Μετάβαση σε περιεχόμενο
Guest
Guest

Θα είναι ο μπαμπάς παρών;


    <p><span style="font-family:Verdana;"><span style="color:rgb(51,51,51);">Σήμερα, πολλά τμήματα μητρότητας προβλέπουν την παρουσία ενός αγαπημένου προσώπου δίπλα στη γυναίκα που γεννάει.</span></span></p>

Δεν είναι απαραίτητο να είναι ο μπαμπάς του παιδιού, αλλά ένα πρόσωπο που θα δίνει την θετική του ενέργεια, το κουράγιο και την εμψύχωση στην επίτοκη. Φυσικά, αυτό πραγματοποιείτε με την σύμφωνη γνώμη της επίτοκου!

Tο πρόσωπο αυτό, πρέπει να ΘΕΛΕΙ να είναι παρών στον τοκετό, αλλιώς μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και όχι βοήθεια. Όποιος, λοιπόν, επιλέγει να είναι παρόν και στο πλευρό της μαμάς, πρέπει από καιρό να προετοιμαστεί για να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για ότι θα συμβεί εκεί.

Δεν χρειάζεται να είναι απλώς παρών με στοργή και να της κρατά το χέρι, αλλά χρειάζεται να την βοηθά στις ασκήσεις αναπνοής, να τις περιγράφει αυτά που συμβαίνουν γύρω της, να της κάνει μασάζ, να της μεταδίδει ηρεμία και να της δίνει κουράγιο και δύναμη.

Γι΄αυτό , είναι χρήσιμο το άτομο που θα παρευρίσκετε στον τοκετό, να έχει παρακολουθήσει μαζί με την επίτοκη τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού, που θα το βοηθήσουν να καταλάβει τις βασικές φυσικές και ψυχολογικές πλευρές, να εξοικιωθεί με το περιβάλλον, τα εργαλεία και τα πρόσωπα με τα οποία η γυναίκα θα συνεργαστεί για να φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Όπως και να έχει, η όλη εμπειρία είναι γοητευτική και μοναδική. Άν έχετε τα προσόντα , αξίζει να την ζήσετε!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...