Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νοέμβριε γλυκιε καλώς μας ήρθες ξανά με τα κρύα με υγεία και χαρά! Ένα θα σου πω να μην ξεχνάς έτσι οπως φεύγει και αυτη η χρονιά καμία κοιλίτσα να μην μείνει χωρίς χαρά! Μωρακια γερά και φουσκωτά να έρθουν σε κάθε ζέστη αγκαλιά!!!🍁 🤎🍂

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Δεν ξερω ακομα. Με εχουν βαλει να κανω και μια 3η χοριακη τη Δευτερα 1/12 (μετα απο μια εβδομαδα) για να ορισουν τον υπερηχο! Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη γινεται αυτο....

Ναι περιττή φαίνεται η 3η χοριακή... Ίσως για να σου κλείσουν κατευθείαν ραντεβού να δείτε και καρδούλα;

• Απαντήσεις 155
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 26/11/2025 at 7:06 ΜΜ, ο/η arntalia είπε:

Κοριτσι μου οΟ μονος λογος π δεν κοιταω ακομη ειναο γτ θελω να εξαντλησω καθε προσπαθεια φυσικης συλληψης και με το νεο.πρωτοκολλο που ειπε.ο γιατρος (αν κ πιατευω πως παλι δε θα πιασει αλλα ας εχω μια ελπιδα γτ ειναι το μονο π με κραταει)και αφετερου το οικονομικο κομματι για την ωρα...🙂

Α αν υπάρχει κι άλλο πρωτόκολλα να το δοκιμάσεις φυσικά! Η εξωσωματική είναι ακριβή το ξέρω 😕 Αλλά σε κάποιες περιπτώσεις σωτηρία. Μακάρι να σε πιάσει το νέο πρωτόκολλο και να μείνεις γρήγορα έγκυος! 🙏🤞💖

Δημοσίευση
στις On 26/11/2025 at 10:34 ΠΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Επ είμαι εγώ πρώτη 😜 37+2 σήμερα 😜 Άντε έφτασες κι εσύ! Ποπό πέρασε ο καιρός! Καλέ η @Naty_ γέννησε;

Έχω καιρό να μπω κορίτσια με τούτα και με κείνα...

@pennaki συγχαρητήρια κορίτσι μου! Έκανες την επαναληπτική;;

Γέννησα κορίτσια! Την Πέμπτη, και είναι υπέροχη η μικρούλα μας 💗 όλα πήγαν καλά 🙏🏼 ήρθε το ουράνιο τόξο 🌈 και είμαι τόσο μα τόσο ευγνώμων! Φοβερά κουρασμένη ακόμα στην κλινική αλλά τόσο χαρούμενη!!

Νομίζω σπίτι θα βρούμε καλύτερα τους ρυθμούς μας, αύριο επιστρέφουμε.

Τα πιο ζορικα για μένα είναι τα του θηλασμου προς το παρόν γιατί ακόμα δεν έχει κατέβει γάλα και θέλει χρόνο και υπομονή γενικά απ' ότι καταλαβαίνω. Ελπίζω όταν αρχίσει η ροή κανονικά να πάει καλά! 

Εύχομαι στις εγκυουλες της ομάδας να δεχτούν με το καλό τα μωράκια τους και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια να έρθει το πολυποθητο θετικό τεστ και να κυλήσουν όλα υπέροχα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Γέννησα κορίτσια! Την Πέμπτη, και είναι υπέροχη η μικρούλα μας 💗 όλα πήγαν καλά 🙏🏼 ήρθε το ουράνιο τόξο 🌈 και είμαι τόσο μα τόσο ευγνώμων! Φοβερά κουρασμένη ακόμα στην κλινική αλλά τόσο χαρούμενη!!

Τα πιο ζορικα για μένα είναι τα του θηλασμου προς το παρόν γιατί ακόμα δεν έχει κατέβει γάλα και θέλει χρόνο και υπομονή γενικά απ' ότι καταλαβαίνω. Ελπίζω όταν αρχίσει η ροή κανονικά να πάει καλά! 

Εύχομαι στις εγκυουλες της ομάδας να δεχτούν με το καλό τα μωράκια τους και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια να έρθει το πολυποθητο θετικό τεστ και να κυλήσουν όλα υπέροχα!! 

Συγχαρητήρια να σας ζήσει η μικρή σας και σιδερένια η μανούλα 🥰!!! Με το καλό να πάτε σπίτι σας να βρείτε τους ρυθμούς σας!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!  Να σου ζήσει η μπέμπα!! 🎊🎉🎊🎉 Καλότυχη και υγιείς να είναι στη ζωή της! Καλή ανάρρωση και καλούς θηλασμούς 💪🎊🎉🎊

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!! Να είστε ευτυχισμένοι και να σας έρθουν όλα όσο πιο εύκολα γίνεται!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...