Μετάβαση σε περιεχόμενο

τεστ ωορρηξιας και κολπικά υγρά


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω και όποια ξέρει ας μου απαντήσει σας παρακαλώ: μςε τον σύζυγό μου προσπαθούμε εδώ και 9 μήνες μετά από μια παλίνδρομη που είχα πέρυσι. Εξετάσεις για θρομβοφιλία έχω κανει αλλά και ορομονικο ελεγχο όλα ειναι οκ. Επειδή έχω κύκλο που κυμαινεται από 30-35 ημέρες (ο τελευταίος έτυχε να είναι 28 και εγώ έκανα τεστ για κύκλο 30 ημερών!!!!) χρησιμοποιώ τεστάκια ωορρηξίας( home test και τώρα one-step). 

έχω λοιπόν δύο απορίες: σήμερα είναι η 14η μέρα του κύκλου( ΤΕΡ 13/01/2021) και ήδη από τα ξημερώματα έχω κολπικά υγρά σαν ασπράδι αυγού που σχηματίζουν ελαστική ίνα αλλά τα τεστακια ωορρηξίας είναι αρνητικα. Θα ήθελα να ρωτήσω: πότε τα κολπικά υγρά γίνονται έτσι; πριν την ωορρηξία; και η ωορρηξία έρχεται μετά; επίσης επειδή με τα τεστάκια σε ταινίες δεν μπορώ να βγαλω άκρη με την γραμμή, τα ψηφιακά clearblue τα κάνουμε; μόνο πρωί;

Ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια για τον χρόνο σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...