Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΙΛΑ 2ΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ!!!!!!!!!!!!


dimitra23

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ....ΕΙΜΑΙ 16 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 6 ΚΙΛΑ... :S:blush::dry: ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ......ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ:blink: , ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ:silly: , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 100 ΚΙΛΑ...:blink: ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ..ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ!!!!ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΒΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΨΗΤΑ ΜΟΝΟ.....ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΠΕΡΝΩ ΚΙΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΝΩ ΚΙΟΛΑΣ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΞΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ...?

ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ , ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ...ΠΗΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ??????ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ???ΩΧ..ΩΧ.ΩΧ.ΩΩΧ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δημητρα μου νομιζω πως ειναι παρα πολλα!!!εγω εχω παρει 1 κιλο μεχρι τωρα και ειμαι στην 13η εβδομαδα και ο γιατρος μου ειπε να προσεχω γιατι ειναι νωρις ακομα για να βαζουμε κιλα!!!αστα να πανε πρεπει να προσεχουμε πολυ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΣΕ ΑΣΕ.....ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΥΩ ΣΗΜΒΟΥΛΕΣ!!!!!

ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.....ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 6 ΚΙΛΑ!!!!ΚΑΙ Η Μ.....ΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΦΥΣΙΚΑ!ΧΑΧΑΧΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ, Κ ΕΓΩ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ Κ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΑΣΤΕΣ Κ ΨΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΡΩΩ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΛΥΚΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΕΝΙΣΟΥΜΕ ΦΙΛΑΚΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: Πονεμένη ιστορία!! Λοιπόν, έκοψα κι εγώ το τσιγάρο! Έμαθα για την εγκυμοσύνη μου στις 7 εβδομάδες! Μέχρι τον 3ο μήνα είχα πάρει 4 κιλά! Στον 5ο πήρα μαζεμένα 5!! Ναι παρακαλώ!! 5 ολόκληρα κιλά! Η αλήθεια είναι ότι μου είχε ανοίξει πολύ η όρεξη! Έτρωγα! Δεν είχα ούτε εμετούς, ούτε αναγούλες τίποτα!! Στο 3ο τρίμηνο έβαλα σχεδόν 4-5 κιλάκια επιπλέον! Έφτασα αισίως τα 13 με 14!! Το μωράκι μου είναι ήδη 3 κιλάκια!! Ξεκίνησα από 52 κιλά και τώρα είμαι 66 περίπου! Προσπάθησε να μετριάσεις τις ποσότητες, περπάτα, κολύμπα αν το επιτρέπει ο γιατρός σου τώρα που μπορείς.. γιατί εγώ πλέον δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου!! :laugh: Και σαν την πάπια περπατώ και σαν την χελώνα αργά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα!!!

πουρνό πουρνό σήμερα!χόρτασα ύπνο εχθές και σήμερα δεν μου τη χάρισε ο μπέμπης!χαχαχα...

λοιπό σήμερα έφαγα 5 φρυγανιές με μέλι και βούτυρο και μισό φλιτζάνι γάλα για πρωινό , αν και αν πήγαινα στο φούρνο, μια κασερόπιτα θα τη χτύπαγα πρωι πρωί!

εχω αγωνία να πάω και στο γιατρό το απόγευμα....για να δούμε τι θα μου πει για τη διατροφή!λέτε να μου πει "μπράβο κορίτσι μου" ? χαχαχα....

φιλια και την καλημέρα μου σε όλες σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥς ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥς ΜΗΝΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΣΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΩΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΧΕΡΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΙΛΙΑ!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα οτι ειναι αρκετα ειναι... απο δω και περα οταν πεινας να τρως φρουτο... κατι ευκολο που να μην εχει πολυ φασαρια πχ κερασια που τα τρως χωρις προετοιμασια

εξαλου μη ξεχνας.... δεν πεινας αλλα διψας!!! :silly: :silly: :silly: να χεις διπλα σου ενα μπουκαλι νερο και οταν σκεφτεσαι την επιδρομη στο ψυγειο ριξε ενα ποτηρι νερο και παει λεγοντας :laugh: :laugh: :laugh:

καρπουζακι ωραιο για την υπογλικαιμια, πεπονακι... αντε τυχερη τωρα που ειναι καλοκαιρι εχεις και ποικιλια να διαλεξεις ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας και απο μένα...

Εγώ κοντεύω την 20ή εβδομάδα και εχω πάρει 3,5 κιλά.

Η αλήθεια είναι ότι έκοψα νωρίτερα το κάπνισμα και τα είχα πάρει απο πριν τα κιλά της διακοπής του καπνίσματος...

:(

Να σας πω την αλήθεια προσπαθω να μην αγχώνομαι, αλλά πρόσέχω την διατροφή μου (όσο μπορώ). Να πάνε ολα καλά και τα κιλά θα τα χάσουμε.....

:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπόν για να δείτε τι καλό κορίτσι που είμαι , έφαγα βραστές πατάτες με φρέσκια ντομάτα και 1 τοστ γιατι δεν ειχα καθόλου φέτα και ποτε δεν τρωω σκέτο το φαγητό μου!

Γύρησα και απο το γιατρό και όπως είδατε, άλλαξα και το χρώμα στο tickeraki μου γιατι έχω τελικά κορίτσακι και δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα, χαχαχα..... κατατ'αλλα μου είπε οτι τα κιλά που πήρα δεν είναι υπερβολικά πολλά αλλα πρέπει να προσέξουμε μην περάσω τα 20, κυρίως όμως μου είπε για μένα!θα κοιτάξω απο άυριο να σημορφωθω!χαχχα......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δήμητρα όλα εξαρτωνται από το βραδινο!!!αν αυτό ειναι ελαφρυ δεν υπάρχει πρόβλημα.. εγω εχω παρατηρησει ότι αν το βραδυ φαω γιαουρτακι,φρουτα ή σαλάτα δεν ανεβαινω ουτε καν σε γραμμαρια!!

αλλά ποιος μπορεί να το κανει? ειδικά τωρα το καλοκαιρι!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντε βρε Δημητρα ειδες που αγχωνωσουν τι θα σου πει ο γιατρος;!Κοιτα αυτοι ειναι αυστηροι για να μην αφεθουμε και γινουμε τοφαλοι!!Μου φυγε και μενα ενα βαρος τωρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

B) ΛΟΙΠΟΝ...ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 9 ΚΙΛΑ!ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΗΜΟΥΝΑ 51! ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 60.5!!ΚΟΥΦΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΓΩ!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΚΑΤΣΑΔΙΑΣΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ:dry: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΑΑΑΑΑΑΛΛΑ...ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ????ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΛΕΓΑΝΕ ΜΟΝΑΝΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΡΩΓΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ,ΔΙΑΙΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΞΕΦΥΓΕΙ....ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ....ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ:woohoo: ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:blink:
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα ξεχασω οτι γραφεται για το 2 τριμηνο γιατι πλεον δεν θυμαμαι ποσα κιλα ημουν τοτε.

τωρα παντως 28η εβδ εχω παρει ηδη 15 ολοκληρα κιλα σχεδον 1 την εβδ παιρνω απο οτι καταλαβει. ολοι μου λενε μα 2 εχεις ποσο θες να παρεις; ο γιατρος δεν λεει τιποτα , αλλα οτι και να πεις να οταν ανεβαινεις στην ζυγαρια και απο εκει που εγραφε 53 να βλεπεις 68 νομιζω ειναι για εγκεφαλικα.

αλλα δεν δινω καμια σημασια πλεον. αφου λεω στον αντρα μου: πρωτα με ελεγες πολυ αδυνατη και δεν σου αρεσα ηθελες να παχυνω - παρε τωρα την χοντροκωλα και μην μιλας καθολου:laugh:

αλλα οτι του αρεσω λεει ο κακομοιρουλης - τι να πει;

οποτε μην αγχωνεστε καθολου.!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δημητρούλα μου πρόσεξε...Μέχρι κ τον 7ο μήνα δεν υπάρχει λόγος να βάλεις τόοοσα κιλά γιατι αναλογίσου-πόσο βάρος να έχει το μωράκι μαζί με τα υγρά κ τον πλακούντα σου??όλα περιττό λίπος είναι..Κ ευτυχώς μας κράζουν κ οι γιατροί γιατι θα αφήναμε τους εαυτούς μας κ θα ήμασταν όλες χοντρές κ άσχημες κ στην εγκυμοσύνη αλλα κ μετά!!

Εγώ συνολικά έβαλα 8 κιλά,έχει 13 μέρες που γέννησα κ έχω χάσει ήδη 9!Η κοιλίτσα μου έχει μπεί μέσα!

Να τρως σωστά,πολλά φρούτα,πολλές σαλάτες,να πίνεις πολύ νερό-τουλάχιστον 3 λίτρα τη μέρα κ να αποφεύγεις το αλάτι,ιδίως τώρα που τα πρηξίματα καραδοκούν!!!

καλή συνέχεια,φιλάκια πολλά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...