
annaste
-
Δημοσιεύσεις
6 -
Έγινε μέλος
-
Τελευταία επίσκεψη
Τύπος Περιεχομένου
Προφίλ
Άρθρα
Φόρουμ
Ημερολόγιο
Απαντήσεις δημοσίευση από annaste
-
-
θα ήθελα να ρωτήσω για το εμβόλιο λεμφοκυττάρων για τη μείωση των natural killers. Όσες το έχετε κάνει που το κάνατε, πόσες φορές επανάληψη και αν υπήρξαν παρενέργειες. Και αν τελικά ωφέλησε σε μια επιτυχημένη εγκυμοσύνη.
-
Πολλές και πολύτιμες πληροφορίες κορίτσια!!!!! Τουλάχιστον τώρα βρήκα μια κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθώ. Ευχαριστώ!!!
-
joy2 ενημέρωσε για την απάντηση της ανοσολόγου. Για τις παρενέργειες φοβάμαι και εγώ.....
-
Diwni
θα μπορούσες να ρωτήσεις την κολλητή σου για περισσότερες πληροφορίες για αυτό τον ορό (ποιος γιατρός της το πρότεινε και τι είδους ορός ήταν, αν είχε παρενέργειες για την ίδια) γιατί οι δικές μου πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και βρίσκομαι σε δίλημμα.
-
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια που να κατάφερε μια επιτυχή εγκυμοσύνη ενώ έχει αυξημένα natural killers (CD3, CD16,CD56) και αν ακολουθήθηκε κάποια φαρμακευτική αγωγή
Μαστολόγος-χειρουργός
in Θέματα Υγείας - Ιατρικά
Δημοσίευση
αν και μπορεί η ερώτηση να μην εντάσσεται πλήρως στην ενότητα του forum θα ήθελα τη γνώμη όσων έχουν την εμπειρία από μαστολόγο - χειρουργό στην Αθήνα.