Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Καλες γονιμοποιησεις κοριτσι μου ξεχασα να το γραψω προηγουμενως!! Μην το βαζεις κατω. Κανε ακομα 1 ωοληψια να μαζεψετε εμβρυακια αν εχεις κουραγιο!! Ολα καλα θα πανε!! 🤞

Καλημέρα κορίτσια από τα 3 γονιμοποηθηκαν τελικά τα δύο... Αναμένουμε τώρα μέχρι την Δευτέρα για ενημερώση. Μακάρι να συνεχίσουν και τα δυο!!!!

Ναι θα κάνω 2η διεγερση έχω ούτως η άλλως τις ενεσεις. Και η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολεύτηκα πολυ σε αυτή την φάση ήμουν καλά. 

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια από τα 3 γονιμοποηθηκαν τελικά τα δύο... Αναμένουμε τώρα μέχρι την Δευτέρα για ενημερώση. Μακάρι να συνεχίσουν και τα δυο!!!!

Ναι θα κάνω 2η διεγερση έχω ούτως η άλλως τις ενεσεις. Και η αλήθεια είναι πως δεν δυσκολεύτηκα πολυ σε αυτή την φάση ήμουν καλά. 

Μια χαρά!! Με το καλό να γίνουν δύο παγωτινια!! 

Δημοσίευση

Μια χαρά κοριτσάρα να είναι τα σπορακια σου εύχομαι 

Δημοσίευση

Καλημερα!! Μια χαρα κοπελα μου! 😁 Πες μας πως θα εξελιχθουν!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

@pennaki @Kateriniw @almira

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου αμήν μακάρι να είναι τυχερά και να προχωρήσουν να γινουν παγάκια!!!🙏🙏🙏

Θα σας ενημερώσω πως παμε..

Άσχετο κορίτσια ,ξέρει καμία να ξεματιαζει????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...