Μετάβαση σε περιεχόμενο
Guest
Guest

Το δωμάτιο του μωρού


    <p><span style="font-family:Verdana;"><span style="color:#333333;">Όλα είναι έτοιμα , όλα είναι τακτοποιημένα, και το δωμάτιο του παιδιού έτοιμο για να το φιλοξενήσει. Είστε σίγουρες, όμως , πως όλα είναι εντάξει με την ασφάλεια και τη λειτουργικότητά του;</span></span></p>

Πρωταρχικό μέλημα, είναι να ελεγθεί οτι η ηλεκτρική εγκατάσταση είναι απόλυτα κανονική, δηλ δεν υπάρχει κίνδυνος να είναι ανοιχτές οι πρίζες και να υπάρχουν καλώδια στον αέρα.

Σχετικά με την υγιεινή του περιβάλλοντος, είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι τοίχοι και τα πατώματα να μπορούν να καθαρίζονται εύκολα. Μοκέτες, ταπετσαρίες, πάντες, μαξιλάρια είναι όμορφα, αλλά δεν είναι καθόλου ιδανικά γιατί μαζεύουν σκόνη και λερώνονται ενώ τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα δεν είναι ασφαλή, για την περίπτωση φωτιάς.

Ιδιαίτερη προσοχή αξίζει να δώσετε και στο πορτ-μπεμπε, το κρεβατάκι και την αλλαξιέρα του μωρού σας. Πρέπει να είναι κατασκευασμένα με ότι προβλέπει ο νόμος και να πάρετε εγγυήσεις από τον κατασκευαστή τους. Εάν κάποιος φίλος ή συγγενής σας κάλυψε με το να σας δωρίσει κάτι από τα παραπάνω, καλό είναι να κάνετε έναν λεπτομερή έλεγχο, για πιθανές φθορές.

Μην ξεχνάτε επίσης, το δωμάτιο που έχει υπερβολικά πολλά παιχνιδάκια, στολίδια, καδράκια , λούτρινα και άλλα, είναι ανώφελο και δυσκολεύει την καθημερινή ζωή της μαμάς και του παιδιού. Αρκεστείτε σε λίγα και καλά παιχνίδια, και σε μια λιτή διακόσμηση.




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...