Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βοηθεια Μπιμπερο chicco


Recommended Posts

Καλημερα σε όλες. Θα ηθελα βοηθεια απο οσες χρησιμοποιουν μπιμπερο της chicco,  τα απλα οχι το  natural feeling. Επειδη καποια στιγμη θα χρειαστει να δωσω μπιμπερο θα ηθελα να μου διευκρινισετε πως ακριβως πρεπει να τοποθετησω τις θηλες στα μπουκαλια. Το στομιο του μπουκαλιου, αυτο που βιδωνει στο γυαλινο μπουκαλι, εχει μια οπη. Η θηλη επισης εχει μια τρυπουλα, την  βαλβιδα για τους κολικους. Αυτα τα 2 πρέπει να συμπιπτουν; επισης, οταν ταίζουμε η οπή του πλαστικου πρεπει να ειναι απο την πανω μεριά; κατω απο τη μυτη του μωρου; Ξερω ειναι χαζες ερωτησεις αλλα πηρα θηλες αυξανομενης ροης και μπερδευτηκα. Επισης, εχω ρωτησει κοπελες και εχω παρει διαφορετικες απαντησεις. Αυτο σημαινει οτι πολλες τα χρησιμοποιουμε  λάθος. Οποια βοηθεια δεκτη.

 

Υ.Γ. να τονισω πως με της θηλες αυξανομενες ροης, αλλαζεις θεση στη θηλη αναλογως με την ροη που θες, αυτο αυτοματως σημαινει πως δεν μπορει να συμπιπτουν παντα  οι 2 τρυπουλες. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα,

 

Όταν ήταν μικρός ο δικός μου είχα chicco τα well being αν θυμάμαι καλά που τα είχε δώρο ο αποστειρωτης κ είχα πάρει κ ένα για κολικούς....Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο....εγώ τυχαία έβαζα τη θηλή στο στόμιο κ δεν είχα ποτέ πρόβλημα 🤷 Τα είχαμε περίπου μέχρι 6μηνων αλλά επειδή χρησιμοποιούσα παράλληλα κ NUK  κάποια στιγμή σταμάτησε να τα δέχεται κ ήθελε μόνο τα nuk....ειλικρινά δεν το είχα ακούσει ποτέ μου!!!δεν θυμάμαι τώρα αν είχα αυξανόμενης ροής θηλές...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...