Μετάβαση σε περιεχόμενο

Marytina

Δοκιμαστικά Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Marytina

  1. Μυρτώ, όσον αφορά στο όνομα, προσωπικά δεν θα το έδινα στο παιδί μου. Και δε μιλάω εκ του ασφαλούς. Έδωσα κ εγώ τη μάχη μου με το συμπεθεριο.. Θα το συνηθίσει το παιδί κάποια στιγμή βέβαια. Θα σταθώ όμως στο 'αδιαπραγμάτευτο' που ανέφερες. Τι πάει να πει αδιαπραγμάτευτο; Τι θα γίνει τελικά αν πεις όχι'; θα χωρισετε για το ονομα; αν η απάντηση είναι ναι, όπως έχει συμβεί σε πολλά ζευγαρια, λυπαμαι αλλα κάποιος πρέπει να λύσει το θέμα του εγωισμού του..
  2. Γεια σας κορίτσια! Έγραφα κ εγώ για λίγο καιρό πριν γεννησουμε, αλλά δεν προλαβαίνω πια με 2 παιδιά! Απ όσο κατάλαβα ειμαι η μόνη εδώ μέσα που έχω 2 παιδάκια και ειδικά αγοράκια ε? Όλο για κοριτσάκια μιλάτε! Να τα χαιρόμαστε όλες μας! Σχεδόν 9 μηνων κ ο δικός μου, πιάνεται σηκώνεται όρθιος και πάει και 2 3 βηματακια πέρα δώθε. Πέρασε ο καιρός γρήγορα..
  3. Εγώ γέννησα εκεί το Φλεβάρη και έχω να πω μόνο καλά λόγια. Πολύ καλό προσωπικό, ήσυχο, μικρό χωρίς πολυκοσμία, φοβερό φαγητό και καθαρό. Έχω γεννήσει και αλλού αλλά νομίζω το Γαία ήταν πολύ καλύτερο. Με το καλό!
  4. Καλημερα! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές! Να μας ζήσουν όσες γεννησαμε κ με το καλό κ οι υπόλοιπες! Είμαστε μια χαρά, θηλάζει αποκλειστικά με μεγάλη ευκολία από την αρχή κ κοιμάται πολύ. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες μας κ κυρίως στα μωράκια μας!
  5. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!! Με το καλό και στις υπόλοιπες κοπέλες! Κατερίνα μου να σας ζήσει! Love1988 λίγες ώρες έμειναν κ για μας! Μετράμε αντιστροφαααααα!
  6. Κορίτσια βάλτε κ εμένα στη λίστα για Παρασκευή! Θα γνωρίσω κ εγώ το μωράκι μου σε λίγες ώρες!! Κατερίνα με το καλό αύριο!!
  7. Αχ τι μου θύμησες τώρα.. Κ εμένα ο πρώτος τσακωμός με τα πεθερικά ήταν όταν γεννήθηκε ο πρώτος μου γιος κ ήρθαν κ το βούτηξαν αγκαλιά κ άρχισαν κ το πηγαινοφερναν ο ένας στον αλλο. Έγινα Τούρκος βέβαια κ μετά από τόσα χρόνια ακόμη το κρατάνε μανιατικο.. ξυδακι φιλενάδα! Αν κολλήσει τίποτα εσυ θα τρέχεις όχι αυτοί.
  8. Καλημέρα! Εγώ καρδιοτοκογραφο δεν έχω κάνει κ ούτε θα κάνω. Κατευθείαν την επόμενη εβδομάδα γέννα με καισαρική. Ναι όλα ψαράκια θα είναι τα μωρά μας. Κ εγώ έλεγα να πετύχω υδροχοακι αλλά δεν..! Εκτός από τις 2 κοπέλες που θα είναι Ιασώ, οι υπόλοιπες που είμαστε για τη ν ερχόμενη εβδομάδα σε ποιο μαιευτήριο θα είστε;
  9. @Rosemary να περιμένεις ότι μπορεί να ξεκινήσει πολύ σύντομα ο τοκετός μετά από τέτοια εξέταση.. τη θεωρώ κακή τακτική γενικά αν το ψαξεις, εγώ δεν θα τον άφηνα να μου την κάνει. Μου την είχαν κάνει μόνο κατά τη διάρκεια του τοκετού και όχι νωρίτερα.
  10. Όλες κοριτσακια εχετε; μόνο εγώ και η stelvan έχουμε αγορακια;
  11. @Lini να σας ζήσει! Έτσι ακριβώς είχα καταλήξει κ εγώ σε καισαρική στο πρώτο μου παιδακι. Καλή ανάρρωση κ με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας!
  12. Όχι εγώ είμαι στο ΜΗΤΈΡΑ. Υπάρχει άλλη κοπέλα για ΜΗΤΈΡΑ;
  13. @katerinant95 Ευχαριστώ πολύ, επίσης και σε σένα. Ναι Αθήνα ειμαι. Εσεις;
  14. @Love1988 Ευχαριστώ πολύ! Με το καλό κ σε σένα κ σε όλες τις κοπέλες! Είναι το δεύτερο μωράκι μου. Έχω άλλο ένα αγορακι. @Lini με το καλό να κρατήσεις στα χέρια σου το μωρό σου! Πόσων εβδομάδων είσαι; εύχομαι να έχεις μια ωραία εμπειρία γέννας και να τη μοιραστείς όταν μπορέσεις!
  15. Καλησπέρα σας! Ειμαι καινούρια στην παρέα σας, 35+4 σήμερα κ περιμένω αγοράκι! Άργησα να μπω αλλά σας διάβαζα αραιά κ που. Πρόκειται να γεννήσω σε 2-3 εβδομάδες με καισαρική. Είδα ότι είστε κ άλλες στις ίδιες εβδομάδες κ θα ήταν όμορφο να λέμε τα νέα μας έστω κ για το λόγο διάστημα που μας απομένει.
×
×
  • Προσθήκη...