάλη ανάσα για μένα. Και σου υπόσχομαι πως αν τις χρειαστεις, (πράγμα που απευχομαι με όλη μου την ψυχή), θα σου δώσω όλα μου τα στοιχεία για να στις πληρώσω. Εάν μπορείς στείλε μου προσωπικό μνμ γιατί δεν είμαι σίγουρη πως ξέρω να το κάνω.
  2. Καλησπέρα! Σου εύχομαι να πάνε όλα κάτ ευχήν και να έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη. Σήμερα ξεκίνησα ενέσεις. Εχω όμως μόνο 1200 μονάδες από τη προηγούμενη προσπάθεια και κάνω 225 τη μέρα. Άρα σε περίπου 6 μέρες θα τις χρειαστώ. Καταλαβαίνω αυτό που λες, κράτησε τες και εύχομαι να μην τις χρειαστείς ποτέ ξανά. Και αν μου επιτρέπεις, κάνε μόνο θετικές σκέψεις. Πίστεψε το ότι θα πάει καλά. Μη λες εφόσον, να λες ότι θα πάει καλά. Σου εύχομαι τα καλύτερα και σ ευχαριστώ που μου απάντησες.
  3. Καλημέρα. Ψάχνω ενέσεις meriofert. Υπάρχει καμία κοπέλα που έχει και δεν τις χρειάζεται πια;🙂
  4. Καλημέρα! Ψάχνω απεγνωσμένα ενέσεις meriofert. Υπάρχει μήπως καμία κοπέλα που έχει και δεν τις χρειάζεται πια; Θα ήμουν ευγνώμων.
  5. Αν κούρασες? Ουτε κατα διανοια. Ισα ισα εισαι πολυ υποστηρικτικη και βοηθητικη. Το εκτιμω και σε ευχαριστώ πραγματικα ❤️
  6. Σ ευχαριστω πολυ! Δεν ειναι μακρυς ο δρόμος μου στην υποβοηθουμενη αλλα άργησα να τον περπατήσω και αυτο ειναι κατι που μετανιώνω με μεγαλο φοβο μήπως στην τελική το μετανιωσω περισσότερο. Η πρωτη μου προσπάθεια ηταν, ξερω όμως πως δυσκολα θα εχω πανω απο 5 ωοθυλακια καθε φορα. Το χειρότερο ειναι πως απ οτι φάνηκε υπαρχει προβλημα και με την ποιότητα τους. Κοιτα, ο γιατρος ψιλοτυχαια επιλογή ηταν. Ειχα απλά διαβάσει καλες κριτικες γι αυτον. Δεν ειναι κακος απλά δεν λεει πολλά και δεν αφήνει περιθωρια πιο ανθρωπινης σχεσης που εγω τουλάχιστον την εχω ανάγκη . Για να καταλαβεις η μονη ζεστασιά και το μόνο ενδιαφέρον που ενιωσα απο αυτον ηταν λιγο πριν την μέθη στην ωοληψια οπου η αναισθησιολογος μου έσπασε 4 φορες φλέβα, δακρυσα από τον πονο και οταν σηκώθηκε από το σκαμπο του να δει τι παιζει μ ακουμπησε στα γόνατα. Δείχνει να ξερει τι κανει αλλα ειναι ψεκάστε, σκουπιστε, τελειωσατε να περάσει η επόμενη. Δε σου κρυβω πως αμφιταλαντευομαι για το αν πρεπει να συνεχίσω μαζι του. Απο τη μια λενε πως ειναι καλυτερα να μην αλλάζεις γιατρο γιατι αυτος ξερει καλυτερα τι έφταιξε και το ιστορικό σου και απο την αλλη είμαι σχεδον σιγουρη πως με τον τόσο μεγάλο ογκο δουλειας που έχει δεν θα θυμαται καν την περίπτωση μου. Σκέψου ότι θα του στείλω μειλ να τον ενημερώσω, δεν μου βγαίνει καθόλου να τον παρω τηλεφωνο. Τελοσπαντων, να συνελθω θελω λιγο και θα τα βάλω σε σειρά πιστεύω.
  7. Αυριο θα τον παρω τηλεφωνο να δω τι θα μου προτεινει. Βασικά το σκεφτηκα περισσότερο γιατι ξερω πως πρεπει να περάσουν 2 με 3 μηνες για την επόμενη προσπαθεια και με αγχώνουν τα 37 μου χρονια και το 0,43 της ΑΜΗ μου. Σιγουρα ομως χρειαζεται αυτος ο χρονος και για τον οργανισμό και για περαιτερω ψαξιμο και εξετασεις. Σ ευχαριστω πολυ για την απάντηση. Να χαιρεσαι το παιδάκι σου και σου ευχομαι σύντομα και εύκολα να έρθει και το δευτερο.
  8. Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! Πριν 2 εβδομαδες ημουν στη θεση σας και σας νιωθω απολυτα. Οπως νιωθουν αντίστοιχα κι εμενα κοπελες που εχουν βιωσει αυτη την απογοήτευση. Αυτο ειναι για μενα το σπουδαιο σε αυτα τα φόρουμ. Η ενσυναισθηση που υπάρχει. Πραγματικα δεν θελω να σας επηρεασω ή να σας αγχώσω παραπανω. Να εχετε θετικη σκέψη και ο Θεος είναι μεγαλος.
  9. Καλησπερα. Η χοριακη μου τελικα αρνητική. Επειδη ακομα δεν μου βγαίνει να παρω τηλεφωνο τον γιατρο μου, ηθελα να σας ρωτησω κοριτσια αν γνωρίζετε εαν μπορεί να γίνει αμέσως μετά την εξωσωματικη, προσπάθεια με τροποποιημενο φυσικο κυκλο. Για καποιο λογο το σκεφτηκα και μου έκατσε. Διαβαζω πως έχει μικρα ποσοστά επιτυχίας αλλα ενδείκνυται για γυναικες με φτωχή ανταπόκριση οπως εγω. Τι γνωμη έχετε? Ευχομαι επιτυχία σε οσες κοπελες προσπαθούν τωρα και μην επηρεαζεστε απο τυχον δικά μας αρνητικά αποτελέσματα. Ολα καλα θα πανε.
  10. Εμπιστεύομαι απολυτα όσα μου λετε και με ανακουφιζουν καπως. Θα προσπαθήσω να παρω περισσοτερες εξηγησεις για το θέμα γιατι πραγματικα μου δημιουργεί πολλες αποριες. Ευχαριστώ πολύ για την απαντηση.
  11. Ναι, βάσει οσων λες απο την εμπειρια σου όντως κατι δεν κολλαει. Δεν μιλησε για κακη ποιότητα αλλα χρησιμοποιησε τον όρο χρωμοσωμικες ανωμαλιες την επόμενη μαλιστα της ωοληψιας. Δε γνωριζα τότε ολα αυτα ωστε να ζητήσω περαιτερω εξηγηση. Ομως, αυτο που με στενοχώρησε περισσοτερο ήταν οτι μετά την εμβρυομεταφορα όταν το επανελαβε και ειπε οτι φταινε τα ωαρια με ρωτησε αν είναι η πρώτη προσπάθεια και απάντησα ναι μου ειπε αυτο για τον καρυοτυπο και απο το ύφος του ηταν σαν να προδικασε και να υπονοησε μια επερχόμενη αποτυχία. Αυτο με ταρακούνησε πιο πολύ και με πληγωσε. Στο Πανεπιστημιακο Ιωαννινων εγινε η προσπάθεια. Αυριο ειναι η 14η μερα από την Ωοληψια και θα παω για την χοριακη. Εύχομαι η Παναγια να εκανε το θαυμα της και το μοναδικό άριστο 3ης μερας εμβρυακι μου να παραμένει μεσα μου δυνατο όπως ξεκίνησε. Σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για τις απαντήσεις σου 🌼
  12. Αυτο μου ειπε ο εμβρυολογος την επομενη της ωοληψιας και μαλιστα την ημερα της εμβρυομεταφορας προσθεσε πως εφταιγαν τα ωαρια μου και επειδη ειναι η πρώτη μου προσπάθεια ισως μετα να πρεπει να κανω καρυοτυπο. Σ ευχαριστώ πολυ. Μακαρι να γίνει το θαύμα.
  13. Σ ευχαριστω πολυ! Μακαρι! Μου εδωσες ελπιδα. Βιαστηκα, το ξερω, αλλα πιστεψα πως αν ήταν κατι θα έδειχνε ηδη το τεστ. Τη Τρίτη θα ληξει η αγωνία.
  14. Καλημέρα κοριτσια! Εγω εκανα ωοληψια 11/07, 5 ωαρια τελικα, γονιμοποιηθηκαν τα 4 εκ των οποιων τα 3 είχαν χρωμοσωμικες ανωμαλιες και προχωρήσαμε σε εμβρυομεταφορα του ενός (άριστο) στις 14/07 δλδ 3 μερες μετα. Τη Τρίτη ειναι να κανω την χοριακη. Αν και δεν ενδείκνυται εκανα τεστ σήμερα και βγηκε αρνητικο. Δεν ρωτάω αν έχει τύχει σε κάποια να κανει τεστ εμπορίου να έχει βγει αρνητικο και μετα να πηρε θετική χοριακη. Ουτε παρηγοριά ζητάω. Συνειδητοποιημενη είμαι απλα ηθελα να το μοιραστώ και να ευχηθώ σε ολες ανεφελο και τυχερο δρομο προς το ονειρο σας. Ας ελπισουμε πως αλλες πιο γρηγορα και αλλες πιο αργα,κάποιες πιο ευκολα και καποιες αλλες πιο δύσκολα,ολες καποτε θα γινουμε μανες. Καλη συνέχεια!
  15. @marinaP σου ευχομαι το καλυτερο κοριτσι μου. Να πανε ολα κατ ευχην! ❤️
  16. Σωστα 50 την 2η και 163 την 6η. Αυριο θα ξανακανω! Προσπαθω μα ειμαι οσο πιο ψύχραιμη γινεται. Σ ευχαριστώ πολύ ❤️
  17. Βγηκανε ναι! Η οιστραδιολη 163 και η προγεστερονη 0.70. Ο γιατρος μου ειπε ο άνθρωπος πως ειναι μικρα και μου αυξησε τη δοση των gonal σε 350ml. Θα δουμε... Αυριο έχω παλι υπερηχο και εξετασεις. Αν ειναι καποιο 14 mm μου ειπε να κανω την cetrotide. 🙏
  18. @zaharoulamak @marinaP@misofeggaro Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Τελικα θα ξεκινησω απο αυριο μια αντιβιωση για 5 μερες. Αυτο μου πρότεινε η γυναικολογος. Δεν μου υπέδειξε πως πρεπει να περιμενω και ομολογω δεν ξερω αν θα αντεχα και αλλη αναβολή. Προχωραμε τωρα με αυτα τα δεδομενα και ο Θεός βοηθός. Να ρωτήσω και κατι αλλο? Εσεις τι κανατε αν η ημερα που επρεπε να κάνετε υπέρηχο και εξετασεις έπεφτε Κυριακη? Θα ρωτησω βέβαια και τον εξωσωματιστη μου αλλα μπορούν αυτά να γινουν ας πουμε την επόμενη μερα? Ρωταω γιατι και τα μικροβιολογικα ειναι κλειστα αλλα και δεν έχω βρει κανεναν γυναικολόγο να δέχεται να με εξυπηρετησει Κυριακή.
  19. Καλησπέρα κοριτσια. Σε καλλιέργεια που εκανα βρεθηκε ουρεοπλασμα. Ο γιατρος στα Γιαννενα που θα κανω εξωσωματικη ειπε να μιλησω με τον γιατρο μου. Η γιατρος που πηγα σημερα (αλλη γιατι η δικια μου θα λειπει κάποιες μέρες) φοβάται να μου δωσει αντιβιωση. Την μια την αποκλειει γιατι λεει προκαλεί τερατογενεση και γενικα θέλει να το ψαξει. 30 Ιουνίου ξεκιναω ενεσεις. Τι θα κανω? Εν τω μεταξύ άκουσα πως δεν πρεπει ν παρεις αντιβιωση πριν την εξωσωματικη. Ισχυει? Γνωρίζετε κατι?
  20. Δυστυχώς δεν ξερω να σου απαντήσω σε αυτο που ρωτας αλλα οσες περισσοτερες εξετασεις κάνεις, τοσο καλύτερα. Καλα το σκεφτεσαι! Σου εύχομαι μεσα απο την καρδια μου αυτο που επιθυμεις!
  21. Εχεις πολυ δικιο! Σ ευχαριστω παρα πολυ🌸
  22. Καλημέρα κοριτσια! Βγηκαν χθες οι εξετασεις μου και μετα απο 3 χρονια ρυθμισμένου θυρεοειδη, τωρα εχω υπερθυρεοειδισμο. Πανε ολα πισω μεχρι να ρυθμιστει. Σημερα εκανα τον υπερηχο κατω κοιλίας και υπαρχουν 2 κυστες στην δεξια ωοθηκη 10 και 11 χιλιοστα. Το καλοκαίρι ειχα ξανακανει υπερηχο και δεν ειχε φανει τίποτα. Ειναι κακό αυτο για τη εξωσωματικη? Θα πρέπει να φύγουν για να κανω? Αυριο θα παω στο γιατρο αλλα ηθελα να ρωτησω αν ξέρετε κατι για τις κυστες. Νιωθω σαν μην ειναι γραφτο τελικά. Ολα παρουσιάζονται τωρα που ξεκινώ τη διαδικασία. Ελπιζω σε σας να πηγαίνουν ολα καλύτερα.
  23. @zaharoulamak και @annie! Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Ευτυχως το πρώτο έγινε πριν μηνες (και μας υποχρεωσε) και το αλλο θα γινει τις επόμενες μέρες 🙂
  24. Καλησπερα κοριτσια! Ηθελα να κανω μια ερώτηση, μηπως γνωρίζει καποια απο σας μα μου απαντήσει. Οι εξετασεις που ζηταει η επιτροπη αργούν πολυ να βγουν? Δεν τις έχουμε κανει ακομα και επειδή το ρβ μας με την επιτροπη ειναι 07/02,αναρωτιεμαι αν θα προλάβουμε εφοσον γινουν την επομενη εβδομαδα. Οχι τίποτα άλλο να αλλαξω το ρβ για να το παρει καμια κοπέλα που θα ειναι έτοιμη.
×
×
  • Προσθήκη...