Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ....????????


Recommended Posts

ΜΑΝΟΥΛΕΣ...ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΧΡΟΝΩΝ....ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΤΟΜΑ!!! :woohoo: :woohoo:

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ "ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ" ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ....

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ..... :silly: :silly:

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ....

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ....

ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΑΒΒ/ΚΑ....

ΠΕΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ....

ΣΑΣ ΦΙΛΩ....

:kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολυ ωραιο θεμα!μπραβο!

διαβασα σ ενα περιοδικο οτι το Ωδειο Φιλιππος Νακας εχει δημιουργησει τμηματα προπαιδειας για ρεφη κ νηπια :) super?

"Το μάθημα γίνεται μία φορά την εβδομάδα και διαρκεί 45 λεπτά.

Oι τάξεις μας έχουν διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες των ευαίσθητων αυτών ηλικιών, με χαρούμενα και ζωηρά χρώματα. Με τα κρουστά όργανα ως απαραίτητο 'μουσικό' εξοπλισμό, τα υλικά και τα παιχνίδια που χρησιμοποιούνται είναι μαλακά, υποαλλεργικά και στόχο έχουν να εξάψουν τη φαντασία και να επιστρατεύσουν όλες τις αισθήσεις των λιλιπούτειων μαθητών μας"

και το λινκ

http://www.nakas.gr/,

θα παω τον μικρο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και για να μην παιδευονται οι μανουλες μας,παραθετω και καποια στοιχεια ακομη:

Παραρτήματα

Πόλη - Περιοχή Διεύθυνση Τηλέφωνο Fax

Αθήνα (Κέντρο) Ιπποκράτους 41 210 3634000 210 3602827

Αιγάλεω Ιερά οδός 240 210 5912770 210 5912770

Γλυφάδα Σ.Λαζαρίδη 1 & Ν.Ζέρβα 210 8980650 210 8980650

Κηφισιά Κηφισίας 281 & Σολωμού 210 8012666 210 8085366

Πειραιάς Ηρώων πολυτεχνίου 7-9 210 4113681 210 4119255

Θεσσαλονίκη Ν. Πλαστήρα 47, Χαριλάου 2310 320560 & 2310 330188 2310 330191

Πάτρα Μαιζώνος 5 2610 225552 2610 225552

Ιωάννινα Μιχαήλ Αγγέλου 29 & Χαριλάου Τρικούπη 26510 25142 & 26510 25141 26510 25141

Κέρκυρα Δαλιέτου 1 & Ακαδημίας 26610 33078 26610 43383

Αγία Παρασκευή Λεωφόρος Μεσογείων 422 210 6006888 210 6010015

εχει σε διαφορες πολεις κ σε διαφορες περιοχες της Αθηνας.

και ενα κομματι απο το site

"Όλες οι πρόσφατες επιστημονικές έρευνες διαπιστώνουν ότι οι ικανότητές μας να γνωρίσουμε τον κόσμο γύρω μας έχουν τις ρίζες τους στη βρεφική ηλικία. Τα μωρά διαθέτουν, ακόμα και από τη γέννησή τους, ιδιαίτερα ανεπτυγμένους μηχανισμούς εκμάθησης. Ένα περίπλοκο 'λογισμικό' καθιστά τον εγκέφαλό τους ικανό να αναπτύσσεται με κάθε άγγιγμα, μυρωδιά, άκουσμα, εικόνα, γεύση. Τα βρέφη μαθαίνουν με τη μίμηση. Μεταξύ του 6ου και 12ου μήνα της ζωής τους προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τη δική τους γλώσσα και το επόμενο στάδιο είναι ο σχηματισμός των λέξεων.

Το άκουσμα των μουσικών φράσεων και η μίμησή τους κατά το χρονικό αυτό διάστημα ενεργοποιεί τα κύτταρα του εγκεφάλου και η μουσική γίνεται 'δεύτερη γλώσσα' τους.

Σύμφωνα με τους παιδοψυχολόγους, η ενασχόλησή μας με τη μουσική πρέπει να ξεκινά όσο το δυνατόν νωρίτερα στον κύκλο της ζωής μας. Η επαφή με τη μουσική πρέπει να καλλιεργηθεί όταν η ανταπόκριση του βρέφους στους ήχους είναι έμφυτη και αντανακλαστική. Η αντίδραση του βρέφους στη μουσική από ακούσια μετατρέπεται σε εκούσια, μόνο όταν το βρέφος πάρει τα κατάλληλα ερεθίσματα."

didinoulis αν βρεις και κατι σε θεατρικο παιχνιδι για ποιο μικρα παιδακια θα το ανεβασεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

BEBADOMAMA....ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ....

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ....ΜΙΚΡΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΝΤΩΣ....

ΑΝ ΠΑΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ....ΤΟ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ......ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ.....ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ.....

ΧΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..... :kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ.....ΠΟΟΟΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.....ΤΟΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.....

ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΑΚΙ....ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΛΙΓΟ....ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.....

ΑΝΤΕ...ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ...ΤΟ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.....ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΑ ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΑΚΙ....Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ....ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΙΜΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΑ....

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΧΩΡΟΣ....ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Φ Ο Β Ε Ρ Ο...ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥ....ΑΛΛΑ ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΛΟΓΩ ΣΤΑΘΜΟΥ.....ΦΕΤΟΣ ΠΟΟΟΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου κι απο μένα. :)

Εμένα τα παιδάκια μου είναι λίγο μικρά για τέτοιες δραστηριότητες αλλά σκέφτομαι τουλάχιστον με την κόρη μου να πάμε στο Θέατρο Αλίκη που παίζεται Σαβ/κα, το mazzo & the zoo-the musical.

Όταν βάζουμε το dvd τρελλαίνονται με τα τραγούδια και τον χορό κι έτσι σκέφτομαι να πάμε. Πιστεύω πως θα περάσουμε όμορφα. ;)

Δυστυχώς δεν θα πάρω μαζί το γιό μου γιατί αμφιβάλλω αν θα αντέξει στην καρέκλα. :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mirlitsa....ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟ....ΧΡΙΣΙΜΗ ΠΛΓΡΟΦΟΡΙΑ!!!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ???ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙΕ ΓΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mazoo and the Zoo: The Musical

Τα αγαπημένα τραγούδια των παιδιών από την επιτυχημένη σειρά Mazoo and the Zoo έγιναν... μιούζικαλ! Οι Mazoo μπλέκονται σε μια τρελή περιπέτεια όταν ο Παπαγάλος τους αποφασίζει να επιστρέψει στην Αφρική για να σώσει την οικογένειά του που κινδυνεύει. Από τις 14 Νοεμβρίου στο θέατρο Αλίκη...

Πάνω σ’ ένα μαγικό, οικολογικό αερόστατο που πετάει με τη δύναμη του λάχανου, ο Ευθύμης, η Άρτεμις και η Τερέζα ταξιδεύουν από το αγρόκτημα του εφευρέτη Παππού μέχρι τον παγωμένο Βόρειο Πόλο, κι από την έρημο της Αφρικής μέχρι τα βάθη της μακρινής Ζούγκλας, αναζητώντας τον Παπαγάλο.

Στο ταξίδι τους θα συναντήσουν Βεδουίνους στο Μαρόκο κι Εσκιμώους σε ιγκλού, μια ζωηρή Μεξικάνα και μια πονηρή Ινδιάνα που θα τσακωθούν για τα μάτια του Ευθύμη, μια Μαϊμού που θα τους κλέψει τα παγούρια και μια μυστηριώδη προβοσκίδα που θα απαγάγει τα κορίτσια!

Θα χορέψουν και θα τραγουδήσουν με την όμορφη Καμήλα που μασάει φύλλα, τον μαλλιαρό Γορίλα, την Κατσίκα την πιτσιρίκα, τον Σκαντζόχοιρο που γελάει όλη μέρα, τον Ντρούλη τον Χοντρούλη Ελέφαντα, και πολλά ακόμα ζωάκια που θα τους βοηθήσουν να λύσουν, επιτέλους, το μυστήριο της εξαφάνισης του Παπαγάλου.

To Mazoo and the Zoo του Μάνου Βαφειάδη δεν είναι μόνο ένα best-selling παιδικό project, αποτελεί πια φαινόμενο της ποπ κουλτούρας μας. Τα 2 πλατινένια CD έχουν πουλήσει πάνω από 50.000 αντίτυπα, ενώ οι πωλήσεις των 2 DVD κοντεύουν να φτάσουν τα 60.000 αντίτυπα.

Τα views του Mazoo and the Zoo στο youtube ξεπερνούν συνολικά τις 100.000, ενώ κυκλοφορεί bootleg remix της Καμήλας στα αραβικά, όπως και εκδοχή με την Shakira να χορεύει στο ρυθμό του «μια καμήλα όμορφη που μασάει φύλλα.»

To κείμενο της παράστασης γράφτηκε γύρω από τα τραγούδια, και τα τρία αυθεντικά μέλη του συγκροτήματος ενώνουν τις δυνάμεις τους στο θεατρικό σανίδι μαζί με επτά χορευτές, σε ένα ξέφρενο πάρτυ χορού και μουσικής.

Η παράσταση έχει και ένα sneak peak από το Mazoo and the Zoo 3 που βρίσκεται στα σκαριά! Το τραγούδι της Μπουμπούς της Αλεπούς θα το ακούσουν πρώτοι απ’ όλους οι fan των Mazoo που θα έρθουν στο θέατρο!

Από τις 14 Νοεμβρίου και κάθε σαββατοκύριακο στο θέατρο Αλίκη

Σάββατο 15:00

Κυριακή 11:00 & 15:00

Πρωταγωνιστούν οι Ευθύμης Κοκκιναράς, Άρτεμις Κοκκιναρά και Τερέζα Σάσσου, μαζί με επτά χορευτές.

Μουσική-Στίχοι: Μάνος Βαφειάδης

Κείμενο: Μάνος Βαφειάδης – Αμαλία Γιαννίκου

Σκηνοθεσία: Αμαλία Γιαννίκου

Χορογραφίες: Θοδωρής Πανάς

Σκηνικά-Κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα

Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

ΑΛΙΚΗ-Παιδική Σκηνή

Αμερικής 4, Αθήνα

τηλ. 210 3210021

Ελπίζω να βοήθησα!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντε να μεγαλωσουμε να παμε και μεις σε θεατρικα!

didinoulis εχει στο πολυτροπο τμηματα για παιδια κατω των 3? Επειδη αυτη ειναι η δουλεια μου κ αυτο ετοιμαζομουν να κανω πριν ξαναμεινω εγκυος βεβαια :P ,ξερω οτι απασχολουμε παιδακια απο 3 ή 3,5 ετων για τμηματα εικαστικων,θεατρικου παιχνιδιου κ μουσικοκινητικου παιχνιδιου.Μολις ξεπεταχτει και το 2ο μικρο θα ανοιξω εναν τετοιο χωρο,το σχεδιαζω 2 χρονια τωρα. Το συστηνω σε καθε μαμα,η επιδραση που εχει στην ψυχοκινητικη αναπτυξη του παιδιου ειναι μεγαλη,και στην συμπεριφορα τους.Εχω δουλεψει με πολλα παιδακια (γυρω στα 1000 χονδρικα) και εχω βγαλει συμπερασματα που δεν τα φανταζομουν.

Λοιπον,πηρα στο ωδειο και ειναι τμηματα για μωρα απο 10 μηνων μεχρι 4 ετων.Μια φορα την εβδομαδα (45' με μια ωρα),το μηνα ειναι 58 ευρω.Πληρωνεις σε 5 ισοποσα ...ποσα :P ,διαρκουν μεχρι τελη Ιουνιου.Θα παω αυριο για να παρακολουθησουμε με τον Αστραπογιαννο το γιο μου δοκιμαστικα ενα μαθημα κ θα ενημερωσω.Οβερ. :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

....ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΨΙΛΟ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.....

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ ΗΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΜΝΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ....ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΓΟΝΕΩΝ....ΠΟΟΟΟΛΥ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΟΝ....!!!!!ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ....

ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ...ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ....

ΛΟΙΠΟΝ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ!!!!! :lol::lol::lol:

ΜΟΛΙΣ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ....

ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑΙ!!!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Που ειναι το πολυτροπο στο Ν ηρακλειο?

Εγω κοριτσια περυσι που ημουν στην ιδια φαση με εσας τον πηγαινα στις χρωματιστες μερες(παλι στο ηρακλειο) και εκανε θεατρικο παιχνιδι.Απο τις καλυτερες απασχολησεις που μπορει να κανει ενα παιδι 3-5 ετων.Ημουν πολυ ευχαριστημενη, αν κ ο Θανος τα μισα αφομοιωνε αλλα δε πειραζει.Οτι μαθαινουν καλο ειναι!!!

Το ωδειο πολυ καλη λυση.

Επισης περιμενουμε κ εμεις το mazoo, για παιδικα θεατρα να παρακολουθειτε κ το site paidorama.com γιατι γραφει και για ποιες ηλικιες αναφερεται η καθε παρασταση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και συ οταν γενησεις ε? :laugh: :laugh: αντε,τουλαχιστον θα ενημερωνει η μια την αλλη για τις επιδοτησεις του ΟΑΕΔ!!!την εφορια δεν την αναφερω...με πιανει ριγος! :laugh: :laugh:

οτι αλλο βρω θα το αναρτησω! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

BEBADOMAMA.....ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...

ΛΟΙΠΟΝ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΩΝ...ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ!!!!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ...ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΝ.!!!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ Ο ΟΑΕΔ....

XNTOU...ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.....BEBADOMAMA....ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΕΣΥ....ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ...????

ΛΟΙΠΟΝ....ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ...SORRY....

ΛΟΙΠΟ...ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ!!!!!

ΣΠΑΡΤΗΣ 22 ΧΑΛΑΝΔΡΙ...ΤΗΛ..2106859383, 210-6856027

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ..

WWW.topolytexno.gr

Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ....ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ....

ΛΕΓΕΤΑΙ...DOROTHY SNOT

ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ....

ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 175Α

ΤΗΛ.

210-6427594

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδιτακι ωραια ιδεα! ;) Οπου ακουτε Τριβιζα να πηγαινετε με τα 1000!!!ειναι φοβερος ο ανθρωπος!!!! :woohoo: Να παρετε και τα παραμυθια, ιστοριες και εκπαιδευτικα που εχει γραψει..ειναι καταπληκτικα! ;)

Επισης παρα πολυ καλη ειναι η Ρουγκερη!

Αχ τι κριμα εδω στη Κρητη δεν εχουμε συχνα την ευκαιρια να παρακολουθουμε τετοιες θεατρικες παραστασεις... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!!!!

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ.....ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΟΒΕΡΟΣ!!!!!

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!!!ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΘΗΝΑ....ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ....ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ....ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ Η ΑΘΗΝΑ...ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ!!!!!!!

ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ....ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΛΟΟΟΟΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑ!!!!!!

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ ΘΕΛΩ ΝΑΤΟΝ ΠΑΩ.....ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΩ.....

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΜΩΣ....

ΛΟΙΠΟΝ....ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΓΟΑ ΑΘΗΝΑ....

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τριβιζας ειναι τα πρωτα παραμυθακια μας,με τον Λουκουλο το ελεφαντακι (χιουμορ της κουμπαρας μου προς εμενα :P ).

Η Ρουγγερη εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλη!

Οταν πατε σε χωρους με καλλιτεχνικες δραστηριοτητες καλο ειναι να ρωτατε τα εξης:

Αν οι "δασκαλοι" ειναι ανθρωποι που εχουν σπουδασει αυτο που διδασκουν.Πολλα εργαστηρια λειτουργουν χωρις ειδικευμενους δασκαλους,με αποτελεσμα να κανουν απλως baby sitting πολυτελειας.

Και να ζητατε να δειτε τι εχουν κανει τα τμηματα,δλδ εργασιες των παιδιων,δραστηριοτητες.Μη δισταζετε να μιλησετε και με γονεις που στελνουν ηδη τα παιδια τους εκει.Και οχι,οταν ενα τμημα εχει πανω απο 7-8 παιδακια δεν λειτουργει σωστα το μαθημα.. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω θελω να παω στο Ντισνευ ον αις ,αλλα μας πεφτει μακρια....ολα στην Αθηνα πια ρε κοριτσια......μολις μεγαλωσει λιγο θα την παω στο τσιρκο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

savropigouinos διαβασα τωρα στο περιοδικο mommy για μια παρασταση στη Θεσ/νικη. Σου γραφω τα στοιχεια:

Κυριακη 22 Νοεμβριου, 11.30 το πρωι.

Θεατρο Σοφουλη (Τραπεζουντος 5 & Σοφουλη ,Καλαμαρια)

"Ο κυκλος με την κιμωλια" ειναι το εργο

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφροδιτουλα μου μακαρι να ερχομασταν αλλα με τη δουλεια του αντρα μου πολυ δυσκολο.... :( Ασε και ολοι μου οι αγαπημενοι φιλοι,συγγενεις ειναι Αθηνα και θελω να ερθω να κατσω κανενα 2μηνο για να τους χορτασω ολους! :P μου προκειψατε κι απο δω μερικες που θελω διακαως να γνωρισω...οποτε λεω να μετακομισω μονιμα!!!! :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...