Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δείτε το σας παρακαλώ..


tirogaridaki

Recommended Posts

πραγματι συγκλονιστικο:ohmy:

ποσα φαγητα πεταμε κι εμεις....:(

πρεπει να ευαισθητοποιηθουμε περισσοτερο....και να μην ειμαστε τοσο απληστοι...

νιωθω τυψεις γιατι εμεις τρωμε για διασκεδαση ενω αλλοι ανθρωποι για να ζησουν...και αμα δεν μας αρεσει και το φαι το πεταμε...:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΟ ΠΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.:(:( ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!!ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειμαι που ειμαι ευαλωτη αυτην την περιοδο , είμαι και πονιάρα από τη φυση μου δυστυχως το εκοψα σε καποιο σημειο.. συγγνωμη δεν θελω να το δω.. καταλαβα τι θα γινοταν..

αλλοι πεινανε και αλλοι μενουν σε πραγματα μικρα .. ασημαντα.. γελοια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

το ειχα ξαναδει στην τηλεοραση .Ξερετε αυτοιοι ανθρωποι ομως μπορει να μην εχουν να φανε εχουν ομως άλλα περισσοτερα τους ειδατε καθονται όλοι μαζι οχι σκορπιοι οπως εμεις που ο καθενας τρωει ακι άλλοι ωρα και συνηθως ποτε το τραπεζι κανουν προσευχηγιατι δεν ξεχνανε και δεν ειναι γνοομονες εχουν ακομα να ελπιζουν σε κατι....

Εχω μια φιλη η οποια εχει πολλη καλη οικονομικη κατσταση μιαμερα λοιπον λεω αχ τη μαγειρευουν ακι μου απαντησε :Εγω εχω το μενου της παρασκευης ξερετε τι ειναι αυτο ; καθε μερα της εβδομαδας οτι της περισευει το βαζι στην καταψηξη και καθε παρασκευη βγαζει στο τραπεζι οτι εχει μεινει και πιστεψτεμε ειναι παρα πολλα . Δεν πεταει τιποτα ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

΄Βάνια πολύ καλό αυτό που κάνει η φίλη σου, πραγματικά!Σκ΄πεφτομαι να το υιοθετήσω κ ε΄γω!!Εγώ το πετούσα αν και δεν περισσεύει σχεδόν καθόλου γιατί προσέχω την ποσότητα. Όμως καλό είναι ότι ποσότητα περισσεύει να τη φυλάμε στην κατάψυξη. Η πεθερά μου πάλι μαγειρεύει για ένα λόχο(ελιναι ευτραφούληδες!!) και μετά το πετάει και μιλάμε για ποσότητα ε;; όχι αστεία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το έχω σκεφτεί και το έχω αναλογιστεί πολλές φορές! Και το σκέφτομαι συνέχεια! Κάθε φορά που είναι να πετάξω κάποιο φαγητό ή γάλα που έχει λήξει μου σφίγγεται η καρδιά που σκέφτομαι ότι κάπου κάποια παιδάκια και κάποιοι άνθρωοι πεινάνε!

Πόνεσε η καρδιά μου που το είδα!! Είναι κι οι ορμόνες μου.. στο ζενίθ τους.. Άστα να πάνε! Είδατε την χαρά των παιδιών που τους πήγαν φαγητό πως έκαναν;; :(:( Δεν ξέρω για σας βρε κορίτσια αλλά εγώ λύγισα!

Προσέχω κι εγώ την ποσότητα! Κι όταν μου μένει φαγητό, το βάζω στην κατάψυξη και το τρώει ο άντρας μου όταν λείπω από Εύβοια τώρα λόγω εγκυμοσύνης που είμαι Αθήνα και δεν μαγειρεύω!

Κι ένα κακό που κάνει η πεθερά μου, μας ψωνίζει κάθε βδομάδα αγκούρια, ντομάτες, πιπεριές για έναν στόλο με απότελεσμα να σαπίζουν ρε γαμώτο!! Καλά τις ντομάτες! Τις αλέθω και τις κάνω σάλτσα για φαγητά, τα αγκουράκια και τις πιπεριές τι να τα κάνω όταν πάνε να χαλάσουν;;; Πολλές φορές τα τρώμε με το ζόρι.. :blink: Κι έχω πει του άντρα μου, εκτιμώ την βοήθεια που προσφέρει, αλλά ρε φίλε δεν μπορώ να τρώω συνέχεια ότι ψωνίζει μόνο και μόνο επειδή τα βρήκε προσφορά και τα πήρε και για να μην χαλάσουν! Έλεος!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχεις δίκιο Ντάλια..τις πιπεριές μπορείς να τις κάνεις κ αυτές σάλτσα μαζί με τις ντομάτες. Οσο για τα αγγουράκια..φάτα για σνακ!!:) Τι άλλο να σου πω..εγώ παίρνω τα βιολογικά και χαλάνε γρήγορα τα άτιμα...οι μελιτζάνες δε..μέσα σε μια βδομάδα εντός ψυγείου..τι να κάνω; Να τρέχω κάθε μέρα σουπερ μάρκετ για να κάνω ένα φαγήτό; Να το μαγειρέυω και να το βάζω στην κατάψυξη και όποτε το φάμε;; Δεν ξέρω..πάντως κορίτσια σε μια εκπομπή στην τηλεόραση άκουσα ότι τα όσπρια διατηρούνται μια εβδμάδα μέσα στο ψυγείο χωρίς να χαλάσουν. Ας γίνουμε εμείς τουλάχιστον λίγο πιο προσεκτικές γιατί αν περιμένουμ από τις κοινωνίες μας...

Κι εγω είδα τη χαρά τους και δάκρυσα..ειδικά το μωράκι στο τέλος...που το κρατούσε ο μπαμπάς και η μαμά μοίραζε τα φαγητα..πεινουσε το καημενουλι..Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνουμε από το να είμαστε ολιγαρκής...αν εχετε ιδέες..πείτε τες..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ενα πραγμα μονο, οι ανθρωποι ξεχναμε ευκολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και γκρινιαζουμε ολη την ωρα για πραγματα που μπροστα σ αυτα ειναι για γελια!!!

Λυπαμαι....μα ειναι η αληθεια και κανεις δεν κανει τιποτα δυστηχως....και δεν μιλω για εμας ολα ξεκινανε απο τους "μεγαλους" τους αρχηγους των κρατων,Ο Θεος να τους κανει!!!Αστα...δεν υπαρχουν λογια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω παντως κοριτσια ξεκινωντας απο το ψωμι που παει κατευθειαν καταψυξη και το πρωι της μερας το βγαζω μεχρι το μεσημερι να ειναι ετοιμο...ποτε πεταμα η παραπανω....

Οσο για το φαι...ευτυχως εχω ευκολο αντρα,το τρωει ολο και οτι υπαρχει στο σπιτι ποτε δεν αφηνει και σαλατα καθε μερα αν γινεται την τρωει...η πεθερα εχει κηπο και οτι βγαζει και σε ποσοτητα το μαγειρευουμε με διαφορετικους τροπους η αποθηκευση καταψυξη κι αν ειναι πολυ δινει.Επισης αν μαγειρευω και βγαινει παραπανω παντα παω στους γειτονους....που ειναι και μεγαλοι ανθρωποι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Τ.V ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΡΑΓΙΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΜΕ,ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ(4 ΚΙΟΛΑΣ ΖΩΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ)ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑΣ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΓΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ ΕΝΩ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς μας έχουν μάθει στην ποσότητα..τώρα εγώ φταίω..εσύ φταις.., το κράτος φταίει...μέχρι να βρούμε το ποιος φταίει και να δώσουμε λύση..θα έχουν πεθάνει ένα σωρό άνθρωποι..πάλι καλα που κάτι κάνουμε κ εμείς οι απλοί πολίτες, που ας μην το ξεχνάμε..έχουμε κ εμείς τα δικά μας προβλήματα..ήδη η καθημερινότητά μας είναι δύσκολη και όμως σκεφτομαστε κ τονσυνάνθρωπο..η κάθε μας πράξη μετράει..όσο μικρή κ αν είναι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α ρε Φανούλα... Με πήρανε τα ζουμιά.. Είμαι και σε νετ καφέ...

Θέε μου... Πέρα από το αυτονόητο, ξέρετε βρε κορίτσια τι με συγκλόνισε ακόμα περισσότερο? Που κάνανε και προσευχή πριν αρχίσουνε το φαγητό, δοξάσανε το Θεό που βρήκανε τα αποφάγια των άλλων για να γεμίσουν το στομάχι τους... Και ο πατέρας... Μοίρασε πρώτα τα αποφάγια σε όλα τα παιδιά της γειτονιάς και αυτά που περίσεψαν πήγε στην οικογένειά του..

Πόσα μα πόσα μηνύματα περνάει αυτό το βιντεάκι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια καλημέρα και από εμένα με πήρανε όχι απλά τα κλάματα δεν μπορούσε να με κάνει καλά ο άνδρας μου να σταματήσω να κλαιω τι να σας πώ αισθάνθηκα εκείνη την στιγμή που το έβλεπα σαν να μου βάζανε ΄΄ενα πυρωμένο σίδερο στην καρδιά. :unsure: εγώ παρότι δεν πετάω φαγητά γιατί να πώ την αμαρτία μου δεν μαγειρεύω πέρα για δύο άτομα εμένα και του άνδρα μου και τα Σαββατοκύριακά για όλους κάνω αυτό που κάνει η φίλη της Βάνιας ότι περισέψει το βάζω στην κατάψυξη και το βγάζω την Κυριακή και έχουν πάντα την Κυριακή μία ποικιλία στο τραπέζι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΚΛΑΙΩ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ 1/10 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ....ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΖΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ....?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ντροπή μας!!!!:angry:

Και ντροπή σε αυτούς που κάνουν αυτά τα παιδιά ''Παιδιά του Τρίτου Κόσμου''!!!!!!

Νευριάζω αφάνταστα !!

Και συγκινούμε....:dry:

Και λυπάμαι :(

Μακάρι να μπορούσα να το αλλάξω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...