Μετάβαση σε περιεχόμενο
Guest
Guest

Υγιεινή του στήθους


    <p><span style="font-family:Verdana;"><span style="color:rgb(51,51,51);">Γενικά, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία των μαστών για τον θηλασμό.</span></span></p>

Είναι καλό να προστατεύεται το στήθος σας, κατά την διάρκεια του θηλασμού, με ένα κατάλληλο σουτιέν, το οποίο πρέπει να στηρίζει πολύ καλά το στήθος, χωρίς να το πιέζει.

Η περιφέρεια και οι τιράντες, πρέπει να είναι από πολύ μαλακό ελαστικό ύφασμα, ώστε να αποφεύγονται ερεθισμοί. Καλό είναι να είναι βαμβακερό ή microfibra.

Κατά την διάρκεια του θηλασμού, το στήθος πρέπει να καθαρίζεται με προσοχή τόσο πριν όσο και μετά τον θηλασμό Σαν καθαριστικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βρασμένο ή αποστειρωμένο νερό και να αποφύγετε το σαπούνι γιατί εξαλείφει την προστατευτική ουσία που παράγεται από τους μικρούς αδένες που υπάρχουν στην θηλαία άλω.

Μετά τον καθαρισμό, οι θηλές πρέπει να διατηρούνται στεγνές και στην περίπτωση που παρατηρήσετε ότι είναι ερεθισμένες (κόκκινες), μπορείτε να κάνετε επάλειψη με λάδι καλέντουλας. Ο καθαρισμός των θηλών πρέπει να είναι σχολαστικός καθώς και το καλό ξέπλυμα του στήθους ώστε να μην μένουν υπολείμματα πάνω του.




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...