Μετάβαση σε περιεχόμενο
vicky86
vicky86

Φτιάξτε ένα σπιτάκι από χαρτόκουτο!


    <p>Φτιάξτε σπίτια από χαρτόκουτα στις διαστάσεις των μικρών μας φίλων για να παίζουν αμέτρητες ώρες χωρίς σταματημό!</p>

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

- Μεγάλες χαρτόκουτες

- Κοπίδι και ψαλίδι

- Χαρτί περιτυλίγματος με σχέδια ή ταπετσαρία τοίχου

- Χαρτοταινία

- Πιστόλι σιλικόνης

Πάμε να δούμε πως θα το φτιάξουμε, τα βήματα είναι απλά και εύκολα!

Αρχικά κολλήστε με την ταινία όλες τις πλευρές του χαρτόκουτου μεταξύ τους, αφήνοντας τη βάση και την «οροφή» του κουτιού ανοιχτή. Έπειτα ζωγραφίστε με ένα μαρκαδόρο τα παράθυρα και την πόρτα στα σημεία που θέλετε. Στην συνέχεια ξαπλώνουμε το κουτί μας και αρχίζουμε να κόβουμε προσεκτικά με το κοπίδι τα κομμάτια που θέλουμε να αφαιρέσουμε για να δημιουργήσουμε τα ανοίγματα. Προσοχή μην κόψετε και την πόρτα, εκεί απλά θα χαράξουμε τις τρεις πλευρές της με το κοπίδι για να μπορεί να ανοίγει.

AwwHwQy.jpg

Ήρθε η δημιουργική ώρα, βάψτε με μπογιά και επενδύστε με ταπετσαρία ή χαρτί περιτυλίγματος όλες τις επιφάνειες του κουτιού. Τέλος κολλήστε με το πιστόλι σιλικόνης κεραμίδια στην σκεπή, παντζούρια στα παράθυρα και πόμολα στην πόρτα (χρησιμοποιείστε κομμάτια χαρτόκουτας για αυτά). Να αναφέρουμε ότι την σκεπή θα χρειαστεί να την κατασκευάσετε με χαρτόκουτα μεμονωμένα από το σπίτι και να την στερεώσετε σταθερά με κόλλα ή ταινία πάνω στη οροφή του κουτιού.

dxghtEM.jpg

Συμπληρώστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού με χάρτινα δέντρα και αυτοκίνητα βαμμένα με μπογιά. Το νέο σπίτι των παιδιών είναι έτοιμο προς εξερεύνηση!

VvNc1AK.jpg

Πηγή: smallthings.gr




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...