Μετάβαση σε περιεχόμενο
Guest
Guest

Πως να ντύνεστε με την κοιλιά


    <p><span style="font-family:Verdana;"><span style="color:rgb(51,51,51);">Καθώς θα αλλάζει το σώμα σας, συνεπώς θα αλλάζει και το τι θα φοράτε. Δεν είναι φυσικά απαραίτητο, να αλλάξει όλη η γκαρνταρόμπα σας!</span></span></p>

Θα έλεγε κανείς, ότι μια έγκυος που διανύει την διανύει την εγκυμοσύνη της καλοκαίρι, είναι πιο τυχερή από θέμα ρούχων. Δηλαδή δεν είναι υποχρεωμένη να φοράει πολλά ρούχα, και κινείτε σίγουρα πιο άνετα.

Τα εντελώς απαραίτητα πράγματα είναι πραγματικά λίγα. Για όσες δεν το ξέρουν , δεν υπάρχει ρούχο που να μην έχει επανασχεδιαστεί και παραχθεί για τις έγκυες γυναίκες, ή που η έγκυος γυναίκα δεν μπορεί να φορέσει. Υπάρχουν όλοι οι τύποι φούστας και παντελονιών που ρυθμίζονται -ακόμη και τα αγαπημένα σας jeans.

Υπάρχουν , επίσης, οι φόρμες, οι σαλοπέτ, τα πουκάμισα, οι μπλούζες, τα φούτερ και τα σακάκια. Υπάρχει μεγάλη γκάμα κλασσικών και μοντέρνων ρούχων ή ρούχα αθλητικά για όλες τις εποχές. Και φυσικά, πολλά πολλά αξεσουάρ με μεγάλη άνεση καθώς επίσης και κάθε τύπος ολόσωμου μαγιώ ή για τις πιο τολμηρές μπικίνι.

Εσείς, θα πρέπει να ξέρετε ένα πράγμα: να αποφεύγετε οποιοδήποτε ρούχο σας πιέζει πολύ -ελαστικά, ζώνες, τιράντες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα παπούτσια σας, που πρέπει να είναι άνετα, με φαρδιά γραμμή και χωρίς ψηλά τακούνια. Υπάρχουν , έπειτα , εσώρουχα που εκτός από λειτουργικά είναι και πολύ ωραία. Επιλέξτε προσεκτικά τα σουτιέν, τα λαστέξ και τα καλσόν.

Μην ξεχνάτε, με το να είστε έγκυος, δεν παύετε να είστε και γυναίκα!




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...