Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Ζήστε τα Χριστούγεννα σαν παιδιά!


    <p><span style="font-size:14px;">Κάθε χρόνο αναζητούμε ιδέες για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα Χριστούγεννα των παιδιών σας μαγικά.</span></p>

Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, λίστες με δώρα, συμβουλές για να γράψετε στον Άγιο Βασίλη κτλ. Φέτος σας έχουμε μία διαφορετική πρόταση. Να πάρετε πίσω τα Χριστούγεννα απ΄τα παιδιά ζώντας μία μέρα μέσα στις γιορτές όπως τότε που ήσασταν εσείς στην θέση τους.

Αν θέλετε λοιπόν να θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια,τότε που με ανυπομονησία περιμένατε να στολίσετε το δέντρο, που ξυπνούσατε πρωί-πρωί για να πείτε τα κάλαντα ή που ξαγρυπνούσατε περιμένοντας να συναντήσετε τον Άγιο Βασίλη…ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές (jenny.gr):

- Διεκδικήστε μία δική σας βραδιά κάτω απ΄το δέντρο. Μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά σε γιαγιάδες ή θείες ώστε να απολαύσετε μια βραδιά με τους φίλους σας. Καλέστε τους για επιτραπέζια και ζεστές σοκολάτες. Στο τέλος, μείνετε με τον σύντροφό σας, ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί και αφεθείτε στην μαγεία των Χριστουγέννων.

- Ανοίξτε μόνοι σας τα δώρα σας. Μόλις τα παιδιά πέσουν για ύπνο ανταλλάξτε τα δώρα με το σύντροφό σας.

- Κάντε ένα χατίρι στον εαυτό σας: Κλείστε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο, φτιάξτε τα νύχια σας ή απολαύστε ένα μασάζ.Μπορεί να μην έχετε κανονίσει τίποτα special για την παραμονή των Χριστουγέννων αλλά είναι special το να φροντίζετε τον εαυτό σας έστω και μία-δύο φορές το χρόνο.

- Αν κάτι αγαπούν όλοι τις γιορτές είναι τα χιλιάδες λαμπιόνια που αναβοσβήνουν δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα. Ντυθείτε ζεστά, φτιάξτε σοκολάτες, φορέστε τα σκουφιά σας και βγείτε μία βόλτα είτε με το αυτοκίνητο, είτε με τα ποδιά χαζεύοντας τα σπίτια που είναι στολισμένα.

- Φτιάξτε το δείπνο των Χριστουγέννων όπως ακριβώς απαιτεί η παράδοση. Μην αγχώθειτε για το αν τα παιδιά θα φάνε όλο τους το φαγητό ή όχι. Είναι μία ξεχωριστή μέρα και γι΄αυτό ακριβώς πρέπει να ετοιμάσετε κάτι ιδιαίτερο. Μαγειρέψτε, στολίστε το τραπέζι σας όμορφα και ντυθείτε γιορτινά.

- Μην τρέχετε τελευταία στιγμή. Όλο την χρονιά προσπαθείτε να νικήσετε τον χρόνο μην το κάνετε και τις μέρες αυτές. Προγραμματιστείτε τις δουλειές και τα ψώνια σας έτσι ώστε την παραμονή των Χριστουγέννων να είστε χαλαροί.

- Επενδύστε σ΄ένα εντυπωσιακό γιορτινό outfit που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να αισθανθείτε μοναδικοί.

- Διακοσμήστε όπως ακριβώς θέλετε. Μην σκέφτεστε για λίγο τι θα άρεσε στα παιδιά και δώστε τη δική σας πινελιά.

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο μαγική γιορτή του χρόνου και έχουν όλοι δικαίωμα σ΄αυτή! Και μεταξύ μας οι μεγάλοι μπορεί να την έχουν περισσότερο ανάγκη τελικά!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...