Μετάβαση σε περιεχόμενο
Guest
Guest

Έτσι είναι τα σώματα των αληθινών γυναικών μετά την εγκυμοσύνη! Και είναι υπέροχα!


    <p>Ο τίτλος του πρότζεκτ είναι "Σώματα του τέταρτου τριμήνου" και με αυτό η φωτογράφος Ashlee Wells Jackson <strong>θέλησε να δείξει ποια είναι η πραγματική εικόνα του σώματος μιας γυναίκας που μόλις έγινε μαμά.</strong></p>

To πρώτο τρίμηνο μετά τη γέννα είναι πολύ κρίσιμο για την αυτοεικόνα της γυναίκας ενώ είναι συχνό το φαινόμενο καταθλίψεων που παθαίνουν οι γυναίκες που μόλις έχουν γεννήσει.

Μπορεί να μην είναι τα σώματα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις φωτογραφίες στο διαδίκτυο αλλά αναδεικνύουν την ομορφιά με μια διαφορετική οπτική.

Η ίδια η φωτογράφος παραδέχεται ότι τα σημάδια που άφησε στο σώμα της η περίοδος της εγκυμοσύνης και της γέννας την σόκαραν και της προκάλεσαν έντονα και αντιφατικά συναισθήματα. "Κατηγορεί" τα μέσα ενημέρωσης για τα μη ρεαλιστικά πρότυπα που προβάλλουν κάνοντας τις γυναίκες να νιώθουν άσχημα για το σώμα τους.

Στο πρότζεκτ της αυτό φωτογραφίζει γυναίκες στην περίοδο αμέσως μετά τη γέννα. Και συγκεντρώνει χρήματα για να βοηθήσει τις γυναίκες με επιλόχεια κατάθλιψη.

Καλεί όσους και όσες θέλουν να βοηθήσουν.

Αλλά και όποια γυναίκα επιθυμεί να φωτογραφηθεί στην ωραιότερη περίοδο της ζωής της ανεξάρτητα από... εικόνες: όταν μόλις έχει γίνει νέα μαμά.

Lw3T1Tb.jpg

G0yQfPh.jpg

xEfC2oy.jpg

QoSc9Em.jpg

12VxGeL.jpg

4D9srb3.jpg




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...