Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Καλες γονιμοποιησεις κοριτσι μου ξεχασα να το γραψω προηγουμενως!! Μην το βαζεις κατω. Κανε ακομα 1 ωοληψια να μαζεψετε εμβρυακια αν εχεις κουραγιο!! Ολα καλα θα πανε!! 🤞

Καλημέρα κορίτσια από τα 3 γονιμοποηθηκαν τελικά τα δύο... Αναμένουμε τώρα μέχρι την Δευτέρα για ενημερώση. Μακάρι να συνεχίσουν και τα δυο!!!!

Ναι θα κάνω 2η διεγερση έχω ούτως η άλλως τις ενεσεις. Και η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολεύτηκα πολυ σε αυτή την φάση ήμουν καλά. 

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια από τα 3 γονιμοποηθηκαν τελικά τα δύο... Αναμένουμε τώρα μέχρι την Δευτέρα για ενημερώση. Μακάρι να συνεχίσουν και τα δυο!!!!

Ναι θα κάνω 2η διεγερση έχω ούτως η άλλως τις ενεσεις. Και η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολεύτηκα πολυ σε αυτή την φάση ήμουν καλά. 

Μια χαρά!! Με το καλό να γίνουν δύο παγωτινια!! 

Δημοσίευση

Μια χαρά κοριτσάρα να είναι τα σπορακια σου εύχομαι 

Δημοσίευση

Καλημερα!! Μια χαρα κοπελα μου! 😁 Πες μας πως θα εξελιχθουν!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

@pennaki @Kateriniw @almira

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου αμήν μακάρι να είναι τυχερά και να προχωρήσουν να γινουν παγάκια!!!🙏🙏🙏

Θα σας ενημερώσω πως παμε..

Άσχετο κορίτσια ,ξέρει καμία να ξεματιαζει????

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια τις προλουτεξ και τις ινοχεπ τώρα που έχει ζέστη τις βάζετε στο ψυγειο?

Εγώ όχι! τις έχω έξω.. γενικά το σπίτι μου είναι πάρα πολύ ζεστό αλλά δεν έχω κάποια άλλη επιλογή. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ όχι! τις έχω έξω.. γενικά το σπίτι μου είναι πάρα πολύ ζεστό αλλά δεν έχω κάποια άλλη επιλογή. 

Και εγώ έξω τις έχω άλλα λέει μέχρι 25 βαθμούς ότι πρέπει να είναι 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Και εγώ έξω τις έχω άλλα λέει μέχρι 25 βαθμούς ότι πρέπει να είναι 

Ναι! το ξέρω.. το έχω διαβάσει δηλαδή.. εγώ στο σπίτι μέσα έχω 30.. 🥴🥴 αλλά θέλω να πιστεύω ότι η θερμοκρασία δεν είναι η ίδια σε όλα τα δωμάτια και γενικά κοιτάω να είναι σε μέρος που δεν τα χτυπάει ούτε φως και ίσως είναι λίγο πιο δροσερά.. στα πίσω δωμάτια του σπιτιού π.χ.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ναι! το ξέρω.. το έχω διαβάσει δηλαδή.. εγώ στο σπίτι μέσα έχω 30.. 🥴🥴 αλλά θέλω να πιστεύω ότι η θερμοκρασία δεν είναι η ίδια σε όλα τα δωμάτια και γενικά κοιτάω να είναι σε μέρος που δεν τα χτυπάει ούτε φως και ίσως είναι λίγο πιο δροσερά.. στα πίσω δωμάτια του σπιτιού π.χ.

Και εγώ σε δωμάτιο που δεν το χτυπάει ο ήλιος τα έχω άλλα το 30 το πιάνει χαχαχαχαχ ,μάλλον θα πρέπει να τις βάλουμε στο ψυγείο ,θα πάρω να ρωτήσω στο κέντρο και θα σε πω 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kateriniw είπε:

Και εγώ σε δωμάτιο που δεν το χτυπάει ο ήλιος τα έχω άλλα το 30 το πιάνει χαχαχαχαχ ,μάλλον θα πρέπει να τις βάλουμε στο ψυγείο ,θα πάρω να ρωτήσω στο κέντρο και θα σε πω 

άμα δεν σου κάνει κόπο και θες, κάνε μια ερώτηση.. 🙃😉

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

άμα δεν σου κάνει κόπο και θες, κάνε μια ερώτηση.. 🙃😉

Κορίτσια εγω ρωτησα το φαρμακείο γιατι τα έχω και εγώ σε δωμάτιο που σίγουρα εχει 30 !

Και μου είπε πως δεν χαλάνε απλα μειώνεται η ημερομηνία λήξης! Δηλαδή λήγουν 1-2  μήνες νωρίτερα! 

Δημοσίευση

Κορίτσια να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο.. Όποια χρησιμοποιεί τη Vasclor έχει μετά υπολείμματα καφέ που βγαίνουν και με την ούρηση και στο σκούπισμα;; Σόρυ για την περιγραφή αλλά ρε φίλε σαν κακάκια κατσίκας βγαίνουν.. δεν απορροφάται όλη και μάλλον όσο μένει στον κόλπο καφεδιάζει, τι να πω... πφ! 🤪

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έκλεισα τις 38 εβδομάδες χτες αλλά έτσι όπως νιώθω τις κινήσεις του μωρού στην κοιλιά και βλέπω τα εξογκώματα, νομίζω δεν έχει γυρίσει δυστυχώς.... Τώρα ο,τι βρεξει ας κατεβάσει, δεν μπορώ άλλο να αγχώνομαι. Ας έρθουν τα μωράκια μας με το καλό υγιέστατα και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες...
    • Καλησπέρα κοπέλα μου, και εγώ είμαι σίγουρα ευγνώμων σε δύο άτομα, την μαία και την νοσηλεύτρια της νυχτερινής βάρδιας που έμειναν μαζί μου πάνω από 4 ώρες και με βοήθησαν στον ενεργό τοκετό. Αλλά όλο το ταξίδι μέχρι εκεί ήτανε δυστυχώς μια τραγωδία που σίγουρα και να την ξεπέρασω, δεν θα την ξεχάσω. Ξέρω ότι και στην Ελλάδα γίνονται πολλά και ότι έχεις ακόμα λιγότερες δυνατότητες όσο αναφορά τα θέλω σου, αλλά για αυτό είχα ακόμα μεγαλύτερες ελπίδες εδώ που είχα ακούσει τα καλύτερα (είμαι Βερολίνο).  Προσπαθώ όσο μπορώ να χαρώ το πρώτο μήνα με την κόρη μου και τον άντρα μου και ελπίζω αυτό να με βοηθήσει σίγουρα να ξεπερασω έστω και λίγο αυτό που νιώθω  🥰
    • Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου να είσαι καλά, δυστυχώς έτσι είναι επειδή είμαι και εγώ νοσηλεύτρια, όμως και ο άντρας μου είναι Γερμανός νοσηλευτης και έχουμε τσακωθεί πολλές φορές με συναδέλφους στο θέμα πονος του ασθενή και ευαισθητοποιηση.  Όταν θα συνέλθω και σωματικά θα κοιτάξω σίγουρα αν δεν έχω επανέλθει ψυχικά να μιλήσω με κάποιον ειδικό. Γενικά επειδή έχω περάσει και πολλά αυτά τα χρόνια, πιστεύω μόνο καλό θα μου κάνει. 
    • Κορίτσι μου αρχικά ν σου ζήσει το μωράκι 🩷  δυστυχώς είναι που θα πέσεις κ το λέω γιατί έχω 3 φυσιολογικούς τοκετούς στο ενεργητικό μου  2 σε Ελλάδα κ 1 σε Γερμανία  στγν Ελλάδα έχω γεννήσει Αθήνα κ επαρχία  Γερμανία μένω στην Βαυαρία    Έχω βιώσει μαιευτική βία στην Ελλάδα κ μάλιστα το περιστατικό μου φρόντισα να μαθευτεί σε όλη την Θεσσαλία κ παραπέρα. Πέρασα πολύ άσχημα κ στον πρώτο κ στον δεύτερο τοκετό.  Εγώ προσωπικά στη Γερμανία είχα έναν εξαιρετικό γιατρό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (Γερμανό) κ ένα εξαιρετικό προσωπικό που μας στήριξε κ μας στηρίζει γιατί το τρίτο μου παιδί έχει προβλήματα στην καρδιά κ γεννήθηκε επίσης χωρίς ακοή (εντοπίσαμε πολλά πράγματα πριν γεννηθεί οπότε κάθε 2 εβδομάδες ήμουν στο νοσοκομείο για εξετάσεις). Έχοντας καεί από την Ελλάδα έψαξα ρώτησα κ βρήκα ανθρώπους που να με σέβονται κ ευτυχώς βρήκα. Κ λέω ευτυχώς γιατί έτσι είναι πλέον.  Ο τοκετός μου ήταν τόσο τέλειος όπως λες με μουσική φως φαγητό κίνηση μπανιέρα με νερό μπάλα κτλ κτλ. Όλα όσα στερήθηκα στους άλλους τοκετούς τα είχα βρει σ αυτόν τον τρίτο τοκετό.  Δεν ξέρεις πόσο βάλσαμο ήταν για μένα αυτός ο τοκετός έχοντας βιώσει πιο πριν τραυματικούς τοκετούς κ μαιευτική βία με την κυριολεξία της κάθε λέξης. Εύχομαι αν ποτέ το αποφασίσεις για άλλο παιδάκι μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έρθει η λύτρωση 🙏🏼 τώρα είναι κ οι ορμόνες είναι κ οι μνήμες νωπές.  Όσο περνάει ο καιρός θα μαλακώνει αυτό που νιώθεις όχι ότι θα ξεχαστεί! Να αναζητήσεις βοήθεια αν θεωρείς ότι σε πνίγει! Σε συμπονώ κ σε συμπάσχω!!! 🥺 Και για να μην παρεξηγηθώ δεν θεωρώ ότι είναι θέμα χώρας πια. Είναι κάτι πολύ πιο γενικό κ ειδικό ταυτόχρονα. 
    • Κοριτσάκι μου καταρχήν να σου ζήσει η μικρούλα σου.  Έχω εκφράσει αρκετές φορές εδώ μέσα τη δυσαρέσκεια μου προς το γερμανικό ιατρικό προσωπικό. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΆ σε όλους τους τομείς από εξωσωματική μέχρι παθολόγο. Οπότε όχι απλά σε πιστεύω αλλά σε νιώθω...  Στο κομμάτι αρχίζουν κλάματα είναι ακόμα νωρίς και ίσως έχεις τα μπειμπι μπλου . Αν σε 2-3 εβδομάδες δεν φύγουν θα σου πρότεινα να επικοινωνήσετε με κάποια ψυχολόγο κατά προτίμηση Ελληνίδα .  Αν όντως είναι τραύμα τοκετού δεν φεύγει εύκολα. Χρειάζεται ειδικό . Το λέω το αν λόγο του ότι είναι νωρίς ακόμα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...