Μετάβαση σε περιεχόμενο
Guest
Guest

Θεραπεία για το σύνδρομο Down, υπόσχεται νέο φάρμακο


    <p><span style="color:#333333;"><span style="font-family:Verdana;">Tον φιλόδοξο στόχο </span></span><strong>να θεραπεύσει το σύνδρομο Down</strong><span style="color:#333333;"><span style="font-family:Verdana;"> έθεσε η φαρμακευτική εταιρία </span></span><strong>Roche</strong><span style="color:#333333;"><span style="font-family:Verdana;">.</span></span></p>

Ο γνωστός όμιλος πήρε πρόσφατα την έγκριση να ξεκινήσει την φάση 1 της έρευνας για ένα νέο φάρμακο το οποίο υπόσχεται να βελτιώσει τα γνωστικά ελλείμματα αλλά και τις διαταραχές της συμπεριφοράς των ατόμων με σύνδρομο Down.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του skai.gr:

Το να ενδυναμώσουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες όπως τη γνωστική αλλά και τη χρήση και κατανόηση της γλώσσας σε άτομα με Σύνδρομο Down πράγματι δίνει μια υπόσχεση, να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους να διάγουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή. Κι αυτό συμπεριλαμβάνει από το να βελτιώσει την ικανότητα τους να κάνουν καθημερινά πράγματα όπως το να βρουν ένα διαμέρισμα να νοικιάσουν, να διατηρήσουν μια θέση εργασίας η να έχουν μια πιο γεμάτη ζωή.

Αυτοί οι τομείς της καθημερινότητας αν πράγματι βελτιωθούν τότε όχι μόνο η ποιότητα ζωής αυτών των ανθρώπων θα βελτιωθεί αλλά ολόκληρες οικογένειες, κοινότητες αλλά και κοινωνίες θα βοηθηθούν να σηκώσουν ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Ευχόμαστε οι έρευνες του συγκεκριμένου φαρμακευτικού σκευάσματος να ολοκληρωθούν με επιτυχία για να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η ποιότητα ζωής των ατόμων με σύνδρομο Down.



Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...