Μετάβαση σε περιεχόμενο
Guest
Guest

Περιποίηση στα νυχάκια του μωρού σας


    <p><span style="font-family:Verdana;"><span style="color:#333333;">Οι περισσότερες νέες μαμάδες αντιμετωπίζουν το κόψιμο των νυχιών του μωρού τους ως μια αγχωτική και δύσκολη διαδικασία.</span></span></p>

Ακολουθώντας μερικά tips που σας συμβουλεύει ένα πολύ χρήσιμο άρθρο του mamakid μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τη διαδικασία αυτή σε παιχνίδι.

Στα καταστήματα θα βρείτε ειδικά ψαλιδάκια με στρογγυλεμένες άκρες που είναι ιδανικά για την περίπτωση, ενώ εάν δεν νιώθετε άνετα με το ψαλιδάκι, θα μπορούσατε μια μαλακή λίμα. Η χρήση του νυχοκόπτη θέλει ιδιαίτερη προσοχή και δεν ενδείκνυται. Το ψαλιδάκι με στρογγυλεμένες άκρες βοηθά να μην τραυματιστεί το μωρό ακόμη κι όταν κάνει κάποια απότομη κίνηση.

Η καλύτερη στιγμή για να κόψετε τα νύχια του μωρού είναι μετά το μπάνιο, που το μωρό έχει χαλαρώσει και τα νυχάκια είναι ακόμη πιο μαλακά. Εάν το μωρό είναι ανήσυχο, δοκιμάστε να τα κόψετε στον ύπνο του.

Αν έχετε αντιμετωπίσει και εσείς κάποια δυσκολία στη διαδικασία αυτή και έχετε να προτείνετε κάποιες χρησιμες συμβουλές μπορείτε να τις μοιραστείτε μαζί μας.




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...