Μετάβαση σε περιεχόμενο
Guest
Guest

Η μεγάλη στιγμή έφτασε!


    <p><span style="font-family:Verdana;"><span style="color:rgb(51,51,51);">Όσο προετοιμασμένες και αν είστε για την στιγμή που θα γεννήσετε, ειδικά εσείς που ετοιμάζεστε να γεννήσετε για πρώτη φορά, πάλι θα βρεθείτε προ εκπλήξεως!</span></span></p>

Από την στιγμή που θα αντιληφθείτε την πρώτη συστολή, μέχρι να φτάσει η στιγμή που θα γεννήσετε, θα περάσουν αρκετές ώρες.

Γι΄αυτό, μην πανικοβάλεστε. Επομένως, μην βιαστείτε με τον πρώτο πόνο να τρέξετε στο μαιευτήριο...

Η σωστή στιγμή για να φύγετε για το μαιευτήριο, είναι όταν οι συστολές διαδέχονται η μια την άλλη ανά 10 λεπτά, ή όταν σπάνε τα νερά σας ακόμη και άν δεν υπάρχουν πόνοι. Επίσης, σημάδι για να ξεκινήσετε είναι όταν δείτε λίγο αίμα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι να τηλεφωνήσετε στον γιατρό σας, και μετά στα πρόσωπα που πρέπει να ειδοποιηθούν κατ΄εσάς.

Η βαλίτσα σας ήδη πρέπει να είναι έτοιμη με όλα τα απαραίτητα πράγματα που θα χρειαστείτε κατά την παραμονή σας στο μαιευτήριο, ενώ αν σας μείνει λίγος χρόνος μπορείτε να πάρετε και ένα ντουζάκι.

Δεν είναι απαραίτητο να μείνετε ξαπλωμένες. Αντιθέτως, να περπατάτε, να κουβεντιάζετε και να προσπαθείτε να παραμείνετε όσο γίνεται πιο ψύχραιμη. Φυσικά, είναι η ώρα να θυμηθείτε όλα όσα μάθατε στα μαθήματα προετοιμασίας, και να τα κάνετε πράξη!

Αποφύγετε να φάτε κάτι όλη αυτή την ώρα, για να αποφύγετε πιθανή ναυτία κατά την ώρα των οδυνών.

Η ώρα περνάει, και να που η μεγάλη στιγμή ...έφτασε!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...