Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ήρθε ο Δεκέμβρης και έρχονται γιορτές 🎄🎁🎋 και κάθε σπίτι να γεμίσει θαυματακια στις κοιλιές 🌈🤰✨

Elli13

Recommended Posts

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια ανεβαίνω αύριο  το βράδυ Θεσσαλονίκη και Δευτέρα ή Τρίτη θα κάνω αποξεση. Αποφάσισα να μην πάρω τα χάπια γιατί αν μου προκληθεί έντονη αιμορραγία εδώ στο νησί δεν θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν. 

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου 

θα ταλαιπωρηθείς αλλά πιστεύω πως είναι η καλύτερη λύση 

εμένα χάπια δεν μου έδωσε ο γιατρός που ήμουν σχεδόν 8 εβδ ίσως επειδή δεν είχα και κοντά νοσοκομείο 

εγώ πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο σε επαρχία και το έκανα μετα απο 3 μέρες που είδαμε ότι δεν προχωράει

Είναι δύσκολο τώρα όλο αυτό σου στέλνω μια αγκαλιά και να πάνε όλα καλά 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 9 ώρες, ο/η ditaki είπε:

282 η χοριακη μου, θα επαναλάβω πάλι την Δευτέρα και βλέπουμε…

Κορίτσι μου με το καλό θα πω αφού βιάστηκε και ήρθε το τέταρτο μωράκι σας ☺️έτσι απρόσμενα εύχομαι καλούς διπλασιασμούς ..

Φαντάζομαι τώρα τα συναισθήματα σου θα ειναι κάπως μπερδεμένα και λογικό είναι δεν έχεις πολύ καιρό που γέννησες αλλά πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά θα βρεις τους ρυθμούς σου σιγά σιγά και με το μωράκι και θα δεις θα κυλήσουν όλα όμορφα  🥰

@ditaki φαντάζομαι το σοκ σας! Θα τα καταφέρετε είμαι σίγουρη! Με το καλό κοπέλα μου ❤️

@Mantarini κορίτσι μου λυπάμαι πολυ! Δεν έχω λόγια να σου πω να απαλύνουν αυτό που νιώθεις! Εφόσον είσαι σε νησί να πας νοσοκομείο να είσαι σίγουρη για την υγεία σου! Θα είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς!

στις πριν 6 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Mantariniαχ κορίτσι μου ξεχασα οτι εισαι απο λημνο. Και γω στη θεση σου τ ιδιο θα έκανα. Που θα την κάνεις? Όσο πιο άμεσα μπορούν να σε βάλουν από ψυχολογικής άποψης κυριως. Να πάνε όλα καλά να βγεις άμεσα να επιστρέψεις στο σπιτάκι σου.

Αυτό ακριβώς θέλω, να γίνει άμεσα να τελειώνω. Θα φάμε ταλαιπωρία τώρα αλλά άλλη επιλογή δεν υπάρχει. Στο Γένεσις θα την κάνω

Καλημέρα κορίτσια. Έχω "ανησυχήσει" λίγο γιατί το στήθος μου πονάει εξαιρετικά πολύ. Τους τελευταίους μήνες μετά την ωορρηξία μέχρι την περίοδο πρήζεται και πονάει στο πλάι κυρίως, τώρα όμως είναι σαν να με καίει όλο το στήθος και πάνω και πλάι, περπατάω χωρίς σουτιέν στο σπίτι και υποφέρω. Έχω και μεγάλο στήθος γενικά αλλά αυτό το πράγμα δεν παλεύεται. Το έχετε πάθει; Γιατί αν είναι από περίοδο απλά δεν είναι νορμάλ να πονάει τόσο πολύ. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Αυτό ακριβώς θέλω, να γίνει άμεσα να τελειώνω. Θα φάμε ταλαιπωρία τώρα αλλά άλλη επιλογή δεν υπάρχει. Στο Γένεσις θα την κάνω

Κορίτσι μου είναι το καλύτερο που θα κάνεις, μαζί σου. Θα υπάρχει μια αναμονή μέχρι να πας αλλά θα γίνει και θα τελειώσει σχετικά γρήγορα. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλύτερα, ακούγεται πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία αυτή με τα χάπια. Αν χρειαστείς το οτιδήποτε να μου πεις, μένω κοντά. 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλύτερα, ακούγεται πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία αυτή με τα χάπια. Αν χρειαστείς το οτιδήποτε να μου πεις, μένω κοντά. 

Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννα μου!! ❤️❤️

@ditaki καταρχάς σοκ που κάνατε σεξ τόσο κοντά στη γέννα 😅 Επίσης δεν ήξερα ότι μπορεί να σου έρθει τόσο σύντομα περίοδος! Ποπό δύσκολα τα πράγματα αλλά γερό να είναι και το 4ο μωράκι σας και να έρθει με το καλό! Βοήθεια έχετε; Γιατί εγκυμοσύνη και βρέφος δύσκολα τα πράγματα...

@Mantarini κρίμα βρε κορίτσι μου 😕  Τι να πω... Τα λόγια είναι λίγα... Με το καλό να γίνει η διαδικασία σωστά και να ξεκινήσετε πάλι προσπάθειες όταν νιώσετε έτοιμοι! 

Αν και καθυστερημένα, καλά Χριστούγεννα κορίτσια! 

Εμάς δεν μας έχουν πάει καλά οι γιορτές γιατί είμαστε 2 εβδομάδες τώρα άρρωστοι και τώρα στο καπάκι κολλήσαμε και κοβιντ 😕

Ευτυχώς δλδ που δεν ξεκινήσαμε ακόμα τις προσπάθειες για 2ο μωράκι γιατί δεν θα την πάλευα χωρίς φάρμακα.

Στα καλά νέα είναι ότι ο αποθηλασμος πάει καλά και ίσως αποθηλασαμε τελείως, για να δούμε...

Τι γίνεται βρε κορίτσια πολλή ησυχια έπεσε στο forum.. πώς είστε, ποιες είναι για θετικά τεστ αυτές τις μέρες; 

Εύχομαι το νέο έτος να ακούμε μονο θετικά νέα και να μην βιώσει καμία άλλη απώλεια.. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Τι γίνεται βρε κορίτσια πολλή ησυχια έπεσε στο forum.. πώς είστε, ποιες είναι για θετικά τεστ αυτές τις μέρες; 

Εύχομαι το νέο έτος να ακούμε μονο θετικά νέα και να μην βιώσει καμία άλλη απώλεια.. 

Οντως ησυχια...μπορει να ειναι κ απο το φαγητο των εορτων χαχα. Παντως ασχετο αλλα τα χριστουγεννα εμενα μ φερνουν μελαγχολια κ θλιψη.... εγω ειμαι 26μερα κυκλου ...λογικα απο βδομαδα θα ερθει ...μακαρι το 25 να ειναι μονο μονο θετικο...κ κοντευει κ ο καιρος να ανοιξουμε το θεμα του ιανουαριου...ποια κοπελα θα το ανοιξει????

στις πριν 2 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Αν και καθυστερημένα, καλά Χριστούγεννα κορίτσια! 

Εμάς δεν μας έχουν πάει καλά οι γιορτές γιατί είμαστε 2 εβδομάδες τώρα άρρωστοι και τώρα στο καπάκι κολλήσαμε και κοβιντ 😕

Ευτυχώς δλδ που δεν ξεκινήσαμε ακόμα τις προσπάθειες για 2ο μωράκι γιατί δεν θα την πάλευα χωρίς φάρμακα.

Στα καλά νέα είναι ότι ο αποθηλασμος πάει καλά και ίσως αποθηλασαμε τελείως, για να δούμε...

Περαστικά σας κορίτσι μου. Και εμένα η μικρή ξαφνικά ανέβασε πυρετό χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Σήμερα ευτυχώς έχει μόνο δεκατα γιατί χτες χτύπησε 39. 

Αχχχχχ αυτός ο αποθηλασμος.. Ακόμα παλεύω τις νύχτες με αρκετές αφυπνίσεις 🥴🥴 Τη μέρα ήταν πολύ εύκολο να κόψω τους θηλασμούς και ας μην δέχεται να πιει άλλο γάλα. Η νύχτα όμως παραμένει ένα βάσανο για μας

στις On 27/12/2024 at 1:54 ΜΜ, ο/η ditaki είπε:

282 η χοριακη μου, θα επαναλάβω πάλι την Δευτέρα και βλέπουμε…

Ουουου...🥳🥳🥳

Θα περιμένουμε και τη Δευτέρα!!!

στις On 26/12/2024 at 9:23 ΜΜ, ο/η ditaki είπε:

κορίτσια καλησπέρα! 
συγγνωνη που πετάγομαι έτσι ειδικά μέρες που είναι αλλά είμαι σοκαρισμένη!!!

όσες με θυμούνται ξέρουν ότι έχω ένα μωράκι 2,5 μηνών….και μόλις έκανα τεστ και βγήκε θετικό. Και δεν μπορώ να το διαχειριστώ, με έχει πιάσει άγχος, δεν το περιμέναμε, δεν το σχεδιάζαμε και είμαι σε σοκ όπως και ο σύζυγος. Αλλα πρέπει να το πω κάπου που θα με καταλάβουν γιατι είμαι σε σοκ! 
Για όσες δεν με θυμούνται έχω άλλα 2 μεγαλύτερα παιδιά οπότε ένα 4 τόσο σύντομα είναι μεγάλο σοκ για μένα! 

Κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Τώρα μολις διάβασα τα νέα σας!! Θα είναι σαν δίδυμα!!! Θα περιμένουμε τα νέα σου από Δευτέρα!!! Χάρηκα πολύ για εσένα!!! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Εξαφανιστήκαμε στα τραπέζια🤣🤣 Αχ πολύ φαΐ κορίτσια… Θα πάω στο διατροφολόγο με το νέο έτος κ θα με δείρει!!! 🤣🤣 Αυτές τις μέρες είχε άδεια ο σύζυγος κ το ρίξαμε στις βόλτες με τα μικρά💙❤️ Αύριο θα  τους πάμε κ θέατρο!! Κατά τα άλλα από επαφές λίγα πράγματα 8η κ 14η μέρα με άγνωστο το πότε η ωορρηξία.. Εσύ σε τι φάση του κύκλου είσαι; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Εξαφανιστήκαμε στα τραπέζια🤣🤣 Αχ πολύ φαΐ κορίτσια… Θα πάω στο διατροφολόγο με το νέο έτος κ θα με δείρει!!! 🤣🤣 Αυτές τις μέρες είχε άδεια ο σύζυγος κ το ρίξαμε στις βόλτες με τα μικρά💙❤️ Αύριο θα  τους πάμε κ θέατρο!! Κατά τα άλλα από επαφές λίγα πράγματα 8η κ 14η μέρα με άγνωστο το πότε η ωορρηξία.. Εσύ σε τι φάση του κύκλου είσαι; 

Καλημέρα! Όσο για το φαι, καλά πάμε 😄 τι ωραία που κάνετε βόλτες να τις χαρείτε όλοι μαζί! 

Εγώ 27η μέρα σήμερα, από σήμερα μέχρι και Τρίτη την αναμένω. Και έχω και νεύρα φουλ που είμαι σε αυτή την αναμονή! 

στις πριν 10 ώρες, ο/η arntalia είπε:

Οντως ησυχια...μπορει να ειναι κ απο το φαγητο των εορτων χαχα. Παντως ασχετο αλλα τα χριστουγεννα εμενα μ φερνουν μελαγχολια κ θλιψη.... εγω ειμαι 26μερα κυκλου ...λογικα απο βδομαδα θα ερθει ...μακαρι το 25 να ειναι μονο μονο θετικο...κ κοντευει κ ο καιρος να ανοιξουμε το θεμα του ιανουαριου...ποια κοπελα θα το ανοιξει????

Τα Χριστούγεννα πλέον όσο μεγαλώνω κι εμένα μου φέρνουν γλυκόπικρο συναίσθημα. Αυτά έχει η ενήλικη ζωή! Είχατε επαφές αυτό τον μήνα; Θέλω να πω μπορεί και να μην έρθει (;)

Του Ιανουαρίου το θέμα ναι, να το ανοίξει κάποια με θετικό τεστακι, @ditaki ίσως;;!! 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ευχαριστούμε πολύ! Αχ μακάρι να βγει καθαρή κ βασικά να καταφέρω να τα μαζέψω αρχικά. Είναι ταλαιπωρία κ εγώ δεν είμαι και ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος!
    • Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές. Τώρα μετά την αντιβίωση δεν έχει τίποτα πια. Πριν ειχε πυρετο, μειωμενη ορεξη κ γενικα ηταν μαραμενη. Απλά κάναμε επαναληπτικες εξετάσεις ουρων κ βγήκαν πάλι θετικές. Κ επειδή η μέθοδος με το σακουλακι συλλογής δεν είναι πολύ αξιόπιστη ο γιατρός μας είπε να το κάνουμε με κουτακι για να ειμαστε σιγουροι. Γιατί αν είναι πάλι θετική θα πρέπει να κάνουμε εξετάσεις μήπως έχει παλινδρομηση ουρων, που κάποιες από αυτές είναι επιπονες. Ωχ θεέ μου ελπίζω να βγει αρνητική αυτή τη φορά η καλλιέργεια. Τι ταλαιπωρία κι αυτή. 
    • Θα προσαρμοστείς και εσύ κοπέλα μου μην στεναχωριέσαι..εδώ τα κατάφερε η μικρή και πολύ καλά μάλιστα!! Εγώ θα προσπαθήσω να βρω κάτι από το σπίτι και αν όχι τότε κανένα τετράωρο για αρχή..( ζοριζομαστε αλλά είπαμε λίγα χρόνια υπομονή μέχρι να ξεπεραστούν λίγο)τον μικρό έχουμε αποφασίσει να τον πάμε μετά τα δύο να τον πάρουν δηλαδή εδώ που πάει και η μεγάλη μας..μέχρι τότε λίγο η μαμά μου λίγο εγώ λίγο θα το βολεψουμε.. ωστόσο τώρα που είναι δεύτερο έχω πολύ λιγότερο άγχος και λέω πάντα ότι είναι για καλύτερο τους..
    • Καλημέρα! Όσο για το φαι, καλά πάμε 😄 τι ωραία που κάνετε βόλτες να τις χαρείτε όλοι μαζί!  Εγώ 27η μέρα σήμερα, από σήμερα μέχρι και Τρίτη την αναμένω. Και έχω και νεύρα φουλ που είμαι σε αυτή την αναμονή!  Τα Χριστούγεννα πλέον όσο μεγαλώνω κι εμένα μου φέρνουν γλυκόπικρο συναίσθημα. Αυτά έχει η ενήλικη ζωή! Είχατε επαφές αυτό τον μήνα; Θέλω να πω μπορεί και να μην έρθει (;) Του Ιανουαρίου το θέμα ναι, να το ανοίξει κάποια με θετικό τεστακι, @ditaki ίσως;;!! 😊
    • Κατάλαβα!  Δεν είχα ιδέα τι είναι γι αυτό ρώτησα!  Εμένα κανονικοτατη..! Βιάστηκε να έρθει! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...