Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η elen. είπε:

Από τα νεακια που διαβασα...παμε σούπερ!! Να συνεχίσουν να πηγαίνουν ολα καλα!

Πήγα κι εγω για υπηρηχο σήμερα και ενώ λέγαμε 8+4 μου το έβγαλε 9! Μεγάλωσε και κουνιόταν ,παλμοί 167 😍Εκλεισα για αυχενικη 14/8 και κάποιες μέρες νωρίτερα θα παω να με δει και η  γιατρός μου. Αύριο θα πάω να κανω ενα μεγαλο πακέτο αιματολογικες και συνεχίζουμε...

τι όμορφα νέα!! Μπράβο κορίτσια!! Έτσι ευχάριστα νέα να έχουμε πάντα να λέμε!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

@Elli13 μου πως είσαι; Είσαι στις μέρες σου τώρα κοντά ε;

Σε ευχαριστώ για τη σκέψη σου κορίτσι μου. 38+3 σήμερα και έχω πολύ αγωνία για το ραντεβού της Πέμπτης να δούμε αν γύρισε η μπέμπα και να κάνουμε το πλάνο (εκτός από τη θέση είναι και ο διαβήτης κύησης που δυσκολα θα με αφήσουν πέρα από τις 40 εβδομάδες). 

Ευτυχώς έρχεται η μητέρα μου σχεδόν καθημερινά και βοηθάει με τις δουλειές και τις ετοιμασίες γιατί δεν την παλεύω καθόλου. Έχω πονους, Braxton Hicks και έντονη πίεση στον κόλπο πολύ συχνά μέσα στη μέρα, αλλά όταν πάω για καρδιοτοκογραφο δεν φαίνεται καμία σύσπαση 😂

Σας διαβάζω όμως καθημερινά 🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

@eva96 τι υπέροχο νούμερο!!! ουαααοουυυυυυ συγχαρητήριααααα!!! καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου!!! Λογικά μαζί θα είμαστε στο μωράκια Μαρτίου... 

@melitiniღ πολύ όμορφα τα νέα σου!! Σφαίρα πάει το σποράκι!!! 

Μαζι θα ειμαστε στα μωρακια μαρτιου ❤️❤️❤️ σε ευχαριστω πολυ. Μακαρι να πανε ολα καλα και να το κρατησουμε στην αγκαλιά μας ❤️ ❤️ ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ααα καλέ μεγάλο νούμερο συγχαρητήρια λοιπόν και επίσημα έγκυος !!! Θα κάνεις και άλλη ; 

Μιλησα με τον γιατρο μου θα με δει την αλλη εβδομαδα επειδη λειπει διακοπες, μου εδωσε καποιες οδηγιες και ισως να κανω αλλη μια για να δω οτι ανεβαινει κανονικα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elli13 είπε:

Σε ευχαριστώ για τη σκέψη σου κορίτσι μου. 38+3 σήμερα και έχω πολύ αγωνία για το ραντεβού της Πέμπτης να δούμε αν γύρισε η μπέμπα και να κάνουμε το πλάνο (εκτός από τη θέση είναι και ο διαβήτης κύησης που δυσκολα θα με αφήσουν πέρα από τις 40 εβδομάδες). 

Ευτυχώς έρχεται η μητέρα μου σχεδόν καθημερινά και βοηθάει με τις δουλειές και τις ετοιμασίες γιατί δεν την παλεύω καθόλου. Έχω πονους, Braxton Hicks και έντονη πίεση στον κόλπο πολύ συχνά μέσα στη μέρα, αλλά όταν πάω για καρδιοτοκογραφο δεν φαίνεται καμία σύσπαση 😂

Σας διαβάζω όμως καθημερινά 🩷🩷

Έφτασαν οι μέρες έρχεται η μπεμπουλα λίγο έμεινε υπομονή έχει και ζέστη τώρα  είναι λίγο ζόρικα 

Ευτυχώς που έρχεται και η μαμά σου να βοηθήσει 

μακάρι να έχει γυρίσει το μωρό και να έχει κατέβει να γεννήσεις πάλι φυσιολογικά 

να μας στείλεις τα νέα σου από τον γιατρό την πέμπτη 😊

Δημοσίευση

Δεν εχω αλλες αντιδρασεις για να σας δωσω. Θελω να σας ευχαριστησω ολες για της ευχες σας και ευχομαι και εγω με την σειρα μου να πανε καλα οι εγκυμοσυνες μας και να εχουμε γερα μωρακια ❤️ ❤️ ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Εχω καθυστερηση 4 μερες περιπου

Πωπωπω τι ωραία χοριακή είναι αυτή!!! Εγώ πάντως με 5 μέρες καθυστέρηση είχα 188. Μάλλον για δίδυμα πας!!! Με το καλό και μια καλή εγκυμοσύνη εύχομαι κορίτσι μου!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου..!!!

Μόλις γυρίσαμε από τη γιατρό και αφού πήρα να ενημερώσω την οικογένεια τώρα κάθησα να γράψω και σε σας.. τα φιλαράκια μου..!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!! 🙏🏼

Το μπεμπάκι είναι καλά! Μεγαλώνει φυσιολογικά, η καρδούλα μας χτυπάει κανονικά.. Δεν μου βάζει η γιατρός να την ακούσουμε ακόμη γιατί λέει είναι πολύ νωρίς, ίσως μάλλον για να μην το επιβαρύνουμε.. και πρώτα ο Θεός θα πάμε να μας δει σε δύο εβδομάδες..!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

@eva96 κορίτσι μου συγχαρητήρια και σε σένα εύχομαι ολόψυχα μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. 🙏🏼

Πόσο χάρηκα, τι όμορφα νέα! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι! 💙🩷

στις πριν 4 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Βγηκε η χοριακη ειναι θετικη 811 μοναδες 🥹🥹🥹🥹 

Τι ωραίο νούμερο είναι αυτοοοο!! Συγχαρητήρια 🙌 καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι :) 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Σήμερα έχω το απόγευμα!! 

περιμένουμε τα νέα σας ❤️

Δημοσίευση

@eva96

811 είχα κ εγώ στο τρίτο μου παιδάκι την ημέρα που περίμενα περίοδο 🥹 αχχχ με το καλό με το καλοοοο 

εν τέλη ήταν ένα μωράκι αλλά έγινε πολύ νωρίς η εμφύτευση μου είπε ο γιατρός γι αυτό η χοριακη ήταν τόσο υψηλή (είχα κύκλο 35 μέρες κιόλας) 

όλα να πάνε τέλεια να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κ γιατί όχι ας είναι και 2 τα μπουμπουκάκια στην κοιλιτσα

😍😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η elen. είπε:

Από τα νεακια που διαβασα...παμε σούπερ!! Να συνεχίσουν να πηγαίνουν ολα καλα!

Πήγα κι εγω για υπηρηχο σήμερα και ενώ λέγαμε 8+4 μου το έβγαλε 9! Μεγάλωσε και κουνιόταν ,παλμοί 167 😍Εκλεισα για αυχενικη 14/8 και κάποιες μέρες νωρίτερα θα παω να με δει και η  γιατρός μου. Αύριο θα πάω να κανω ενα μεγαλο πακέτο αιματολογικες και συνεχίζουμε...

Αχ τι υπέροχα .. μαζί πάμε εμείς .. σήμερα είμαι 8+6 αλλά νομίζω αλλάζω σήμερα εβδομάδα. Θα σας πω την άλλη εβδομάδα που έχω υπέρηχο. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Βγηκε η χοριακη ειναι θετικη 811 μοναδες 🥹🥹🥹🥹 

Καλς εσύ γέννας 😂 τα μπαλόνια μου κυρία μου θέλω χαψαψαψ 

Βρε λες να χεις δίδυμα; 🤔 Εγώ γενικά κάνω χαμηλές χοριακες οπότε το 800 θα ήταν με πολύ καθυστέρηση. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια μου..!!!

Μόλις γυρίσαμε από τη γιατρό και αφού πήρα να ενημερώσω την οικογένεια τώρα κάθησα να γράψω και σε σας.. τα φιλαράκια μου..!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!! 🙏🏼

Το μπεμπάκι είναι καλά! Μεγαλώνει φυσιολογικά, η καρδούλα μας χτυπάει κανονικά.. Δεν μου βάζει η γιατρός να την ακούσουμε ακόμη γιατί λέει είναι πολύ νωρίς, ίσως μάλλον για να μην το επιβαρύνουμε.. και πρώτα ο Θεός θα πάμε να μας δει σε δύο εβδομάδες..!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

@eva96 κορίτσι μου συγχαρητήρια και σε σένα εύχομαι ολόψυχα μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. 🙏🏼

Σημασία έχει που χτυπάει και την βλέπεις να πάλλεται . 

Δημοσίευση

@eva96 συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!!!

@melitiniღ μπράβο σας κοπέλα μου τέλεια νέα!! Χαλάρωσε και απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!!! 

@Pixies πολύ ευχάριστα τα νέα σας! Ότι είπε ο γιατρός και υπομονή να περάσει! 

@Mantarini το πρώτο ραντεβού με το σπορακι σας!! Περιμένουμε τα νέα σας!!!

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Καλς εσύ γέννας 😂 τα μπαλόνια μου κυρία μου θέλω χαψαψαψ 

Βρε λες να χεις δίδυμα; 🤔 Εγώ γενικά κάνω χαμηλές χοριακες οπότε το 800 θα ήταν με πολύ καθυστέρηση. 

Εχουμε ιστορικο στην οικογενεια για διδυμα. Και απο την δικη μου και του αντρα μου. Οπως και η δουλεια αδερφη του αντρα μου εκανα διδυμα με φυσιολογικη συλληψη. Λες; Θα δειξει την αλλη εβδομαδα ο υπερηχος.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

@eva96

811 είχα κ εγώ στο τρίτο μου παιδάκι την ημέρα που περίμενα περίοδο 🥹 αχχχ με το καλό με το καλοοοο 

εν τέλη ήταν ένα μωράκι αλλά έγινε πολύ νωρίς η εμφύτευση μου είπε ο γιατρός γι αυτό η χοριακη ήταν τόσο υψηλή (είχα κύκλο 35 μέρες κιόλας) 

όλα να πάνε τέλεια να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κ γιατί όχι ας είναι και 2 τα μπουμπουκάκια στην κοιλιτσα

😍😍😍😍

Σε ευχαριστω πολυ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ειτε ενα ειτε δυο γερο/γερα να είναι και να πανε ολα καλα. Μονο αυτο θελω. Φοβαμαι επειδη η πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχε καταληξει σε αποβολη και για να πιασω τον γιο μου εκανα πολυ καιρο. Τωρα ηρθε σχετικα γρηγορα αλλα αυτος ο φοβος υπαρχει ακομα. 

Δημοσίευση
στις On 17/7/2025 at 2:31 ΜΜ, ο/η Pixies είπε:

Να μην ανησυχείς καθόλου. Έχω αποκόλληση εγώ μικρή, έχω καφέ εδώ και μια εβδομάδα και μου είπε ότι καθαρίζει το παλιό αίμα . Να ανησυχώ μόνο άμα πονάει κάπου. Μπορεί να έχεις και ευσθητο τράχηλο από την εγκυμοσύνη και τα φάρμακα και να μην είναι καν από την μήτρα .  

Κορίτσια ερώτηση ,είχε ταλαιπωρηθεί καμία κοπέλα από διάρροιες το πρώτο τρίμηνο ,όχι κάθε μέρα αλλά συχνά 

Δημοσίευση

Κορίτσια γυρίσαμε από τον υπέρηχο, δεν είδαμε κατι πέρα από ένα κυκλάκι και μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ενώ βάση περιόδου βγαίνει 5+5 ο υπέρηχος με έβγαλε 5 εβδομάδων. Οπότε στην αναμονή ακόμα.. σε 3 εβδομάδες θα ξαναπάω. 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια γυρίσαμε από τον υπέρηχο, δεν είδαμε κατι πέρα από ένα κυκλάκι και μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ενώ βάση περιόδου βγαίνει 5+5 ο υπέρηχος με έβγαλε 5 εβδομάδων. Οπότε στην αναμονή ακόμα.. σε 3 εβδομάδες θα ξαναπάω. 

Ωραία ! Αυτή είναι μια καλή αρχή! Είδατε ότι είναι ενδομήτριο!!! Όλα καλά θα πάνε 🙏  ❣️ 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Είναι μια σταλιά μωρέ ακόμα το σποράκι γι αυτό. Θα δεις εσύ κατευθείαν έμβρυο και καρδούλα μια χαρά!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια ερώτηση ,είχε ταλαιπωρηθεί καμία κοπέλα από διάρροιες το πρώτο τρίμηνο ,όχι κάθε μέρα αλλά συχνά 

Εγώ το αντίθετο έχω, φουλ δυσκοιλιότητα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...