Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Και οι άντρες παχαίνουν όταν αποκτούν παιδί!


    <p>Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο «American Journal of Men’s Health» δεν παίρνουν επιπλέον βάρος μόνο οι γυναίκες μετά από μια εγκυμοσύνη αλλά και οι άντρες παχαίνουν όταν γίνονται μπαμπάδες.</p>

Οι ερευνητές μέτρησαν από 4 φορές τον Δείκτης Μάζας Σώματος (ΒΜΙ) σε 10.253 άντρες ηλικίας από 18 έως 30 ετών. Τα αποτελέσματα της έρευνας μετά από αυτές τις μετρήσεις έδειξαν ότι οι άντρες που ζούσαν μαζί με το παιδί τους είχαν πάρει περίπου 2 κιλά και εκείνοι που που δεν έμεναν με το παιδί τους πήραν 1,5 κιλό. Αντίθετα οι άντρες που δεν είχαν γίνει ακόμα μπαμπάδες έχασαν σχεδόν μισό κιλό!

Οι άντρες όταν γίνονται μπαμπάδες αναλαμβάνουν τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής τους και πλέον αποκτούν μεγάλες υποχρεώσεις και πολλές ευθύνες. Το άγχος να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντα τους οδηγεί να μην έχουν χρόνο να ασχοληθούν με την εικόνα τους και να αποκτούν έναν μη υγιεινό τρόπο ζωής. Οι περισσότεροι μπαμπάδες δε τρέφονται σωστά και μάλιστα παραδέχονται ότι πολλές φορές αδειάζουν το πιάτο με το φαγητό που αφήνουν τα παιδιά τους!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...