Μετάβαση σε περιεχόμενο
Guest
Guest

Τούρτα γενεθλίων με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου


    <p><strong>Τούρτα γενεθλίων με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου γίνεται;</strong></p>

Γίνεται και μπορεί να δώσει τόσο χρώμα στο πάρτυ σας όσο τίποτε άλλο. Μπορείτε να τη φτιάξετε μόνοι σας ή παρέα με τα παιδιά σας χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους αλλά και τα παιχνίδια τους. Η συγκεκριμένη τούρτα είναι εντυπωσιακή όχι μόνο για το χρώμα της αλλά και για το ύψος της. Μπορείτε να τη φτιάξετε όσο ψηλή θέλετε και μπορείτε.

Αρχικά, θα πρέπει να ψήσετε τα κέικ σας. Χρησιμοποιήστε χρώμα ζαχαροπλαστικής για να χρωματίσετε κάθε κέικ και με ένα διαφορετικό χρώμα του ουράνιου τόξου. Κολλήστε το ένα κέικ επάνω στο άλλο χρησιμοποιώντας κρέμα ζαχαροπλαστικής ή βουτυρόκρεμα ή ότι άλλο σας αρέσει. Καλύψτε την εξωτερική επιφάνεια της τούρτας με βουτυρόκρεμα.

LpSc9f6.jpg

Το επόμενο βήμα είναι να αφήσετε την τούρτα σας να παγώσει. Όσο λοιπόν η τούρτα παγώνει, εσείς μπορείτε παρέα με τα παιδιά σας να φτιάξετε τη ζαχαρόπαστα. Χρησιμοποιήστε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου για να φτιάξετε από τη ζαχαρόπαστα λωρίδες και μικρές μπαλίτσες.

c9IXDWx.jpg

Το τελευταίο βήμα είναι να διακοσμήσετε την τούρτα ουράνιο τόξο. Τυλίξτε την τούρτα γύρω γύρω με τις λωρίδες όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Στη συνέχεια βάλτε όσες περισσότερες χρωματιστές μπαλίτσες μπορείτε στην κορυφή της τούρτας.

sHJGZVm.jpg

Tips and tricks για την τούρτα γενεθλίων ουράνιο τόξο

- Κάθε φορά που θα προσθέτετε κι ένα κέικ χρησιμοποιήστε κι ένα αλφάδι για να σιγουρευτείτε πως η τούρτα σας δεν θα γείρει

- Για να χρωματίσετε τα κέικ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκτός από χρώματα ζαχαροπλαστικής και οικολογικά υλικά που θα βρείτε εύκολα στο εμπόριο

- Τα γνωστά παιχνίδια που χρησιμοποιούν τα παιδιά για να παίξουν με τις πλαστελίνες θα σας λύσουν τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις και όχι μόνον σε αυτήν την τούρτα

Τις φωτογραφίες τις βρήκαμε στο www.meaningfulmama.com. Δείτε πόσο ωραία μπορεί να γίνει η τούρτα γενεθλίων ουράνιο τόξο αλλά και πόσο ωραίο θέμα είναι για ένα κοριτσίστικο πάρτυ!

genethlia.gr




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...