Μετάβαση σε περιεχόμενο
Guest
Guest

Το πρώτο του χαμόγελο !


    <p>Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι αυτή <strong>η ευτυχισμένη αλλά εξοντωτική φάση της ζωής σας</strong>, που οφείλεται στην εισβολή του μικρού επισκέπτη στην καθημερινότητά σας, <strong>αρχίζει να μπαίνει σιγά σιγά σε έναν πιο ομαλό ρυθμό.</strong></p>

Αντί για τα ατελείωτα ξενύχτια, τις ανεξήγητες κρίσεις κατάθλιψης, και την αποτυχημένη τις περισσότερες φορές προσπάθεια να ξεκλέψετε λίγο χρόνο από τον εαυτό σας, αρχίζετε πάλι να βάζετε σε ένα πρόγραμμα τη ζωή σας.

Το στρες, η κούραση, η αγωνία και το άγχος των πρώτων ημερών δίνουν τη θέση τους στην ευτυχία της μητρότητας. Μια μέρα λοιπόν θα διαπιστώσετε ότι σταματήσατε να αντιμετωπίζετε αυτόν τον καινούργιο και αγαπημένο πρωταγωνιστή της ζωής σας σαν ένα απρόβλεπτο πλασματάκι, που δεν ξέρατε πως να του φερθείτε.

Τώρα θα αρχίσετε να γνωρίζετε καλύτερα το μωράκι σας και να το βλέπετε πια σαν μια αυθύπαρκτη προσωπικότητα με τις δικές της ιδιαιτερότητες και προτιμήσεις και με συμπεριφορά λιγάκι προβλέψιμη. Τώρα πια ξέρετε με τι χαίρεται, με τι ευχαριστιέται, τι το εκνευρίζει, τι το θυμώνει, πότε θέλει να φάει και γιατί κλαίει. Όταν μάλιστα μια από αυτές τις μέρες σας σκάσει και το πρώτο του χαμόγελο, θα το λατρέψετε διπλά.

Κάποια στιγμή λοιπόν, ανάμεσα στην 4η με 8η εβδομάδα, εκεί που θα εξετάζει το πρόσωπό σας με ένα βλέμμα σοβαρό και επίμονο, θα ανθίσει ξαφνικά στο προσωπάκι του το ωραιότερο χαμόγελο του κόσμου. Τι κι αν όλοι γύρω σας σπεύδουν να σας εξηγήσουν ότι είναι μια απλά σύσπαση των μυών, η οποία απέχει πολύ από το πρώτο δείγμα αγάπης στη μανούλα? Το αξιαγάπητο μωράκι σας έχει φυλάξει για εσάς το καλύτερο και το πιο γλυκό χαμόγελο!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...