Μετάβαση σε περιεχόμενο
Guest
Guest

Αξιαγάπητο νήπιο φόρεσε γυαλιά και τώρα οτιδήποτε ζωγραφίζει φοράει επίσης γυαλιά!


    <p>Τα γυαλιά μπορεί να μην είναι και το καλύτερο ή πιο εύκολο αξεσουάρ για ένα μικρό παιδάκι, όμως η 2-χρονη Σοφία σίγουρα έμαθε να τα φοράει.</p>

Μάλιστα η μικρή κουκλίτσα, που ξεκίνησε να τα φοράει πριν από δύο εβδομάδες, απέκτησε και μία νέα συνήθεια: οι περισσότερες ζωγραφιές της πλέον περιλαμβάνουν και γυαλιά!

Η μητέρα της, Natalia Kowal από τις ΗΠΑ, εξήγησε ότι αυτή πρότεινε αρχικά στην Σοφία να ενσωματώσει και τα γυαλιά στις ζωγραφιές της, με στόχο να κάνει τα γυαλιά κάτι το «φυσιολογικό» για την μικρή της κορούλα.

Ωστόσο ούτε κι αυτή δεν περίμενε η ιδέα της να αρέσει τόσο πολύ στην μικρή Σοφία. Τώρα όλα όσα ζωγραφίζει, όπως φατσούλες, γατάκια και μαϊμουδάκια, όλα φοράνε γυαλιά!

Η Kowal ανέβασε την φωτογραφία που βλέπετε επάνω στο Reddit, με την κορούλα της να ζωγραφίζει ένα πλασματάκι που φοράει γυλιά, και πολύ γρήγορα έγινε μία από τις δημοφιλέστερες συγκεντρώνοντας περισσότερα από 1,000 σχόλια! Οι περισσότεροι λένε πόσο χαριτωμένη είναι η μικρή Σοφία, ενώ άλλοι θυμούνται τις δικές τους παιδικές εμπειρίες με γυαλιά.




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...