Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προσπαθεια συλληψης

Recommended Posts

Καλησπερα, θα γινω 31 ετων και προσπαθω εδω και 10 μηνες να μεινω εγκυος.Εκανα εναν ορμονικο ελεγχο με τις εξης τιμες:οιστραδιολη 36.2, LH 5.8, FSH 6.9 και προλακτινη 38.5.Στην γυναικολογο που πηγα την 11η μερα ειδε ωοθυλακιο 12 χιλιοστων μου.ειπε να παρω dostinex χωρις επανεξεταση.Ωστοσο, εγω θα παω σε ενδοκρινολογο γιατι ετσι.χαπια δεν παιρνω.Τι.πιστευετε φταιει η προλακτινη που δεν μενω?Η αληθεια ειναι οτι οσο περνουν οι μηνες και δεν μενω αγχωνομαι περισσοτερο.Ειχε καμια παρομοιο θεμα?Ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις On 23/11/2024 at 4:26 ΜΜ, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλησπερα, θα γινω 31 ετων και προσπαθω εδω και 10 μηνες να μεινω εγκυος.Εκανα εναν ορμονικο ελεγχο με τις εξης τιμες:οιστραδιολη 36.2, LH 5.8, FSH 6.9 και προλακτινη 38.5.Στην γυναικολογο που πηγα την 11η μερα ειδε ωοθυλακιο 12 χιλιοστων μου.ειπε να παρω dostinex χωρις επανεξεταση.Ωστοσο, εγω θα παω σε ενδοκρινολογο γιατι ετσι.χαπια δεν παιρνω.Τι.πιστευετε φταιει η προλακτινη που δεν μενω?Η αληθεια ειναι οτι οσο περνουν οι μηνες και δεν μενω αγχωνομαι περισσοτερο.Ειχε καμια παρομοιο θεμα?Ευχαριστω

Καλημέρα είχα και εγώ θέμα με την προλακτινη, πήρα χάπι και έμεινα έγκυος( για τις άλλες τιμές που γράφεις δεν ξέρω )

η προλακτινη δυσκολεύει να γίνει η ωορρηξία και εμποδίζει στην σύλληψη εγώ είχα πάει σε ενδοκρινολόγο και μου έδωσε μισό χάπι κάθε 15 μέρες την πιο μικρή δόση και μετά από 3 μήνες θα έκανα επανεξέταση αλλά είχα μείνει έγκυος 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα είχα και εγώ θέμα με την προλακτινη, πήρα χάπι και έμεινα έγκυος( για τις άλλες τιμές που γράφεις δεν ξέρω )

η προλακτινη δυσκολεύει να γίνει η ωορρηξία και εμποδίζει στην σύλληψη εγώ είχα πάει σε ενδοκρινολόγο και μου έδωσε μισό χάπι κάθε 15 μέρες την πιο μικρή δόση και μετά από 3 μήνες θα έκανα επανεξέταση αλλά είχα μείνει έγκυος 

Καλησπερα, μου ειπε η γυναικολογος οτι ειναι ηπια αυξημενη η τιμη.Ωοθυλακιο ωστοσο υπαρχει, γιατι.το.ειχα δει σε υπερηχο που εγινε.Εννοεις δεν ωριμαζουν?Η γυναικολογος μου ειπε για dostinex, αλλα θα συμβουλευτω και ενδοκρινολογο.Εμεινες αμεσως δηλαδη?Εχουν περασει 10 μηνες και τιποτα.

στις πριν 16 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλησπερα, μου ειπε η γυναικολογος οτι ειναι ηπια αυξημενη η τιμη.Ωοθυλακιο ωστοσο υπαρχει, γιατι.το.ειχα δει σε υπερηχο που εγινε.Εννοεις δεν ωριμαζουν?Η γυναικολογος μου ειπε για dostinex, αλλα θα συμβουλευτω και ενδοκρινολογο.Εμεινες αμεσως δηλαδη?Εχουν περασει 10 μηνες και τιποτα.

Εγω προσπαθούσα 1,5 χρόνο (32 χρόνων τότε) στον ενα χρόνο αρχισα να κάνω εξετάσεις (δεν είχα σταθερό κύκλο και έχω πολυκυστικες) βρήκα την προλακτινη ανεβασμένη εκανα δυο επαναληπτικές ( 2 ημέρα περιόδου το πρωί  ) την πρώτη ήταν 33 και η δεύτερη  πήγε πολύ πάνω

η προλακτινη επηρεάζει την ανάπτυξη και την ωρίμανση του ωαρίου με αποτέλεσμα να μην γίνεται καλή ωορρηξία 

επίσης επηρεάζεται η τιμή και από το άγχος.. εγώ πιστεύω ότι το άγχος μπορεί να αύξηση την τιμή αλλά μερικές μονάδες εσένα πόσο πάνω είναι με βάση τις τιμές του μικροβιολογικού; Νομίζω οι τιμές είναι περίπου 23-25 το max κάπου εκεί ανάλογα με το μικροβιολογικό εσυ είσαι 38,5  

Εγώ πήρα το χάπι 1,5 μήνα το πήρα έμεινα αμέσως έγκυος (ουσιαστικά ήπια 1,5 χάπι).. άλλη μια κοπέλα σαν την δική μου περίπτωση είναι και η @Raf123 

Έπαιρνα τεστ ωορρηξίας πριν την αγωγή και μια χαρά σκουραίνει  αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι συμβαίνει φυσιολογική ωορρηξία 

εγώ θα σου πρότεινα να πας ενδοκρινολόγο να το δείτε γιατί η προλακτινη επηρεάζει και την τιμή της προγεστερονης που σημαντική για μια εγκυμοσύνη 

πάντως είναι κάτι που διορθώνεται πολύ εύκολα με μια αγωγή το χάπι είναι η αλήθεια πως είναι βαρύ χάπι έχει παρενέργειες αλλά επειδή εγώ το πήρα σε μικρή δόση και πριν την ύπνο δεν είχα κανένα θέμα επίσης πήρα και της inofert plus είναι βιταμίνες που βοηθάνε ώστε να γίνει καλή ωορρηξία και την ποιότητα του ωαρίου 

Ότι άλλο θέλεις και μπορώ να βοηθήσω πολύ ευχαρίστως 😊

Ευχαριστω πολυ.Το max του εργαστηριου ηταν 24, θα κανω επανεξεταση, κι αν ειναι και παλξ ανεβασμενη θα παω σε ενδοκρινολογο.Βασικα ουτω η αλλως θα πηγαινα.Αντε να δουμε, αγχωθηκα μετα απο τοσο καιρο που δεν μενω.Οι αλλες τιμες πολυ καλες ειναι που το ειχε πει και η γυναικολογος.

στις πριν 10 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Ευχαριστω πολυ.Το max του εργαστηριου ηταν 24, θα κανω επανεξεταση, κι αν ειναι και παλξ ανεβασμενη θα παω σε ενδοκρινολογο.Βασικα ουτω η αλλως θα πηγαινα.Αντε να δουμε, αγχωθηκα μετα απο τοσο καιρο που δεν μενω.Οι αλλες τιμες πολυ καλες ειναι που το ειχε πει και η γυναικολογος.

Πολύ πιθανό να μην μένεις έγκυος εξαιτίας αυτού αλλά είναι κάτι που διορθώνεται πολύ εύκολα

το καταλαβαίνω και εγώ 1,5 χρόνο που προσπαθούσα είχα απελπιστεί αλλά το δεύτερο παιδάκι μου ήρθε πολύ ευκολα με το που άρχισα στοχευμένες προσπάθειες ήρθε αμέσως εγκυμοσύνη  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ο γιατρός μου λέει ότι ή τα μπέρδεψαν ή δεν τα συντήρησαν σωστά και καταστράφηκαν.τέλοσπαντων απαράδεκτοι, αν δεν έπαιρνα τηλέφωνο δεν θα με ενημέρωναν καν? Πιο πολύ φοβάμαι που θα πιω τόση γλυκόζη τόσο σύντομα πάλι. Ο γυναικολόγος λέει ότι δεν είναι κατι, αλλά δεν ξέρω... Έχω στενοχωρηθει και με την αντιμετώπιση, μου το έλεγαν με μια απάθεια, λες και τους συμβαίνει καθημερινά. Θα πάω αύριο, αλλού φυσικά και ελπίζω να είναι έστω καλά τα αποτελέσματα!
    • Κι εγώ τότε ήθελα αλλά γιορτάζει και η Φανερωμένη που θέλω να βαφτίσω την Ισμήνη-Μαρία και δε γίνεται!!! 😟😟😟
    • Α τα έχεις όλα έτοιμα εσύ καλέ!!! Εγώ θα κοιτάξω με τη νονά της τα διάφορα τώρα που θα κατέβω Αθήνα και βλέπουμε...  Κορίτσι μου αυτό σίγουρα πρέπει να το αλλάξεις γιατί θα έχετε πρόβλημα αργότερα.
    • Καλησπέρα κορίτσια τώρα κατάφερα να μπω είχα μια γεμάτη μέρα…εγώ σας το είχα ψιλό αναφέρει ότι έχω κλείσει για το 3ημερο του αγίου πνεύματος…για Ιούνιο δηλαδή τα έχω κανονίσει σχεδόν όλα …
    • Αχ ρε κορίτσια εγω δ μπορώ να ησυχασω. Λοιπόν είχα κάνει αυχενικη όπως σας είπα, οι μετρήσεις τέλειες, μ λέει ο γιατρος εκεί εχεις κλινική εικόνα 26χρονης παρότι εισαι 36 χρόνων. Μ λέει θα βγει η papp a θα σ στείλουμε τα τροποποιήμενα. Από τ εργαστήριο μ ηρθαν οι αιματολογικες την ίδια μέρα. Παιρνω στο κεντρο την επόμενη ναι μ λένε θα σ στείλουμε κ την τροποποίηση. Τίποτα. Από την προηγούμενη Τετάρτη μου τα έστειλαν χθες και ενω επαιρνα καυε μέρα τηλέφωνο. Σήμερα είχα γιατρό. Η αίματος δ βγηκε τοσο καλή κ μ ανεβασε τις πιθανότητες σε 1/590 ενώ πριν ήταν 1/1000. Πρώτον νευρίασα απίστευτα πολύ με τ κέντρο π δε με ενημέρωσαν άμεσα. Με το γιατρό π τ συζητήσαμε μ λέει δ είναι κακα τ αποτελέσματα. Ληψη τροφοβλαστης κανουμε οταν τ ποσοστό είναι 1/300 και κάτω. Οι μετρήσεις του εμβρυου είναι τέλειες μου λέει. Και κατά πάσα πιθανότητα είναι υγιέστατο. Αλλα η νιπτ θα μας δώσει αποτέλεσμα 99% και η λήψη 100%. Παρόλα αυτά ούτε αυτός ηξερε τι να μ προτείνει. Θα τ συζητήσει με το γιατρό της αυχενικής και θα με πάρει τηλ. Εγω εομαο σίγουρη ότι τ μωρό ειναι καλά αλλά ρε γαμωτο δ μπορω να το χαρω 100%. Μια αμφιβολία υπάρχει. Δεν έχω θέμα βα κάνω λήψη και αύριο αν ήταν αναγκαίο, αν πχ οι πιθανότητες ήταν 1 στις 100, και αύριο θα την έκανα. Αλλα τωρα με φοβίζει σαν εξέταση τ ενδεχόμενο αποβολής π έχει. Ουφ είμαι πολύ μπερδεμένη.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...