Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Δείτε τί χρησιμοποιείτε για το παιδί σας και είναι πιο βρώμικο και από τουαλέτα


    <p><span style="font-size:14px;">Βρετανική έρευνα αποκαλύπτει ότι αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιούμε για την ασφάλεια των παιδιών φιλοξενούν δεκάδες βακτήρια.</span></p>

Σύμφωνα με τις μετρήσεις των Βρετανών ερευνητών, στα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου εντοπίζονται διπλάσια σε αριθμό αλλά και πιο επικίνδυνα βακτήρια, από όσα υπάρχουν σε μία μέση τουαλέτα.

Πιο συγκεκριμένα ενώ εντοπίστηκαν 100 βακτήρια ανά τετραγωνικό εκατοστό παιδικού καθίσματος, μία τουαλέτα φιλοξενεί μόλις 50.

Μάλιστα άμεσα στα βακτήρια που εντοπίστηκαν στα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου συγκαταλέγονται και ορισμένα εξαιρετικά επικίνδυνα, υπεύθυνα για σοβαρές ασθένειες μεταξύ των οποίων το E.Coli και σαλμονέλα.

Ωστόσο, τα επίφοβα αποτελέσματα δε σταμάτησαν εδώ.

Στην αποκάλυψη ότι υπάρχουν 700, κατά μέσο όρο, διαφορετικά είδη βακτηρίων ανά τετραγωνική ίντσα τιμονιού, οδηγήθηκαν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Queen Mary στο Λονδίνο, έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν σε ικανοποιητικό δείγμα αυτοκινήτων.

Το πορτμπαγκάζ αποτέλεσε το επόμενο αντικείμενο μελέτης. Εκεί «κατασκηνώνουν» περίπου 1.000 διαφορετικά είδη βακτηρίων,

Η συχνή τοπική καθαριότητα του αυτοκινήτου, το εξωτερικό και εσωτερικό πλύσιμο και η προσωπική μας σωστή υγιεινή αποτελούν τα σημεία κλειδιά για τη βελτίωση της κατάστασης

Πηγές: healthpro.gr-neolaia.gr




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...