Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Φτιάχνουμε μια υπέροχη θήκη για χαρτομάντιλα σε σχήμα σκύλου!


    <p>Μπορούμε εύκολα να φτιάξουμε ζωάκια, όπως αυτό το χαριτωμένο σκυλάκι με ένα κουτί από χαρτομάντιλα!</p>

Τι θα χρειαστούμε!

- Διάφορες κόλλες περιτυλίγματος

- Χαρτόνι

- Κουτί για χαρτομάντιλα

- 4 ρολά από χαρτί υγείας

- Καφέ μαρκαδόρο

- 3 φελιζόλ. Ένα σε μορφή κώνου και δύο σε μορφή μπάλας (ένα μεγαλύτερο για το κεφάλι και ένα μικρότερο για τη μύτη).

- Πλαστικά ματάκια

- Ψαλίδι

- Κοπίδι

- Κόλα στιγμής

1. Κόβουμε σε μικρά κομματάκια τα διάφορα χαρτιά περιτυλίγματος και τα κολλάμε σε όλη την επιφάνεια του κουτιού με τα χαρτομάντιλα. Αφήνουμε να στεγνώσει.

2. Ξεκινάμε να φτιάχνουμε το κεφάλι του σκύλου. Βάφουμε όλα τα φελιζόλ στο χρώμα που θέλουμε. Τη μεγάλη μπάλα θα τη χρησιμοποιήσουμε για το κεφάλι του σκύλου, τον κώνο για τη μουσούδα του και τη μικρότερη μπάλα για τη μύτη. Με ένα κοπίδι κάνουμε μια επίπεδη επιφάνεια στην μεγάλη μπάλα φελιζόλ για να εφαρμόσει πάνω της ο κώνος. Κάνουμε ακόμη μια μικρή επιφάνεια για να μπορέσουμε να κολλήσουμε πιο εύκολα το κεφάλι πάνω στο κουτί. Το ίδιο κάνουμε και με τη μικρότερη μπάλα φελιζόλ και τη κολλάμε στον κώνο.

3. Παίρνουμε τα ρολά χαρτιού υγείας που θα χρησιμοποιήσουμε για τα πόδια και τα κόβουμε στο επιθυμητό ύψος προσέχοντας να είναι όλα ίδια. Μπορούμε να τα ζωγραφίσουμε ή να τα ντύσουμε με ένα χαρτί περιτυλίγματος.

4. Σε ένα σκληρό χαρτόνι ζωγραφίζουμε την ουρά και τα αυτιά και τα κόβουμε πολύ προσεκτικά. Τώρα αρχίζουμε να συναρμολογούμε τις λεπτομέρειες του σκύλου κολλώντας τα πόδια του, την ουρά, τα αυτιά και τα μάτια και το υπέροχο σκυλάκι μας είναι έτοιμο.

Καλή επιτυχία!

plaidonline.com




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...