Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αυχενική στο Αλεξάνδρα


Recommended Posts

Καλησπέρα σας!Ειμαι εγκυος στην 7η εβδομάδα και ο γιατρός μου είναι στο Αλεξάνδρα όπου και θα γεννήσω. Για αυχενικη με παρεπεμψε εκεί,χωρίς βέβαια να με υποχρεώνει, μπορώ να επιλέξω και εμβρυομητρικο δικό μου.Καποια κοπέλα που έχει κάνει τους μεγάλους υπέρηχους στο Αλεξάνδρα θα μπορούσε να με ενημερώσει; Υπάρχει αξιοπιστια; Γνωρίζετε κάτι για κάποιον Ασημακοπουλο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα, έχω κάνει αυχενική τέλος Δεκεμβρίου και πριν κάποιες ημέρες έκανα και τη β' επιπέδου στο Αλεξάνδρα και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Ειδικά για τη β επιπέδου που είναι και πιο λεπτομερής επέμειναν πολύ μέχρι να πάρουν ΟΛΕΣ τις μετρήσεις και ας κράτησε και αρκετά παραπάνω από το σύνηθες που όπως διαβάζω εδώ είναι γύρω στα 40 λεπτά. Δεν γνωρίζω συγκεκριμένα τον κ.Ασημακόπουλο, αλλά και οι δύο- τρείς που με εξέτασαν ήταν πολύ καλοί! Το μόνο αρνητικό που ίσως δε σου αρέσει είναι αν θες dvd και φωτογραφίες που δε σου δίνουν. Εμένα δε με ενοχλεί καθόλου, γιατί προτιμώ απλά να γίνουν οι μετρήσεις όπως πρέπει και να ναι καλά το μωρό κι ας μην πάρω τίποτα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...