Μετάβαση σε περιεχόμενο
Guest
Guest

Θηλασμός ...τέλος!


    <p><span style="font-family:Verdana;"><span style="color:#333333;">Από την στιγμή που αποφασίσετε να διακόψετε τον θηλασμό, θα πρέπει να το κάνετε σταδιακά. Άν το σταματήσετε απότομα, το μωρό θα νιώσει ανασφάλεια, και αναμφισβήτητα θα αντιδράσει.</span></span></p>

Δοκιμάστε να περιορίσετε τον θηλασμό αντικαθιστώντας το στήθος σας με το μπουκάλι, δίνοντας στο μωρό ένα γεύμα κάθε 3-4 ημέρες.

Έτσι εσείς και το μωρό, θα προσαρμοστείτε σταδιακά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, και το πρήξιμο στο στήθος θα υποχωρήσει σιγά-σιγά.

Σ΄αυτό , θα βοηθήσει ένας σχετικά στενός στηθόδεσμος, καθώς και ο περιορισμός των πολλών υγρών.

Τα πράγματα δεν είναι σίγουρα εύκολα! Το μωράκι έχει συνηθίσει και έχει συνδυάσει την μητέρα με τον θηλασμό, και δύσκολα θα αποδεχθεί την καινούρια του πραγματικότητα.

Συνήθως η διαδικασία του απογαλακτισμού, διαρκεί αρκετές εβδομάδες.Μπορείτε, φυσικά, να ζητήσετε και την βοήθεια του μπαμπά, στην δύσκολη αυτή περίοδο, αφού μπορεί να εισαγάγει την καινοτομία του μπουκαλιού. Έτσι το μωρό θα πίνει λιγότερο γάλα από το στήθος σας και το στήθος σας θα παράγει κατά συνέπεια λιγότερο γάλα.




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...