Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ


elenap

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα! Ηθελα να ρωτησω εαν εχει συμβει σε κα ποια απο εσας να χασει κιλα κατα τη διαρκεια της εγκυμωσυνης.Εμεινα εγκυος με αρκετα κιλα παραπανω,δεν το περιμενα, σχεδιαζα να χασω πρωτα τα κιλα κ απο του χρονου να εκανα τις προσαπαθειες για παιδακι! Ειμαι 5 εβδομαδων κ απ΄ οταν το εμαθα για την εγκυμοσυνη μου,εδω κ 3 βδομαδες εκοψα τα παντα, coka cola γλυκα κ γενικα οτι παχαινει! Το εριξα στην υγειηνη διατροφη(αργα το θυμηθηκα)!!!!!! και εχω χασει 2 κιλα. Ο γιατρος μου, μου ειπε πως μπορω να χασω βαρος μονο με το να μειωσω την ποσοτητα του φαγητου με κανεναν αλλον τροπο,δηλ σκευασματα κ χαπια. Εχει καποια κοπελα αναλογη εμπειρια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ την ίδια απορεία έχω εδώ και καιρό. Έχω κάποια κιλά παραπάνω και έχω άγχος γιατί περιμένω εδώ και μέρες να αδιαθετήσω (μακάρι να μην έρθει)και θα ήθελα να ξέρω γιατί φοβάμαι πολύ.

Να προσθέσω και εγώ ένα ερώτημα?

1.Μέχρι πότε μπορείς να κάνεις διατροφή?

2.Υπάρχει πρόβλημα αν χάνεις σε όλη την εγκυμοσύνη σταθερά 1 κιλό π.χ.?

Ευχαριστώ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιστεύω πως αν κοπουν τα γλυκα , τα πολλα λιπαρα και οι μεγαλες ποσοτητες φαγητου τοτε, και θα χαθουν κιλα και το μωρακι θα παίρνει ολα τα απαραιτητα συστατικα. Εξαλλου αυτο δεν ειναι διαιτα, αλλα σωστη διατροφη. Κατα τη γνωμη μου αυτο που κανει η ΕΛΕΝΑΠ ειναι καλο.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσια,

θα σας μιλήσω εκ πείρας μιας κ τα κατάφερα να πάρω μόνο 6,5 κιλα κ η κόρη βγήκε 4+!

Ναι μπορείς να χάσεις βάρος στην εγυμοσύνη, εγώ πρόσεχα γενικότερα, δηλ δεν πολυέτρωγα το βράδυ και φυσικά αναψυκτικά κομμένα και τα πολύ λιπαρά! Τα γλυκά δεν κατάφερα να τα κόψω αλλα όταν έτρωγα γλυκά (τα έτρωγα πολλά μαζί.. πχ 2 σοκολάτες :blush: ) μετά δεν έτρωγα κ φαγητό, ίσα ίσα τσίμπαγα για να μην πεινάω...

Τώρα αν καταφέρετε κ πάτε κ σε έναν διατροφολόγο θα είναι ακόμα καλύτερα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elenap καλησπέρα,

εγώ είμαι στον δευτερο μήνα, όπως θα δείς και απο το tickeraki μου, και επειδή έχω κάποια παραπανίσια κιλά πήγαινα εδώ και καιρό σε διατροφολόγο...μόλις λοιπόν έμαθα οτι είμαι έγκυος, πήρα μαζί μου στον γιατρό την διατροφολόγο και κολλητή μου για να τις πει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνω.

Εκτός λοιπόν απο τις τροφές που πρέπει να αποφεύγω, τις είπε οτι μπορώ να ακολουθώ κανονικά πρόγραμμα διατροφής και μπορεί και να χάνω βάρος κάποιες εβδομάδες!

Κι όντως την πρώτη ενδομάδα έχασα 1,5 κιλό, την δεύτερη έμεινα σταθερή κι αυτή τα έκανα σαλάτα και έβαλα 1...αλλά απ'οτι μου είπε η φίλη μου που έχει πολλές έγκυες πελάτισσες όταν ακολουθούν το πρόγραμμα σωστά ή χάνουν ελάχιστα ή μένουν σταθερές!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όταν έμεινα έγκυος ήμουν 64 κιλά γύρω στα 6 κιλά πάνω από το κανονικό μου. Όταν βγήκα απο από το μαιευτήριο ζύγιζα 61 κιλά. Νομίζω οτι έχασα στην εγκυμοσύνη 4-5 κιλά, μέχρι να αρχίσω να φουσκώνω. Εμετούς δεν είχα, αλλά δεν είχα και καμία όρεξη για φαγητό. Όμως δεν έχω καταλάβει κάτι: Θέλεις να χασεις κιλά ή φοβάσαι μήπως είναι κακό να χανεις κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σισσιω θα ηθελα να χασω λιγα κιλα 4-5 τους πρωτους μηνες εφοσον δεν κανω κακο στο μωρακι κ αυτα να τα παρω στου τελευταιους που ειναι αναποφευκτο διοτι μεγαλωνει το εμβρυο με λιγα λογια να μεινω ακριβως τα ιδια κιλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απο οτι ξερω μεχρι τον 3ο μηνα μπορεις να κανεις καποιου ειδους διατροφη και να χασεις καποια κιλα.ετσι κι αλλιως στην εγκυμοσυνη επιβαλεται υγιεινη διατροφη. επισης μπορεις να προσπαθησεις να μεινεις στα ιδια κιλα οπως κανω και εγω. δεν χανεις αλλα δεν παιρνεις κιολας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...