Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γυναικολόγος για κύηση υψηλού κινδύνου


Recommended Posts

Καλημέρα σας.Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι. Επειδή πέρσι γέννησα πρόωρα, καθώς απρόσμενα σπάσανε τα νερά, φοβάμαι πλέον για την έκβαση μίας δεύτερης εγκυμοσύνης. Χθες έμαθα ότι είμαι έγκυος με τέστ. Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιον καλό γυναικολόγο, εξειδικευμένο στις κυήσεις υψηλού κινδύνου; Να σημειώσω ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη εμφάνισα και διαβήτη κύησης.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ποσο πρωορα γεννησες?? και επισης αυτο με τον διαβητη κυησης εχει να κανει με τον ενδοκρινολογο διαβητολογο και οχι με τον μαιευτηρα!

Εμενα ο δικος μου ειναι πολυ καλος και γεννησα και εγω δυσκολα ειχα αιμοραγια τραχηλου και γεννησα 38 και μια μερα απροσμενα το παιδι ερχοταν με το χερι εξω και εκανα πολλα ραμματα και (4ου βαθμου σκεψου) και εχασα και πολυ αιμα, επισης χρειαστηκα και αποξεση γιατι ενα κομματι του πλακουντα ειχε κολλησει κανω στη μητρα. Δηλαδη θεωρω δυσκολη περιπτωση την γεννα μου.

Διαβητολογοι που ασχολουνται με την κυηση για μενα οι καλυτεροι ειναι Ελενα και αλεξανδρασ μονο δημοσιους γιατρους εμπιστευομαι σε αυτο το θεμα και γιατι επειδη δουλευω σε φαρμακευτικη που ασχοληται με διαβητη ξερω τους καλυτερους και ειναι αυτοι. αν θες στειλε μου προσωπικο μηνυμα να σου πω λεπτομεριεσ εκτος αν εισαι εκτος αθηνας ξερω και απο λαρισσα και θεσσαλονικη διαβητολογους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 7 ώρες, ο/η Kate4 είπε:

Καλημέρα σας.Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι. Επειδή πέρσι γέννησα πρόωρα, καθώς απρόσμενα σπάσανε τα νερά, φοβάμαι πλέον για την έκβαση μίας δεύτερης εγκυμοσύνης. Χθες έμαθα ότι είμαι έγκυος με τέστ. Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιον καλό γυναικολόγο, εξειδικευμένο στις κυήσεις υψηλού κινδύνου; Να σημειώσω ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη εμφάνισα και διαβήτη κύησης.

Συμφωνώ με την άλλη κοπέλα. Καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο. Αν είσαι Αθήνα καλύτερα Έλενα ή Αλεξάνδρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πολύ! Έχω ακούσει καλά λόγια για τον Σίνδο στο Αλεξάνδρα,αλλά εσείς που έχετε εμπειρία από δημόσια μαιευτήρια..πώς είναι η διαδικασία με την παρακολούθηση και τους υπερήχους;Σε παρακολουθούν στενά;Έχουν σύγχρονα μηχανήματα; Τις μεγάλες εξετάσεις (αυχενική, β επιπεδου, ντοπλερ) τις κάνεις εκεί υποχρεωτικά;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα,εγω αν κ είχα μια καλη εγκυμοσύνη ηθελα να έχω την επιλογή να διαλέξω σε τι μαιευτήριο να γεννήσω,δημόσιο ή ιδιωτικό. Έτσι μου σύστησαν τον Δασκαλακη που είναι στο Αλεξάνδρα. Από άλλη γνωστή που είχε δύσκολη εγκυμοσύνη,αρκετα δύσκολη απ ότι μου είπε, είχε να μου πει πολύ καλα λόγια επισης. Μου φάνηκε λίγο δύστροπος στην αρχή αλλα μετά ενταξει. Κάνει κ την πλακίτσα του. Σαν γιατρός θεωρώ ότι είναι πολύ καλος. Σε αυτόν εκανα κ την αμνιοπαρακέντηση. Στο ιατρείο του,επειδή θέλαμε να κάνουμε τη μοριακή.  
Η φίλη που μου τον σύστησε γέννησε στο Αλεξάνδρα,εγω λόγω COVID επέλεξα το ιδιωτικό. 
Δασκαλακης Γεώργιος λέγεται. Το ιδιωτικό του ιατρείο είναι στη Μιχαλακοπούλου. Στοιχεία του μπορείς να βρεις κ στο google. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Γεια σας κορίτσια! Τελικα δεν την έκανα ουτε εγω σημερα , μ ειπε είναι πολύ νωρις και θα το κανω σε 3 βδομαδες. Κατά τα Αλλα καλα, το μωράκι μου εγινε 500γρ. ☺️ εμενα μ ειπαν οτι μόλις γεννηθεί το μωράκι κρυώνει και να παρω μακρομανικο για την κλινική.  
    • Λογικό καποια στιγμή θα γίνονται και επαφες μηχανικές σίγουρα δεν είναι ωραιο αλλά όταν έχεις ένα στόχο το κανείς και αυτό δεν γίνεται διαφορετικά  η αντιβίωση επηρεάζει πάντως σε αυτά είναι σίγουρο απλά να ξέρεις ότι την κόρη μου όταν την έπιασα εκείνο το διάστημα παίρναμε αντιβίωση θεραπεία και οι δυο για ένα μήνα και έμεινα εγκυος τότε με την αντιβίωση 
    • Θα περάσει και αυτό όπως έχουν περάσει και ποσά αλλά.. καινούργιος κύκλος, καινούργια αρχή! Νέες ελπίδες και όνειρα που θα πραγματοποιηθούν όπως και να έχει!ειτε πολύ συντομα είτε λίγο πιο μετά! 
    • Όχι να μη σκέφτεσαι έτσι! Να σκέφτεσαι αισιόδοξα και το πιο σημαντικό ότι κανεις ωορρηξια ! Επίσης μπροστά σου έχεις πλανο ! Αν δεν..αυτόν τον μηνα τον επόμενο θα παρεις τα χάπια διέγερσης και θα πατε πιο στοχευμενα! Έχετε μπει σε μια σειρά και μάλιστα έχει στρωσει και το σπερμα! Όλα είναι με το μέρος σας λοιπόν!  μεσα από αυτό που βιωνω αρχίζω και βλέπω τον δρόμο αυτόν πιο θετικα! Υπάρχουν πόσοι τρόποι για να μας κάνουν μανούλες και θα μας κάνουν! Πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας με θετική σκέψη !  και εμένα το άγχος μου τώρα είναι αν θα προλαβουμε να προσπαθησουμε που θα λείπει ο σύντροφος και όμως προσπαθώ να σκέφτομαι θετικα όσο μπορώ! Ναι με πέρνει από κατω κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά προσπαθω να σκέφτομαι θετικα! Έχεις τον αντρουλη σου κοντα σου και θα το παλέψετε! Εγώ δεν θα τον έχω για ένα μεγάλο διάστημα και όλο αυτό εν μέρει θα το περνάω μονη μου όπως και αυτός μόνος του! Που θα πάει όμως η φουρτούνα θα περάσει! Κάθε μια από εμας έχει τις δυσκολίες της και τα εμπόδια της όμως είμαστε καλά από υγεια και θα τα ξεπεράσουμε! Είναι δοκιμασίες που πρέπει να περάσουμε ! Θα τις περάσουμε λοιπόν και θα έρθει το θαυματακι μας!
    • Ίσως είμαι επηρεασμένη επειδή πήρα κ αντιβίωση αυτόν τον μήνα και αρρώστησα και ακομα είναι κ περίεργα το στομαχι και γενικά δν έχω πολύ όρεξη για επαφές! Δλδ αυτόν τον μήνα νομίζω θ γίνουν μηχανικές επαφές επειδή θ το πει ο γιατρός! Δν ξέρω 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️  @Παρασκευαιδουζαιρααααα εσυ μ βλέπεις ακόμα στη γυάλα σου γιατί έμενα με κυριεύσε μια απογοήτευση πάλι και ότι δν είμαι κοντά 😩🤷🏻‍♀️  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...