Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παιδικός σταθμός η Αγάπη στον Κορυδαλλό


Recommended Posts

Καλησπέρα στην ομάδα,

ψάχνω πληροφορίες για τον παιδικό σταθμό η Αγάπη στον Κορυδαλλό και θα με βοηθούσε πολύ αν υπάρχει κάποια μητέρα στην ομάδα που έχει γνώμη επί του συγκεκριμένου σταθμού.

Ευχαριστώ πολύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 months later...

Καλημερα,

Νιώθω ότι οφείλω να παραθέσω την γνώμη μου για την μονάδα δημιουργικής απασχόλησης" η Αγάπη"  στον Κορυδαλλό μιας και όταν έψαχνα πληροφορίες η ίδια στο ίντερνετ δεν είχα βρει κάτι. Ίσως βοηθήσω άλλους γονείς που το σκέφτονται ως λύση.

Ο γιος μου 2μιση  ετών ξεκίνησε στον εν λόγω σταθμό τον Μάιο του 20 και έμεινε εκεί έως τέλη Ιουλίου.

Η προσαρμογή έγινε πολύ σταδιακά (1 μήνα) και βόλεψε την δική μας περίπτωση και κατά τη διάρκεια της μας ενημέρωναν για το πως ανταποκρίνεται. Δεν μου επετραπη να μπω μέσα στον σταθμό ούτε λεπτό να δω πως είναι με τα παιδιά, ούτε υπήρξαν φωτογραφίες στο Facebook από την καθεμερα και τις δραστηριότητες όπως κάνουν άλλοι παιδικοί με καλυμμένα τα πρόσωπα των παιδιών.οταν τους το είπα η απάντηση είναι ότι θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά..οι άλλοι παιδικοί που ποσταρουν φωτογραφίες με καλυμμένα τα πρόσωπα δηλ εκθέτουν τα παιδιά..(;).Θα μπορούσαν να στέλνουν ιδιωτικά σε κάθε γονιό να βλέπει το παιδι του στον χώρο και να καταλάβει λίγο πως περνάει τη μέρα του ειδικά αν το παιδί δεν μιλάει ακόμη καλά.

Με λίγα λόγια διψούσα για περισσότερες πληροφορίες και δεν μου αρκούσε η ενημέρωση (όχι γραπτή) στο τέλος της μέρας. 

Στην πρώτη ενημέρωση που θα γινόταν απόγευμα με την διευθύντρια η ίδια δεν ήρθε ποτέ στο ραντεβού έστειλε τον σύζυγό της που δουλεύει στον σταθμό ως οδηγός του λεωφορείου και είναι στην συνδιεύθυνση.μας ενημέρωσε τηλεφωνικά οτιθα αργούσε αλλά όχι ότι δεν θα ερχόταν καθόλου.

Το ραντεβού ήταν μαζί της και περίμεναμε όσο μιλούσαμε μαζί του να φανεί αλλά δεν ήρθε και δεν μας είπαν ότι δεν θα ερθει (!) παρά μόνο όταν μίλησαν στο τηλέφωνο και ρωτήσαμε εμείς..

Ο ίδιος μας μίλησε για την πορεία του παιδιού και ήταν ενήμερος και μιλήσαμε για ώρα αλλά πρώτον δεν είναι δάσκαλος και δεύτερον το ραντεβού ήταν με την δασκάλα - διευθύντρια.

Οφείλω ναπω ότι δεν εχωπαραπονο απο τις δασκάλες αλλά ποτέ δεν κατάλαβα ποια ήταν η δασκάλα και ποια η βοηθός γιατί δεν μας την σύστησαν ποτέ την δασκάλα του παιδιού.Επισης, δεν εχωπαραπονο με τις δραστηριότητες που έκαναν τα παιδιά.

Τέλος, επειδή το παιδί φαινόταν να είναι χαρουμενο και ήθελε να πηγαίνει αποφασίσαμε να συνεχίσει και το 21 γι'αυτό ζητησαμε να μας κρατησει την θέση ( μέσω του voucher του ΕΣΠΑ) που ήταν βέβαιο ότι θα ξαναπάρουμε.

Συμφώνησαμε λοιπόν ήδη από τέλη Μαΐου και οι δύο πλευρές στο ότι ο γιος μας θα συνεχίσει με το νέο έτος εκεί αφού είχε ήδη αρχίσει να κάνει κάποιους φίλους και να συμπαθεί τις δασκάλες.

Στα μέσα Ιουλίου ο διευθυντής και οδηγός του λεωφορείου μας ανακοίνωσε ότι αποφάσισαν ότι δεν θα πάρουν παιδιά με ΕΣΠΑ το 21 και ότι έχουν κλείσει τις θέσεις ιδιωτικά. Έσπασε δηλ την συμφωνία μας και όταν του είπα ότι μας αφήνει ξεκρεμαστους τελευταία στιγμή μου είπε ότι δεν το ήξερε ότι δενθα πάρουν ΕΣΠΑ φέτος (!!) (δηλ δεν φανταζόταν ότι θα είχε τέτοια ζήτηση ιδιωτικά που ξέχασε όσα παιδια είχε με ΕΣΠΑ ήδη και τα έβγαλε εκτός παιδικού γιατί αλλο το ζεστό χρήμα...) να του απαντήσω άμεσα αν θέλω να τον πάω αλλά ιδιωτικά, δηλ να πληρώνω 250€ το μήνα.Με λίγα λόγια το τμήμα είναι πλήρες για τον γιο μου αν πληρώνει το ΕΣΠΑ και όχι πλήρες αν είναι να πληρώσω από την τσέπη μου..

Θεωρώ άκρως αντιεκπαιδευτικη και αντιεπαγγελματικη αυτή την συμπεριφορά και τελικά καλύτερα που δεν θα παει εκεί γιατί δεν θέλω να βρίσκεται σε χώρο που σκέφτονται με αυτό τον τρόπο και οι συμφωνίες είναι για να σπάνε.

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...