Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Recommended Posts

Επιθυμω να αλλαξω γυναικολογο. Όπως εχω αναφερει σε αλλο θεμα, το ιστορικο μου αφορα κυριως προβλημα με πολυκυστικες (αν διαβασετε το θεμα "ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ" τα γραφω ολα οσα με αφορουν).

Με εχετε βοηθησει παρα πολυ ολες σας και σας ευχαριστω την καθεμια χωριστα. Τωρα ζηταω παλι τη βοηθεια σας. Ο γιατρος που με παρακολουθει τα τελευταια 6-7 χρονια περιπου, τελευταια δεν με καλυπτει. Ειδικα τωρα που μετακομισα νοιωθω οτι δεν με "προσεχει" οταν τον επισκεπτομαι (δεν φτανει που πληρωνω το πηγαινε-ελα 300 ευρω...). Δεν μου λυνει τις αποριες μου, δεν ψαχνει πολυ τα πραγματα και τωρα που θελω να κανω παιδι νοιωθω οτι δεν ειναι αξιοπιστος.

Επειδη πηγαινοερχομαι αεροπορικως και η "πατριδα" μου ειναι ενα χωριο της Θεσσαλονικης, θελω να με παρακολουθει ενας γιατρος απο την Θεσσαλονικη που να μπορει να με βοηθησει με τις πολυκυστικες και γενικα να ειναι αξιοπιστος, εμπειρος, "ανθρωπος" πανω απ' ολα και αν εχει και εμπειρια σε υπογονιμοτητα ακομη καλυτερα.

Οποια απο εσας ειναι απολυτα ευχαριστημενη απο τον γιατρο της, την παρακαλω να μου πει ποιος την παρακολουθει (και σε προσωπικο μυνημα αν θελει, για να μην κανουμε διαφημιση).

Περιμενω νεα σας. Φιλια πολλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ

Π.Μ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑΤΙ

ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΣΕΛΙΔΑ :huh:

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΘΕΟΔΟΡΟΣ

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ . ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ

ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ;) ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΟ

ΤΗΛ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ Π.Μ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ...

(ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ, ΑΠΛΑ ΝΕΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ

ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ) :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πασχαλιτσακι κ γω ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο το γιατρο μου..

αν θεσ στειλε με π.μ να σε πω λεπτομερειες...

στο κεντρο ειναι κ λεγεται αγγελος βαμβακας..

ευχομαι αν βρεισ το καλυτερο.. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πασχαλιτσακι ο δικος μου γιατρος ειναι ο Σαραβελος και ειμαι πολυ ευχαριστημενη γιατι με εχει κατευθυνει σωστα μεχρι σημερα ωστε να φτασω στο πολυποθητο αποτελεσμα,τη μπεμπα μου δηλαδη που σημερα ειναι 4 μηνων.

Αν χρειαστεις λεπτομεριες πες μου.

Διαβασα την περιπτωση σου και θα σου πω να μην αγχωνεσαι γιατι και εγω ξερω κοπελες με πολυκυστικες που εμειναν χωρις προβλημα.Χρειαζεται υπομονη εναν καλο γυναικολογο και ολα θα γινουν..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου ουτε εγω μπορω να σου στειλω πμ.εγω εχω τον κωνσταντινιδη μανωλη εδω και 12 χρονια εκεινος με βοηθησε να φερω στον κοσμο το κοριτσακι μου και δεν τον αλλαζω με τιποτα!!!ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη!ειναι στην τσιμισκη σε ολοκαινουργιο πλεον ιατρειο κι αν θες παραπανω πληροφοριες στειλε μου πμ!!!ευχομαι να διαλεξεις τον καλυτερο για σενα!!!οσο για τις πολυκυστικες να μην αγχωνεσαι καθολου.το 50% των μαμαδων εχει πολυκυστικες αλλα εχει και παιδακια!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ.ΔΕ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΡΙΣΑ.ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΑΡΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΚΟΥΣΑΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΟΤΑΝ ΕΜΕΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟ Τ΄ΛΟΑ Ο ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ ΣΤΗ ΒΑΣ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ, ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΟΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ Π.. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ.ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα σας κοριτσια. Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις και υποδειξεις σας. Θα περιμενω ακομη κανα 2 μερες και θα κανω μια λιστα με τα ονοματα (παραλληλα θα κανω και την "ερευνα" μου σχετικα με τους γιατρους που μου λετε) και ελπιζω να καταληξω στον καλυτερο.

Σας φιλω ολες σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΝ Κ.ΧΑΛΒΑΤΖΟΛΓΟΥ ΣΥΜΕΩΝ.ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ,ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΝΙΩΘΩ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΛΕΟΝ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ,ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΠΟ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πασχαλιτσάκι εγω έχω τον Μαμόπουλο, είναι στη Τσιμισκή και στο Ιπποκράτειο. Είναι ο μόνος που με βοήθησε στο προβλημά μας. και όποτε χρειαστώ οτιδήποτε τον παίρνω τηλ.(τον έχω πρήξει).

Αν θες περισσότερα θα σου στείλω πμ :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα σας κοριτσακια μου γλυκα. Λοιπον...... Ειμαι αναμεσα σε 2 που μου προτεινατε εσεις και σας ευχαριστω πολυ για τον κοπο σας. Την εψαξα λιγακι την δουλεια και για καποιο ανεξηγητο λογο 2 απο αυτους που μου προτεινατε μου εκαναν κλικ!!!!

Επίσης θελω και τωρα λιγακι τη βοηθεια σας. Ψαχνοντας στο ιντερνετ ανακαλυψα το site ενος γιατρου στη Θεσσαλονικη, του Νικου Χριστοφοριδη, ειδικου για θεματα υπογονιμοτητας (σχετικη σελιδα http://www.conception.gr). Εχει ακουσει καμια σας γι΄αυτον? Αυτα που διαβασαν μου εδωσαν πολλες ελπιδες οτι μπορει να με βοηθησει. Θα ηθελα να μαθω τι λετε γι αυτον.

Φιλακια σε ολες και περιμενω τα σχολια σας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 6 years later...

Καλημερα κοριτσια.επειδη τα σχολια ειναι λιγο παλια θα ηθελα να ρωτησω κ εγω για την βατση.ειχατε καμια δυσαρεστη εμπειρια???κ επισης εχω ακουσει οτι κανει η ιδια την αυχενικη.ισχυει αυτο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 7 ώρες, ο/η gggessss είπε:

Καλημερα κοριτσια.επειδη τα σχολια ειναι λιγο παλια θα ηθελα να ρωτησω κ εγω για την βατση.ειχατε καμια δυσαρεστη εμπειρια???κ επισης εχω ακουσει οτι κανει η ιδια την αυχενικη.ισχυει αυτο?

Για να κάνει κάποιος γιατρός αυχενικη η β επιπέδου πιο μετά , πρέπει να είναι πιστοποιημενος κορίτσι μου. Ψάξε στο διαδίκτυο γιαυτό που σου λέω εγώ την είχα πατήσει! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ετσι ειναι!!! Κι αυτος ο ανθρωπος ησουν εσυ γ μενα!!❤️🫶 Μια κοπελα π δν ξερω καλα καλα κ π μου σταθηκε καλυτερα κ απο φιλη!! 😍 Δε λεω κ ο αντρας μου διπλα μου σε ολα! Βραχος... αλλα ειναι αλλιως οταν ο αλλος το εχει ζησει κ εχει τις ιδιες αγωνιες.. περναει τα ιδια σκαμπανεβασματα, εχει κ τις ορμονες να βαρανε κοκκινο, μπαινει στη θεση σου γτ το ξερει πως ειναι κ σε νιωθει με μια λεξη π θα πεις..  Σε ευχαριστω πααααααρα πολυ!!💞💞💞
    • Ευχαριστω Ραμ μου!!!! 🥰 με το καλο ολα!!! 🙏❤️ Καλη αρχη στη νεα προσπαθεια κ με το καλο να μεγαλωσετε την οικογενεια σας!!!💫
    • Γλυκο μου μισοφεγγαρο!!! 🫶❤️🫶 Σε ευχαριστω για ολες τις ευχες!!! 🥰 Μακαρι ο θεος ν μας αξιωσει να γινουμε γονεις!!! Ελπιζω να πανε ολα καλα σε αυτο το ταξιδι π μολις ξεκινησε μεχρι το τελος!!! 🥹
    • Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου φάνηκε κάπως όμως δεν μου έδωσε περιθώρια ο γιατρός να το επεξεργαστώ! Με κοίταξε μου λέει είναι όλα καθαρά ντύσουν και έλα να τα πούμε! Μας ξεκίνησε με τις έρευνες και μας διάβαζε διαφορα πράγματα που είχε μελετήσει και μας λέγε το θα κάνουμε και πως θα προχωρήσουμε όποτε δεν πρόλαβα να σκεφτώ την παλινδρομη! Ναι δεν υπάρχει λογος για εξωσωματικη για την ωρα! Θα δούμε και τις εξετάσεις και τι θα μου δώσει και μετά αν δεν είναι εδώ ο σύντροφος θα καταψηξουμε σπερμα και θα κάνω σπερματεγχυνση! Μου είπε ότι μπορεί να αργησει να έρθει η περίοδος λόγω ΣΠΩ όχι όμως ότι είναι απόλυτο! Απλά για να μην ανησυχήσω! Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου🙏
    • Τοκυο μου!!!! ❤️ Σε ευχαριστω κι εσενα για ολα!!! 🥰 Αληθεια αν δεν ησουν εσυ ν τα λεμε με dm κ να μου συστησεις αυτο τον τρομερο γιατρο (γενικα ειχα φτασει σ ενα σημειο π ειχα μπλοκαρει κ με ξεμπλοκαρες..), μπορει ακομα να εχανα χρονο κ να ημασταν στο μηδεν οπως τοσα χρονια π ψαχναμε ψαχναμε κ ακρη δε βγαζαμε!!!  Να εισαι καλα κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!😊 Με το καλο ν ερθει κ το 2ο παιδακι σας γερο και καλοτυχο!!!🙏💫🎈 Μακαρι κι εμας τα εμβρυακια μας να ερθουν στην αγκαλια μας καποια μερα!🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...