Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υποβοήθηση φυσικής σύλληψης

Fairytale2003

Recommended Posts

Καλησπέρα! Θα ήθελα την γνώμη σας! 
Με τον γιατρό μου καταλήξαμε στο συμπέρασμα (μετά από 5 μήνες προσπαθειών) ότι δεν γίνεται ωορρηξία και γενικότερα έχω ανωμαλίες στον κύκλο μου πχ αυτό τον μήνα είχα περίοδο 12 μέρες. 
Συνοψίζοντας μου έδωσε τις βιταμίνες iofolen preconception, duphaston για 10 μέρες ένα την ημέρα , και μόλις αδιαθετήσω cyclacur 2 την ημέρα από την 4η μέρα χωρις διακοπή και serpafar 2 την ημέρα από την 4η-8η. Την 10η μέρα θα με παρακολουθήσει και μάλλον θα κάνουμε ένεση ovitrelle και θα μου πει ποιες μέρες θα έχουμε επαφές.

αναρωτιέμαι έχει δοκιμάσει κάποια από εσάς αυτή την αγωγή; είχατε παρενέργειες; είχατε θετικά αποτελέσματα!

Βοηθήστε έχω φρικάρει! 🥺 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 20 ώρες, ο/η Fairytale2003 είπε:

Με τον γιατρό μου καταλήξαμε στο συμπέρασμα (μετά από 5 μήνες προσπαθειών) ότι δεν γίνεται ωορρηξία και γενικότερα έχω ανωμαλίες στον κύκλο μου πχ αυτό τον μήνα είχα περίοδο 12 μέρες. 
Συνοψίζοντας μου έδωσε τις βιταμίνες iofolen preconception, duphaston για 10 μέρες ένα την ημέρα , και μόλις αδιαθετήσω cyclacur 2 την ημέρα από την 4η μέρα χωρις διακοπή και serpafar 2 την ημέρα από την 4η-8η. Την 10η μέρα θα με παρακολουθήσει και μάλλον θα κάνουμε ένεση ovitrelle και θα μου πει ποιες μέρες θα έχουμε επαφές.

αναρωτιέμαι έχει δοκιμάσει κάποια από εσάς αυτή την αγωγή; είχατε παρενέργειες; είχατε θετικά αποτελέσματα!

Βοηθήστε έχω φρικάρει! 🥺 

Δεν γνωριζω καθόλου για να σε βοηθησω αλλά θα σε ρωτήσω από αφου δεν κανεισ Καλή ωορρηξία Σε ενδοκρινολόγο έχεις πάει ; Έχεις κάνει εξετάσεις ορμονικές ; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

Δεν γνωριζω καθόλου για να σε βοηθησω αλλά θα σε ρωτήσω από αφου δεν κανεισ Καλή ωορρηξία Σε ενδοκρινολόγο έχεις πάει ; Έχεις κάνει εξετάσεις ορμονικές ; 

Δεν έχω επισκεφτεί ενδοκρινολόγο. Έχω κάνει βέβαια ορμονικές εξετάσεις τις οποίες μου είχε γράψει ο γυναικολόγος μου και μου είχε πει ότι ήταν μια χαρά. Ευχαριστώ για την απάντηση!

στις πριν 21 ώρες, ο/η Fairytale2003 είπε:

Βοηθήστε έχω φρικάρει! 🥺 

Καλήσπερα! 

Καταρχήν να ευχηθώ να πάει καλά η αγωγή! 

Προσωπικά μετά από 6 μήνες προσπαθειών και χωρίς αποτέλεσμα με σταθερό σχετικά κύκλο , παρακολούθησαμε την ωορρηξία με υπέρηχο και εκανα ovitrelle. Τώρα έχω ξεκινήσει και προγεστερόνη και ελπίζω να έχουμε το πολυπόθητο θετικό τεστ. Παρενέργειες από την ovitrelle δεν είχα πάντως. Για τα υπόλοιπα δε γνωρίζω να σου πω! 

στις πριν 18 ώρες, ο/η anna37 είπε:

Καλήσπερα! 

Καταρχήν να ευχηθώ να πάει καλά η αγωγή! 

Προσωπικά μετά από 6 μήνες προσπαθειών και χωρίς αποτέλεσμα με σταθερό σχετικά κύκλο , παρακολούθησαμε την ωορρηξία με υπέρηχο και εκανα ovitrelle. Τώρα έχω ξεκινήσει και προγεστερόνη και ελπίζω να έχουμε το πολυπόθητο θετικό τεστ. Παρενέργειες από την ovitrelle δεν είχα πάντως. Για τα υπόλοιπα δε γνωρίζω να σου πω! 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και για την αισιοδοξία! Σου εύχομαι κι εσένα μέσα από την καρδιά μου ένα θετικό τεστ και σύντομα να κρατάς στην αγκαλιά σου ένα υγιέστατο μωράκι! ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...