Μετάβαση σε περιεχόμενο

se pia ilikia kobete i mpimpila?einai 3eton.


Recommended Posts

Καταρχήν να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Το πρόβλημα με την πιπίλα είναι ότι χαλάει τα δοντάκια. Αν όμως τη χρησιμοποιεί μόνο το βράδυ για τον ύπνο δεν είναι και τόσο κακό αφού μόλις κοιμηθεί το παιδάκι, η πιπίλα του πέφτει απ' το στόμα.

Την ημέρα όμως καλύτερα να μην τη χρησιμοποιεί καθόλου αφενός γιατί χαλάει τα δόντια (όπως προανέφερα) κι αφετέρου γιατί εμποδίζει την γλωσσική ανάπτυξη. Είναι και επικίνδυνη γιατί μπορεί να κόψει ένα κομματάκι με τα δοντάκια του, να το καταπιεί και να πνιγεί.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kalimera koritsia mou,,,

Kai egw fwvame ligaki auti tin pipilla...

Emena o kwnstantinos mou einai 15 minwn...

Kai den mporei xwris tin pipilla to vradi...

Wmos eutixws einai mono to vradi...

Tin imera den tin thelei...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ? ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 2 Η ΠΙΠΙΛΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΗ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΟΛΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΝ. ΕΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ! ΜΕ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΟΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ! ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΗΡΑ! ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

κι εμείς έχουμε πρόβλημα με αυτή την πιπίλα...για τον ύπνο τη θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και αν ανακαλύψει ότι του παράπεσε κάπου μέσα στο κρεββάτι, με φωνάζει να του τη βρω!!:dry: το πρωί δε όταν ξυπνάει και τι δεν κάνω να τον πείσω να την αφήσει για να κατέβουμε κάτω να πιούμε το γάλα μας! και είναι κιόλας 28 μηνών.... Μήπως γνωρίζετε κανέναν πρωτότυπο τρόπο να την κόψουμε; :blink: Δεν τον ξεγελάς εύκολα και χρειάζεται να πειστεί με επιχειρήματα πρώτα για να κάνει κάτι. Σε αυτό όμως δεν υποχωρεί. Μάλλον δεν το γλιτώνω το ξενύχτι τις πρώτες μέρες ε? Δε θα επέμενα τόσο, αλλά με ενδιαφέρει για τα δοντάκια του. Τα δικά μου είχαν στραβώσει γιατί την είχα μέχρι τρισήμιση χρονών!:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΠΙΠΕΡΙ!!!ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ:huh::dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kai emena o megalos mou fovos einai i proskolisi stin pipila,o antras mou tis tis dinei akoma k otan den gkriniazei,o odontiatros mas malose otan mas eide na tis tin dinoume xoris na ti zitaei....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 10 months later...

κ εμενα η κορη μου σε 3 μηνες κλεινει τα 4χρονια της κ ακομα την θελει.

Μεγαλο προβλημα οσο βλεπω τα δυο μπροστινα δοντακια της να πεταγονται ελαφρως προς τα εξω.

Δεν την αποχωριζεται,εχω μια κρυφη ελπιδα τωρα που ια π[αει προνηπιο μηπως κ την κοψει εκει λογο ντροπης.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...