Μετάβαση σε περιεχόμενο

βαρυ στομαχι συνεχως..........


sia_sia

Recommended Posts

κορισια καλημερα!τι κανετε?θα ηθελα να σας ρωτησω ξανα κατι.....εχω εντονο προβλημα με το στομαχι μου καθε φορα που τρωω κρεας.....ξερω οτι ειναι απαραιτητο στην εγκυμοσυνη γιατι εχει πολλα θρεπτικα συστατικα.δυστηχως ομως οταν τρωω εχω εντονο προβλημα στο στομαχι...τι να κανω?και κατι ακομη πολλες φορες ενω εχω φαει το στομαχι μου το νιωθω αδειο γιατι?please την βοηθεια σας............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ.Ν ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΤΡΩΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sia-sia καλησπέρα. Το ότι σου συμβαίνει αυτό όταν τρως κρέας δεν σημαίνει κάτι διαφορετικό απο το αν σου συνέβαινε με οποιαδήποτε άλλη τροφή. Αν είναι μόνο αυτό το σύμπτωμά σου σημαίνει απλά μία δυσπεψία. Τις πληροφορίες αυτές μου τις έδωσε ο άνρας μου που είναι γαστρεντερολόγος. Όμως επειδή είσαι και εγκυούλα καλύτερα να το αναφέρεις στον γυναικολόγο σου. Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σια μου εγω ανεκαθεν ειχα τρελα με το κρέας!!!και γενικώς μου αρεσει παρα πολυ!!στο πρωτο τριμηνο της εγκυμοσύνης μου όμως το απεχθανόμουν!!ουτε να το μυρισω!!και όπωτε ετρωγα με επιανε το στομάχι μου...ειναι μαλλον λογω των διατροφικών αλλαγων στην εγκυμοσύνη ειδικα στο πρωτο τριμηνο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sia mou geia sou agapi mou...

Kita stin egkumwsini tha deis polles allages me tin diatrofi sou...

Egw tora stin egkumwsini mou den trw katholou kreas,,,den pinnw gala,,,gennika tipota den trw...

Aman paw na faw kati meta me pwnaei to stomaxi...

Kai tipota den menei katw...

Kai oso mporeis na trweis ligo alla polles fores...

Kali sunexeia agapi mou...

Filia...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας.ειχα ανυσηχηση λιγο αλλα τωρα νιωθω καλυτερα...ελπιζω στο μελλον να εχω περισσοτερη ορεξη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:):x :X σια μου κανε λιγακι υπομονη.. οσον αφορα το κρεας.. οσο για το οτι πεινας συνεχεια (εφοσον λες πως νοιωθεις αδειο το στομαχι σου κ μετα απο το γευμα σου)ισως να οφειλεται στον καλο μεταβολισμο σου.οτι τρως μαλλον το ''καις'' γρηγορα.επισης καλο ειναι να τσεκαρεις κ το σακχαρο σου ή την πιεση σου,αν παιζει τιποτα υποταση... η συνεχης λιγουρα ειναι συμπτωμα ολων των παραπανω.. το παθαινω κι εγω κ ψαχνω μες το ιντερνετ καθε φορα για πληροφοριες.ευχομαι να σου περασει γρηγορα οτι σε δυσανασχετει κ να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Σια μου σε καταλαβαίνω απόλυτα.Τώρα που μπήκα στην 15η εβδομάδα άρχισα λίγο να πάω καλύτερα.Κι εγώ δυσπεψία πολλή και ενίοτε ενώ είχα φάει μετά από μισή ώρα να με τραβάει το στομάχι. Juliana τα ίδια ακριβώς συμπτώματα με το κρέας!:S :S Κι ανησυχούσα γιατί ούτε σίδηρο έπαιρνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του στίγματος (δε μου έδινε μέχρι να βγουν οκ.)Κορίτσια εγώ το Σάββατο μπήκα στην 15η εβδομάδα, μπήκα για τα καλά στο δεύτερο τρίμηνο.Και νιώθω, δόξα το Θεό, καλύτερα!!!Επιτέλους ήρθε το πολυδιαφημισμένο δεύτερο τρίμηνο!!!:) Επιτέλους!Αρα έχουν δίκιο που λένε ότι αρχίζει η β-χοριακή και μειώνεται, κι ότι αυτή η ρουφιάνα η ορμόνη είναι που σε κάνει να νιώθεις έτσι χάλια στο πρώτο τρίμηνο αφού τότε αυξάνεται ραγδαία. Βέβαια η δυσπέψία εξακολουθεί σε μικρότερο βαθμό αλλά εδώ και 2 μήνες έχω ανακαλύψει ότι βοηθά πολύ η τσίχλα!Και μάλιστα σε μένα προσωπικά ενώ μου άρεσαν οι φρουτώδεις γεύσεις τώρα αυτές δεν τις θέλω καθόλου ενώ με βοηθούν πολύ αυτές με γεύση μέντα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα καλή μου, όπως λένε και τα κορίτσια το καλύτερο είναι να μιλήσεις με τον γιατρός σου.

Επίσης καλό θα΄σου έκανε να τρως μικρά συχνά γεύματα και αν ακόμα συνεχίζεται το πρόβλημα με το κρέας, ε μην στεναχωριέσαι κιόλας, υπάρχουν και βιταμίνες γι αυτό το λόγω. Ρώτα τον γιατρό σου.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...