Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Πώς να πλένετε σωστά το μαγιό σας


    <p>Διαβάστε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να πλένετε το μαγιό σας σωστά και να το προστατεύετε από το αλάτι της θάλασσας, σύμφωνα με το misswebbie.</p>

1. Αρχικά, ξέπλυνέ το με νερό βρύσης. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς κάθε φορά απορρυπαντικό – το σκέτο νεράκι θα καθαρίσει το αλάτι και τον ιδρώτα που έχει πάνω του. Μετά από 2-3 φορές που θα το έχεις φορέσει, καλό είναι να προσθέσεις και λίγο απορρυπαντικό για να καθαριστεί σε βάθος.

2. Ήρθε η ώρα να το απλώσεις, γιατί αύριο θέλεις να κάνεις πάλι τις βουτιές σου. Καλό είναι να το αφήσεις να στεγνώσει σε σκιερό μέρος κι όχι στον ήλιο, για να μην ξεθωριάσει και χαλάσει η φόρμα του. Πρόσεχε και τον τρόπο που το απλώνεις: μη το τραβάς γιατί ξεχειλώνει εύκολα και χάνει την ελαστικότητά του.

3. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην λερώσεις το μαγιό σου με αντηλιακό. Όταν γυρίσεις σπίτι, άπλωσε πάνω στο λεκέ λίγη μαγειρική σόδα, άστο για 1 ωρίτσα και πλύνε με απορρυπαντικό.

4. Στο τέλος του καλοκαιριού, αν θέλεις μπορείς να βάλεις το μαγιουδάκι σου μέσα σε μία μαξιλαροθήκη και να το πλύνεις στο πλυντήριο σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Έτοιμο για το επόμενο καλοκαίρι!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...