Μετάβαση σε περιεχόμενο

κοριτσια βοηθεια φοβαμαι οτι θα γινω γουρουναααααα


Μαρια Σ.

Recommended Posts

Καλημερα κορίτσια ανέβηκα σήμερα στη ζυγαρια και έπαθα σοκ. χθες μπήκα στον 6 μήνα εγκυμοσύνης. Αρχές Σεπτεμβρίου είχα πάρει γυρω στα 3,5 κιλα. Ζυγίζομαι και γω σήμερα πρωι μεσα στη χαρα και βλεπω συν 3-4 κιλα δεν ξερω ακριβως γιατι η ζυγαρια μας εχει μια τρελα και προσθετει λιγο!!!! τι να κανω????? πεστε μου καμια γνωμη αν ειμαι απο τωρα τοσα τι να γινει μετα δεν θα χωραω απο τις πόρτες!!!!!!!!!!!!!!και να πεις οτι τρωω υπερβολικα να πω οκ αφου τρωω να παρω εμ δεν τρωω δεν λεω οτι τρωω σαν το πουλάκι αλλα οχι και σαν το βοδι νορμάλ όπως τους προηγούενους μήνες. πεστε καμια γνωμη τι να κάνω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι καλημερα .Και γω επαθα ενα ψιλο σοκ με τα κιλα .Εγω εβαλα 8 μεχρι στιγμης ενω η ζυγαρια του ιατρου που πηγα προχθες με εδειξε +3 .Με επιασε πανικος γιατι και γω τρωω νορμαλ..Εγω ακολουθω την δικη μου παντως ζυγαρια.Παντως και γω απο τοτε που μπηκα στον εκτο βλεπω οτι τα κιλα μπαινουν πιο γρηγορα.Τι να κανουμε Οσα παρουμε ..Γερα να ναι τα παιδακια μας και τα κιλα θα τα χασουμε....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΑΑΑΑΑΙΙ ΓΟΥΡΟΥΥΥΥΥΥΝΑΑΑ

και δεν είμαι και έγκυος! Φαντασου να μείνω.Παιδια δεν μπορω να μαζεψω το στομα μου! Ειδικα στα γλυκα!!!!

Το θεμα ειναι θεμα υγειας, περα απο την πλακα, ουτε ομορφια ουτε τιποτα! Εσεις μετα την εγκυμοσυνη σιγα σιγα θα τα χασετε! Δεν υπαρχει θεμα!!!!

Με το καλο γερα μωρα παιδια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια ανηκω κα εγω στο club!!!είμαι και εγω στην 25η βδομαδα και η ζυγαρια δεν λεει να μεινει εστω και λιγο σταθερη.δεν πειραζει ας γινουμε εμεις γουρουνιτσες αλλα τα παιδια μας να ειναι καλα και να γεννηθουν γερα!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν στους πρώτους 3 μήνες είχα βάλει 15 κιλά :huh: Πήγα να γεννήσω με 27 κιλά παραπάνω.Ήμουν 50 έφτασα 77!! :laugh: Γέννησα Δεκέμβρη. Τον Ιούλιο μαθάινω πως είμαι και πάλι έγκυος και ήμουν 54-55 κιλά. Γέννησα το Μάρτιο και ήμουν 72. Τώρα που σας γράφω είμαι 54 κιλά. Χάσατε το λογαριασμό?? :laugh: Μην αγχώνεστε καθόλου κορίτσια, θα τα χάσετε τα κιλά σας με το τρέξιμο του μωρού. Πλέον δεν προλαβαίνω να καθήσω στο τραπέζι όση ώρα θέλω να χοστάσω.. ;) Πάνω από όλα τα παιδάκια μας να είναι καλά!! Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΗΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΑΣ.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ :P ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 50 ΚΙΛΑ-ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΝΟΡΜΑΛ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΑ 19 ΚΙΛΑ-ΚΑΛΑ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ :ohmy: ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΑ 8 ΚΙΛΑ ;) ΚΑΙ ΤΩΡΑ 20 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΙΟΝ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ-ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ :woohoo: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ.ΤΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σου λεω επαθα σοκ το πρωι μου χαλασε ολη τη διαθεση.

λεω να αρχισω να περιοριζω το φαγητο μου γιατι αν μπαινουν τοσο ευκολα τι θα γινει αργοτερα

ξερετε καμια διαιτα να ακολουθησς για εγκυούλες εννοω δίαιτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το έχω ακουσει και γω οτι με το τρεξιμο και το θηλασμο τα χανεις αλλα εγω ειχα και μερικα παραπανισια κιλα πριν μεινω εγκυος γιαυτο φοβαμαι μην θελω 2 καρεκλες για να κατσω αργότερα. χαχαχαχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Διατροφικές συμβουλές

1. Δυσκοιλιότητα: Να τρώτε τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες όπως ακτινίδια, δαμάσκηνα, χόρτα και πράσινα λαχανικά, όσπρια, ξηρούς καρπούς. Προτιμήστε ψωμί και δημητριακά ολικής άλεσης.

2. Αλκοόλ: Να αποφεύγετε εντελώς το αλκοόλ και τα αλκοολούχα ποτά. Το να πίνετε αλκοόλ μπορεί να επηρεάσει

πνευματικά ή σωματικά το μωρό σας.

3. Αλάτι: Να αποφεύγετε το επιπλέον αλάτι στα φαγητά σας για να αποτρέψετε τις κατακρατήσεις και τη δημιουργία οιδημάτων.

4. Το νάτριο που ευθύνεται γι΄ αυτές τις καταστάσεις βρίσκεται σε πολλά άλλα τρόφιμα, εκτός από το αλάτι (κονσέρβες, αλλαντικά, ξηρούς καρπούς).

5. Ναυτία: Να τρώτε μικρά αλλά συχνά γεύματα. Να αποφεύγετε τα τρόφιμα με πολλά λιπαρά και τις τηγανισμένες τροφές. Προτιμάτε τα ψητά ή βραστά φαγητά. Να έχετε φρυγανιές ή κράκερ στο κρεβάτι σας και να τρώτε 1-2 μόλις ξυπνήσετε παραμένοντας στο κρεβάτι σας 10-15 λεπτά.

6. Καφές: Να αποφεύγεται τον καφέ(καφεΐνη), καθώς ορισμένα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα δεν απορροφούνται.

Επίσης, διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα.

6. Γλυκά: Εάν παίρνετε πολύ γρήγορα βάρος καλόν είναι ν΄ αποφεύγετε τα γλυκά και τις τροφές με πολλά λιπαρά, να προτιμήσετε φρούτα, γιαούρτι, ζελέ.

7. Τηγανητά: Αποφύγετε τα τηγανιτά φαγητά. Προτιμάτε τα ψητά, ή βραστά. Να βγάζετε την πέτσα από το κοτόπουλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ένα ενδεικτικό διαιτολόγιο για εγκύους:

Πρωινό

1 ποτήρι γάλα με δημητριακα,1 κ.γ. μέλι, 1 φρούτο (η)

1ποτηρι γάλα με δυο φρυγανιές, 2 κ.γ. μέλι, 1φρουτο (η)

1ποτηρι γάλα, 1φετα ψωμί, 1φ. κασερι,1 φ. γαλοπούλα (η)

1 γιαούρτι, δημητριακά, 1 μπανάνα.

Δεκατιανό

2-3 φρούτα εποχής (η)

2 κριτσίνια ολικής, 1φ. τυρί.

Μεσημεριανό:

1η)1 μερ. κοτόπουλο ψητό (η) βραστό με ρύζι, σαλάτα εποχής, 1 φ. τυρι,1φ. ψωμί

2η)1μπριζολα μοσχαρίσια με πατάτες ψητές (η) βραστές, σαλάτα εποχης,1φ. τυρί

3η)1τσιπουρα ψητή, σαλάτα χορτα,2 φ. ψωμί

4η)1 μερίδα φασολακια,2φ. τυρί, 2φ. ψωμί

5η)1μερίδα φακές, σαλάτα εποχής, 2. φ τυρι,1φ. ψωμί

6η)1 μερίδα μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας, τυρί τριμμένο, σαλάτα εποχής

7η)1 μερίδα αρακά με καρότα, σαλάτα εποχής, 1 φ. τυρι,1φ. ψωμί.

Απογευματινό:

1 γιαούρτι, 2 φρυγανιές (η)

2-3 φρούτα εποχής, 1 κ.γ. μέλι.

Βραδινό:

1η ) Κοτοσαλάτα με μικρότερη μερίδα κοτόπουλο, λαχανικα,1 φέτα ψωμί

2η ) Σαλάτα εποχής, 1 αυγό (η) τόνο σε νερό, 1 φ. ψωμί

3η )Τοστ με μαύρο ψωμί, 1φ. κασέρι, 1 φ. γαλοπούλα, 1 φρούτο

4η +5η )1 γιαούρτι, 2 φρούτα, 1κ.γ. μέλι

6η +7η )1 ποτήρι γάλα με δημητριακά, 1 φρούτο εποχής.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε ευχαριστω κοπελα μου για τις συμβουλες και τη διαιτα που μου εστειλες θα προσπαθησω αν την τηρησω οσο μπορω.

αλλα γενικα δεν πινω ποτε καφε, αναψυκτικα, σπανια τρωω τηγανιτα δηλαδη 2 φορες στους 5 μηνες και γενικα ποτε δεν τσιγαριζω τα φαγητα μου, γλυκα θα φαω κανενα δηλαδη 2 βαρια 3 φορες την εβδομαδα. τρωω αρκετα φρουτα λαχανικα. τωρα αν βγω καμια φορα εξω μπορει να φαω κοτοπουλο αλα κρεμ εχω τρελα με αυτο το φαι και οταν θα βγω το τρωω 1 κοτοπουλακι δηλαδη στους 5 μηνες εφαγα 1-2 φορες γιατι μου καθετε βαρυ και τσιριζει ο αντρας μου καθε φορα και στο τελος παιρνω κατι άλλο. γιαυτο επαθα σοκ το πρωι οκ να παρω αλλα οχι ακι 4 κιλα

παντως ευχαριστω κοριτσακια για τις συμβουλες και τη συμπαρασταση

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ Κ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 7 ΚΙΛΑ.. ΜΗΝ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ Κ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΧΑΧΑ... ΘΑ ΦΥΓΟΥΟΥΟΥΟΥΝΝΝΝΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑ 21 ΚΙΛΑ!!! :dry: ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΑ 14!!! :woohoo: ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ Χ...ΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ!! :blush: ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!! ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΣΗΧΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ!!! ΟΧΙ ΝΑ ΦΑΣ,,, ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΑ ΧΑΝΕΙΣ ΟΥΤΩΣ ΣΙ ΑΛΛΟΣ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ,ούτε κι εγώ πάω καλά με τα κιλά :(

Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα μόνο 6 κιλά,καθώς είχα εμετούς μέχρι τον 4ο μήνα και καθόλου όρεξη για φαγητό.

Σε αυτή την εγκυμοσύνη... :P Είχα εμετούς στην αρχή αλλά παρολαυτά η διάθεση για φαγητό παρέμενε! :woohoo: Μετά έπαθα αποκόλληση και έμεινα στο κρεβάτι για αρκετές μέρες...Οπότε καταλαβαίνετε!Άδειαζα το ψυγείο(και συνεχίζω ακάθεκτη :silly: )

Αποτέλεσμα;;;12η εβδομάδα και έχω βάλει ήδη 3 κιλά :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νομιζω ο τιτλοσ τησ γουρουνας θα ισχυει αν παρεις 38 κιλα σε ολη την εγκυμοσυνη και μαλιστα θα το δεισ αυτο αν στο πρωτο τριμμηνο ειχες παρει 9

και ομωσ δεν λεω να χασω 17 μηνεσ ακομα 18 κιλα που μου εχουν μεινει :angry:

πριν την εγκυμοσυνη εχανα κιλα μονο με την σκεψη και τωρα εχω σφαχτει

με την ζυγαριαααααααα :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια! τι γινεται? ειδα ξανα αυτο το ποστ αλλα τωρα τα καταφερα να γραψω! καταρχην ξεκινησα την εγκυμοσυνη με εξτρα κιλα...που αυτο δεν ειναι θετικο! αγχωθηκα λιγακι η αληθεια για το... "μεχρι ποσα κιλα θα παω???" τελικα μου κοπηκε λιγακι η ορεξη, στη συνεχεια ζαλαδες, γινονταν ολοενα και πιο δυνατες, αρχισαν ταυτοχρονα και οι εμετοι... και αυξανονταν... τα υπολοιπα, αϋπνιες, δυσκοιλιοτητα, οσφρηση λαγωνικου και κατι αλλα , ηταν "μικρα" για μενα... το προβλημα ηταν οι ζαλαδες και οι εμετοι... εκανα και διατροφη, ο,τι μου ελεγε ο γιατρος ετρωγα και επινα, ενω παλια, ποτε δεν καταφερα να τηρησω μια διαιτα, μου εβαζαν ενεσεις απο Βιταμινες Β κατηγοριας, πηγαινα καθημερινα κλινικη και μου εβαζαν 3 ml στον πισινο, και πονουσααααααααααααα, ουτε με τις ενεσεις εγινε τιποτα, ασε που εκανα 15 ενεσεις,.... η διαιτα εγινε αυστηροτατη.... ετρωγα φρυγανια και την εκανα εμετο, μεχρι το νερο, μεχρι τον ορρο που επινα.... τελικα μπηκα 2 φορες μονοημερη κλινικη και μου εβαλαν ορρους.... την περασμενη βδομαδα ΕΠΑΘΑ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ!!! εμεινα κλινικη 4-5 μερες! τωρα ειμαι καλυτερα, αλλα ακομη νιωθω εξαντληση απο αυτο που περασα και εννοειται πως δεν μπορω να φαω τιποτα παρα μονο ζυμαρικα...δυστυχως!!!

αυτο που θελω να πω σε ολες σας, ειναι να χαρειτε την εγκυμοσυνη σας, και ας βαλετε τα κιλακια σας, τουλαχιστον εχετε μια παρα μα παρα πολυ καλη δικαιολογια! δεν ειπα βεβαια να τρωτε ανεξελεκτα...

το μυστικο ειναι να τρωτε πολυ μικρες μεριδες αλλα συχνα γευματα!

πιστεψτε με δεν θα θελατε να ησασταν στην θεση μου!!!

εχασα 2 κιλα απο το αρχικο μου βαρος, αν και λογικα επρεπε να εχανα 10 κιλα! βεβαια αυξηθηκε πολυ το στηθος μου...

καλυτερα να εβαζα 10 κιλα και να απολαμβανα την εγκυμοσυνη μου.... μιας και διαρκως νιωθω αρρωστη... αφου ουτε μπανιο δεν μπορω να κανω μονη μου λογω των ζαλαδων....βεβαια τωρα ειμαι πολυ καλυτερα...ουτε μπορω να οδηγησω, ουτε να με παρουν κοντινη βολτα με το αυτοκινητο, ουτε να με "δει" ο ηλιος, ουτε να μυριστω φαγητο που ψηνεται, αρωμα....

οποτε η συμβουλη μου ειναι χαρειτε την εγκυμοσυνη σας, να τρωτε αυτο που εχετε ορεξη, μην κανετε διαιτα τωρα, και τρωτε μικρες μεριδες αλλα συχνα γευματα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρουλίνι μου,σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου!

Λέμε για τα κιλά αλλά πάνω απ'όλα η υγεία των μωρών μας.Τα κιλά θα τα χάσουμε...Λίγο ο θηλασμός,λίγο το τρέξιμο(Ευη είσαι ατυχές παράδειγμα χαχα :P )

Μπορεί να το συζητάω σε διάφορα ποστ αλλά δεν με αγχώνει τόσο πολύ B)

Χαρουλίνι υπομονή... :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 5η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΚΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ. ΧΘΕΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΟΣΧΑΡΙ, ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ.ΔΗΛ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ZAXARENIAS! ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ. ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΓΚΡΑΤΗΣ ΒΕΒΒΑΙΑ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ, ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜAΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritsakia mou kalimera!!!Ego eimai ston 5 mina kai den exo parei kila mono grammaria tou morou.Kai oute kai me apasxolei to an 8a paro,8elo mono to moraki mou na einai kala,mono auto me apasxolei.Osa kai na paroume koritsakia 8a ta xasoume min anxoneste!!!!!Filakia pollaaaaa :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια μην ανυσηχειτε θα τα χάσετε..αρκει βέβαια να προσεξετε λιγο μετα την εγκυμοσυνη!ειναι μια περιοδος που θελετε δεν θέλετε θα παχύνετε!!!!θα βρειτε την φορμα σας και πάλι!!εγω απο 63 που ημουν πριν εφτασα τα 81 κιλά!!τωρα ειμαι 56!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ωορρηξία ξέρεις πότε έκανες όμως ακριβώς πότε εμφυτεύτηκε δεν το γνωριζεις. Εδώ σε εξωσωματική δεν το ξέρουμε. Εδώ με υπερήχους και στο πρώτο μου παιδί μετά την β επιπέδου καταλάβαμε ότι ήταν μεγαλύτερος 1 εβδ.  Κάνε λιγάκι υπομονή . Ξέρω πως νιώθεις αλλά σκέψου τίποτα δεν μπορείς να αλλάξεις παρά μόνο να οπλιστείτε με υπομονή
    • Αχ σαν νερό παίρνει ο καιρός.. ο χρόνος . Αχ και αυτός ο χρόνος. Όταν θηλαζω συνήθως έχω πιο ελευθερία 🤫🤫 όχι με τίποτα 3 , ξεκίνησα αντισυλληπτικά χάπια. Ο μικρός αποδεικνύεται θηρίο και εγώ μεγάλωσα για 3 😅 ο δε πρώτος έχει την ζήλια του λογικο αλλά τρελαίνεται για τον αδελφό του.  Εσύ πώς είσαι κοριτσάκι μου. Ξεχνάς τα δικά σου στηρίγματα.. εκεί βράχος δίπλα μου 
    • Ναι βρε συ... εννοειται δν επιλεγουμε εμεις...😊 απλα φευγαμε χθες απο τους κουμπαρους μας κ λεγαμε γ τα κουκουνια μας (εχουμε ξετρελαθει κ λογικο ειναι...) κ του ανεφερα οτι σκεφτομαι κι αυτο π παλευει να εξελιχθει κ του πηρε παραπανω χρονο. Κ γνκ ο αντρας μου αν δει εναν ανθρωπο πιο "αδυναμο" η "ντροπαλο" παντα τον στηριζει, ειναι ετσι σαν ανθρωπος, κ πανω εκει το ειπε..  Οσο γ την ετ, ναι μπορει να αναθαρρυσαμε κ να αφεθηκαμε, αλλα σιγουρα δν εχουμε "δεσει" κατι... ισα ισα, μεχρι τωρα νομιζαμε οτι εχουμε θεμα στη συλληψη (γτ περυσι ειχα παλινδρομη με κενο σακο π σημαινει οτι το εμβρυακι "διαλυθηκε" σε πολυ πρωιμο σταδιο) κ λογω του οτι δν ξερουμε τι φταιει τοσα χρονια π προσπαθουμε, φοβαμαι ολα τα σταδια... Ακομα κ θετικη χοριακη ν δω θα τρεμω.. γτ κ περυσι η χοριακη μου υπερδιπλασιαζοταν σε 48 ωρες κ δν ειδαμε ποτε λεκιθικο ασκο κ εμβρυικα στοιχεια στον 1ο υπερηχο....😢 (6+1 ημουν) Σε ευχαριστω πολυ. ❤️🥰 Μιλαμε τοσο καιρο κ ξερω οτι μου τα λες γ να ειμαι προετοιμασμενη για ολα!! Αλλωστε το εχουμε πει πολλες φορες οτι μετριες βλαστοκυστες εχουν δωσει υγιη μωρακια κ αριστες δυστυχως δν εχουν προχωρησει σε κυηση... Ειναι κι αυτο μια ενδειξη! Ας ελπισουμε οτι θα ειναι υπερ μας! 🙏
    • Ευχαριστω Γιαννα μου!!! ❤️ Να το χαιρεσαι το αντρακι σου!!! Να ειναι γερο κ καλοτυχο!!🙏💙🥰
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...