Μετάβαση σε περιεχόμενο
Guest
Guest

Η αίθουσα τοκετών


    <p><span style="font-family:Verdana;"><span style="color:rgb(51,51,51);">Οι αίθουσες τοκετών, είναι έτσι φτιαγμένες ώστε να μπορούν να δέχονται δύο ή τρεις γυναίκες ταυτόχρονα.</span></span></p>

Είναι χωρισμένες σε μικρά διαμερίσματα που επικοινωνούν μεταξύ τους ή εάν το δωμάτιο είναι ενιαίο είναι εξοπλισμένες με διαχωριστικά έπιπλα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση κάθε επίτοκη είναι μόνη της. Μπορεί να ακούσει τις άλλες, αλλά όχι να τις δει.

Το κρεβάτι του τοκετού, είναι παρόμοιο με εκείνο του γυναικολόγου. Στο πλάι υπάρχουν δύο λαβές από τις οποίες κρατιέστε όταν σπρώχνετε.

Πάνω από το κρεβάτι υπάρχει μια λάμπα που μπορεί να αλλάζει κατευθύνσεις.

Πιο δίπλα πάνω σε ένα καροτσάκι είναι τοποθετειμένα τα απαραίτητα εργαλεία για τον τοκετό.

Υπάρχουν επίσης, και οι συσκευές για τη σύνδεση με το μόνιτορ , υποστήριξη για φλεβοκέντηση, η εγκατάσταση για το οξυγόνο και όλα τα απαραίτητα σε περίπτωση αναισθησίας.

Σε μια γωνιά, υπάρχει η λεγόμενη περιοχή του νεογέννητου, με ότι χρειάζεται για την βοήθεια και την υγιεινή του νεογέννητου.

Ετσι είναι οργανωμένη μία τυπική αίθουσα τοκετών - τίποτε δεν είναι περιττό - όλα βρίσκονται εκεί για να υποστηρίξουν εσάς και τη γέννηση του μωρού σας.




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...