Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ωχρό σωμάτιο με αίμα


Recommended Posts

Καλημέρα σας ονομάζομαι Γιώτα και είμαι 36 ετών πρόσφατα πήγα στην γυναικολόγο μου με σκοπό να κάνουμε τεστ παπ υπέρηχο και άλλες εξετάσεις γιατί θέλουμε να προσπαθήσουμε για το πρώτο μας παιδάκι. Γενικά από μικρή εμφανίζω συνέχεια κύστες έτσι και σε αυτόν τον υπέρηχο μου βρήκε ένα αιμοραγικο ωχρό σωμάτιο 5.7 εκατοστών οπότε μου είπε όχι επαφές όχι κούραση και μου είπε να ξεκινήσω θεραπεία με divina η cyclacur δεν ήθελε να μου δώσει αντισσυλιπτικα λόγω ηλικίας. Η κύστη εντέλει έφυγε αλλά στην θέση της βγήκε μια άλλη για κάποιο λόγο. εμφανίζω σε κάθε κύκλο ίσως χρειαστεί να πάρω για αρκετο καιρό αυτά τα σκευάσματα (cyclacur) με έχει πιάσει φοβερό άγχος για όλα φοβάμαι τυχόν παρενέργειες από τα χάπια, φοβάμαι μήπως ξανά βγει ωχρό σωμάτιο και σπάσει και καταλήξω στο χειρουργείο και φοβάμαι γενικά και λόγω covid τα νοσοκομεία αλλά και επειδή μένω σε επαρχία και δεν έχουμε και την καλύτερη περίθαλψη και επειδή δεν μπορώ ακόμα με όλα αυτά να προσπαθήσω για παιδάκι. Συγνώμη για το κατεβατο απλά έχουν μαζευτεί όλα αυτά μέσα μου και δεν είμαι ο εαυτός μου αυτές τις μέρες σκέφτομαι συνέχεια κακά πράγματα ότι θα συμβούν και ήθελα σε κάποιον να τα πω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα σας και πάλι κορίτσια! Εντέλει θα πρέπει να συνεχίσω την θεραπεία με cyclacur ή κάτι αντίστοιχο και ίσως χρειαστεί να τα πάρω και για έξι μήνες. Έχει πάρει καμία cyclacur όλο το κουτί για τόσο διάστημα? Χρειάζεται να παίρνω ταυτόχρονα και ασπιρίνη δεν μου είπε κάτι η γιατρός μου για ασπιρίνη απλά εγώ ρωτάω. Είμαι 36 ετών και δεν γνωρίζω αυτό το φάρμακο πρώτη φορά θα το πάρω συγνώμη αν γίνομαι κουραστική!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...