Μετάβαση σε περιεχόμενο

akaliptos_ant

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της akaliptos_ant

  1. akaliptos_ant

    ΤΟ NATURALaki

    να σας ζήσει και να την δείτε οπως επιθυμείτε. Πάντα γερή και καλότυχη
  2. akaliptos_ant

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Anna_80!!!!!!!!!!!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ. ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΕΙΡΗΝΗ, ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ...
  3. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ...
  4. Δανάη θα την πούμε. Την άλλη την λένε Λυδία
  5. να και η μεγάλη μου
  6. να την ....
  7. Προσπαθώ να στείλω και άλλες φωτογραφίες αλλά δεν ξέρω εαν θα έρθουν λόγω μεγέθους
  8. Irenekante και ολες οι κοπέλες, σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Ευχομαι και σε εσας τα καλύτερα. Γέννησα 26/11/2008 και όλα πηγαν μια χαρά. Δόξα τον Θεό.
  9. Κορίτσια Καλημέρα σε όλες σας ! Ευχομαι όλες να είστε καλά. ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ... Μετά από αρκετό καιρό που είχα να γράψω και να επισκεφτώ το Mammyland, τώρα επανήρθα αναμεομένη. Και φυσικά όχι μόνη μου. Τώρα έχω και το 2ο κοριτσάκι μου 2 μηνών ( δείτε photo).... και φυσικά την πιο μεγάλη μου κορούλα ( 3 ετών). Ειμαστε και οι τρεις στο σπίτι ( δεν εχω παει ακόμα για δουλειά) και περνάμε υπέροχα. Ευχομαι σε όλες σας να ζείτε ή να ζήσετε αυτό που ζω και εγώ με τα 2 μου αγγελούδια.
  10. να ενα νανούρισμα με το οποίο η δικιά μου κοιμάται εύκολα και της αρέσει πολύ. Το τραγουδάει και μόνη της πια ( είναι 2,5 χρονων). Τώρα περιμένω το 2ο ( κορίτσι) ΝΑΝΙ, ΝΑΝΙ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑΝΙ, ΝΑΝΙ, ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΓΛΥΚΑ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΙΝ' ΚΟΝΤΑ, ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΦΙΛΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΥΦΕΡΑ, ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ, ΝΑΝΙ, ΝΑΝΙ, ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΓΛΥΚΑ. Μακάρι να μπορούσα να σας δώσω και την μελωδία. Το άκουσα από την τηλεόραση.
  11. να ενα νανούρισμα με το οποίο η δικιά μου κοιμάται εύκολα και της αρέσει πολύ. Το τραγουδάει και μόνη της πια ( είναι 2,5 χρονων). Τώρα περιμένω το 2ο ( κορίτσι) ΝΑΝΙ, ΝΑΝΙ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑΝΙ, ΝΑΝΙ, ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΓΛΥΚΑ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΙΝ' ΚΟΝΤΑ, ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΦΙΛΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΥΦΕΡΑ, ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ, ΝΑΝΙ, ΝΑΝΙ, ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΓΛΥΚΑ. Μακάρι να μπορούσα να σας δώσω και την μελωδία. Το άκουσα από την τηλεόραση.
  12. Συγχαρητήρια τιρογαριδάκι, επέροχη συνέντευξη. Πάντα τέτοια βρε ....
  13. Συγχαρητήρια τιρογαριδάκι, επέροχη συνέντευξη. Πάντα τέτοια βρε ....
  14. Συγχαρητήρια τιρογαριδάκι, επέροχη συνέντευξη. Πάντα τέτοια βρε ....
  15. μην ανγχωνεσαι. Η γιατρός σου θα σε βοηθήσει σε όλο αυτό αλλά κάτι παρόμοιο είχα και εγώ. Να φανταστείς έπερνα 4 μήνες τα Utrogestan. Θέλει ξεκούραση και χαλαρότητα. Τώρα είμαι στον 6ο μήνα στο 2ο παιδάκι μου. Το πρώτο είναι στην photo. Ευχομαι όλα να σου πάνε καλά και να κρατήσεις αγκαλία το αγγγελούδι σου.
  16. μην ανγχωνεσαι. Η γιατρός σου θα σε βοηθήσει σε όλο αυτό αλλά κάτι παρόμοιο είχα και εγώ. Να φανταστείς έπερνα 4 μήνες τα Utrogestan. Θέλει ξεκούραση και χαλαρότητα. Τώρα είμαι στον 6ο μήνα στο 2ο παιδάκι μου. Το πρώτο είναι στην photo. Ευχομαι όλα να σου πάνε καλά και να κρατήσεις αγκαλία το αγγγελούδι σου.
  17. μην ανγχωνεσαι. Η γιατρός σου θα σε βοηθήσει σε όλο αυτό αλλά κάτι παρόμοιο είχα και εγώ. Να φανταστείς έπερνα 4 μήνες τα Utrogestan. Θέλει ξεκούραση και χαλαρότητα. Τώρα είμαι στον 6ο μήνα στο 2ο παιδάκι μου. Το πρώτο είναι στην photo. Ευχομαι όλα να σου πάνε καλά και να κρατήσεις αγκαλία το αγγγελούδι σου.
  18. Γεια σου Ειρήνη. Καλως ήρθες στην ευχαριστη παρέα μας. Εγω είμαι η Λλεξάνδρα. Εχω μια κόρη 2 1/2 χρονών και είμαι στον 6ο μήνα στο 2ο. Είμαστε στην διάθεση σου για οτι χρειαστείς.
  19. Γεια σου Ειρήνη. Καλως ήρθες στην ευχαριστη παρέα μας. Εγω είμαι η Λλεξάνδρα. Εχω μια κόρη 2 1/2 χρονών και είμαι στον 6ο μήνα στο 2ο. Είμαστε στην διάθεση σου για οτι χρειαστείς.
  20. Γεια σου Ειρήνη. Καλως ήρθες στην ευχαριστη παρέα μας. Εγω είμαι η Λλεξάνδρα. Εχω μια κόρη 2 1/2 χρονών και είμαι στον 6ο μήνα στο 2ο. Είμαστε στην διάθεση σου για οτι χρειαστείς.
  21. akaliptos_ant

    utrogestan

    Αγαπητή Marga, ειλικρινά πιστεύω οτι πρέπει να το αναφέρεις αυτό στην γιατρό σου και να σου πει η ίδια εαν κάνει ή όχι. ή ρώτα κάποιον άλλο γιατρό. Με τέτοια θέματα δεν παίζουμε. Εγω επερνα τα Utrogestan για 4 μήνες και όλα ήταν καλά. Ευχομαι να βρεις την απάντηση που ζητάς αλλά από ειδικό.
  22. akaliptos_ant

    utrogestan

    Αγαπητή Marga, ειλικρινά πιστεύω οτι πρέπει να το αναφέρεις αυτό στην γιατρό σου και να σου πει η ίδια εαν κάνει ή όχι. ή ρώτα κάποιον άλλο γιατρό. Με τέτοια θέματα δεν παίζουμε. Εγω επερνα τα Utrogestan για 4 μήνες και όλα ήταν καλά. Ευχομαι να βρεις την απάντηση που ζητάς αλλά από ειδικό.
  23. akaliptos_ant

    utrogestan

    Αγαπητή Marga, ειλικρινά πιστεύω οτι πρέπει να το αναφέρεις αυτό στην γιατρό σου και να σου πει η ίδια εαν κάνει ή όχι. ή ρώτα κάποιον άλλο γιατρό. Με τέτοια θέματα δεν παίζουμε. Εγω επερνα τα Utrogestan για 4 μήνες και όλα ήταν καλά. Ευχομαι να βρεις την απάντηση που ζητάς αλλά από ειδικό.
  24. Ολα είναι πιθανά. Και εγώ είχα υποψειαστεί οτι ήμουν έγκυος πριν καν δω εαν θα αδιαθετισω ή όχι. Πάλι όμως κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Σου εύχομαι ειλικρινά θετικά αποτελέσματα !!
  25. Ολα είναι πιθανά. Και εγώ είχα υποψειαστεί οτι ήμουν έγκυος πριν καν δω εαν θα αδιαθετισω ή όχι. Πάλι όμως κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Σου εύχομαι ειλικρινά θετικά αποτελέσματα !!
×
×
  • Προσθήκη...