Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εγκυμοσύνη


Recommended Posts

Καλησπέρα σας κορίτσια..γέννησα τον Αύγουστο του 2019 το πρώτο παιδάκι μου στις 35 εβδομάδες λόγω ότι είχα υδρονεφρωση από τις 33εβδομαδες 2 μέρες πριν γεννησω ο τραχηλος από 35 έφτασε 20 είχα συσπάσεις τελικά με έπιασε ένας κολικός νεφρού σπάσαμε τ νερά κ γέννησα πριν ένα χρόνο κ δύο μήνες έκανα κωνοειδή εκτομή τώρα είμαι έγκυος 9 εβδομάδων στην πεπτη εβδομάδα είχα ήπια αποκολληση που στις εφτά εβδομάδες είχε απορροφηθεί τελείως..υπάρχει κάποια γυναίκα με ανάλογη εμπειρία να μου πει την γνώμη τηςκ πως εξελίχθηκε η εγκυμοσύνη της;;;λόγω ιστορικού κ πιο πολύ κωνοειδιυς εκτομής ο γιατρός Μ είπε έχω αυξημένο κίνδυνο πρόωρου τοκετού και αν χρειαστεί θα κάνουμε περιδεση γενικά έχω ανχωθει παρά πολυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου κορίτσι! Με το καλό να έρθει και το 2ο μωράκι σας! Εγώ είχα 2 μικρές αποκολλησεις στην αρχή της κύησης, μια την 8η εβδομάδα και μια πιο μικρή κάπου την 11η.  Τώρα είμαι στην 19η και όλα βαίνουν καλώς προς το παρόν. Ξέρω ότι είναι πολύ συχνές οι αποκολλήσεις στην αρχή της εγκυμοσύνης και δεν νομίζω ότι πρέπει να σε ανησυχούν, εφόσον ακολουθείς και τις οδηγίες του γιατρού σου.

Τώρα αν θα χρειαστεί να γεννήσεις πρόωρα τελικά λόγω ιστορικού, δεν το ξέρω, αλλά φυσικά ότι είναι καλύτερο και για τους 2 σας. Έχω ακούσει πολλές κοπέλες να έχουν κάνει περίδεση και όλα εξελίχθηκαν καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...