Μετάβαση σε περιεχόμενο

Eγκυμοσυνη και ινομυωματα


Recommended Posts

Καλησπερα,

θελουμε να προχωρησουμε στην διασικασιας συλληψης αλλα μετα απο εξετασεις ανακαλυφθηκαν ινομυωματα το οποιο καλο θα ηταν να αφαιρεθουν.

Θα θελαμε η εγχειρηση να γινει σε δημοσιο νοσοκομειο αλλα ειμαστε λιγακι χαμενοι στην επιλογη καλου χειρουργου. Μας προτειναν τον Κο Πανουλη στο Αρεταιειο ..Εχει κανεις καποια εμπειρια με τον συγκεκριμενο γιατρο;;

Καποιον αλλο χειρουργο να προτεινετε;;

Σας ευχαριστω ολους/ες εκ των προτερων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοίτα εγώ είχα ινομυωμα 8εκ σχεδόν και το αφαίρεσα πέρυσι στο Ιασω. Μέσα σε ένα χρόνο έβγαλα δεύτερο ήδη 3 εκατοστών και προσπαθούμε για παιδάκι. Σιγουρέψου ότι πρέπει να βγει πριν κάνεις οτιδήποτε, ρώτα δεύτερο γιατρό. Δε σημαίνει επειδή θα βγει αυτό τελείωσε. Σου λένε μετά 6 μήνες μην προσπαθείς για μωρό. Εγώ εγχειρίστηκα από τον κ. Βλάχο στο Ιασω. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα, στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ξεκίνησα με ένα ινομύωμα 1εκ. το οποίο μέχρι να γεννήσω είχε μεγαλώσει από τις ορμόνες είχε φτάσει 6εκ. Φυσικά μετά την γέννα συρρικνώθηκε ξανά. Φέτος ανακαλύψαμε και το δεύτερο ινομύωματακι!

Έλα όμως που έμεινα έγκυος και τώρα πρέπει να διανύσω και την δεύτερη  εγκυμοσύνη με τα ινομυώματα παρέα.... Εν τω μεταξύ το μέγεθος τους προ σύλληψης δεν ήταν τέτοιο ώστε να μπούμε χειρουργείο.

Είμαι 6 βδομάδων  (φυσική σύλληψη, οπότε μην τα παρατάτε!) , αρχικό μήκος ινομυωμάτων ένα μήνα πριν την σύλληψη  2,5 εκ. και 2εκ .Την περασμένη εβδομάδα, στον πρώτο υπέρηχο που είδαμε σάκο τα ινομυώματα είχαν φτάσει 4,5 και 3,8 εκ ! Μέσα σε ένα μήνα!   Οπότε τώρα βλέποντας και κάνοντας! Την θετική μου ενέργεια σε όσες διανύουν εγκυμοσύνη παρέα με ινομυώματα. Όλα καλά να πάνε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...